He onu da beğenecen yani. Bir fethetmediğin o dizi kalmıştı onuda yap bakalım @Çiğdem-Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyor O yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
He onu da beğenecen yani. Bir fethetmediğin o dizi kalmıştı onuda yap bakalım @Çiğdem-Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyor O yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
Siz beğenmediğinize göre eminim çok güzeldir Bu arada oscara 1 ay gibi bir süre kaldı arkadaşlar hatırlatırım @Çiğdem- @ForumdashHe onu da beğenecen yani. Bir fethetmediğin o dizi kalmıştı onuda yap bakalım @Çiğdem-
@Çiğdem- AyarlayacaktıSiz beğenmediğinize eminim çok güzeldir Bu arada oscara 1 ay gibi bir süre kaldı arkadaşlar hatırlatırım @Çiğdem- @Forumdash
Aaa hediyene günlerce az teşekkür etmedim cnm hala kullanmaya devam ediyorumBir bana yazmadın böyle
Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyor O yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
Daha bitiremedim o zibidiyi ben Hiç zahmetsiz dizi çekmek böyle olsa gerek dizide birşey yok@MasacRE- de akıllı adam önceden bize izlettiriyor bacım Biz denek miyiz
Daha zor lokmalar var gibi duruyor, gagayı mumla arayabilirsinGagayı izleriz Oscarda evet sonrasına bakarız Önce en zor lokmayı yutalım
Senin izlediklerin daha zordur ben @Harunnn60 ı kızdırma amaçlı diyorumDaha zor lokmalar var gibi duruyor, gagayı mumla arayabilirsin
Gaga da vıcık vıcık aşk filmi amaSenin izlediklerin daha zordur ben @Harunnn60 ı kızdırma amaçlı diyorum