Bu aralar tuhaf diziler izliyor muşsun.@Çiğdem-
@Harunnn60 diyor ne bileyim
Bu aralar tuhaf diziler izliyor muşsun.@Çiğdem-
@Harunnn60 diyor ne bileyim
Özel sohbetten başlayacağım demiş ya başka bir diziye
Tek @Forumdash değil heyete uyacaz diye bizde çok çizgimizin dışına çıktık yabancı dizideÖzel sohbetten başlayacağım demiş ya başka bir diziye![]()
Sen listeleri ayarlarsın izleriz artıkTek @Forumdash değil heyete uyacaz diye bizde çok çizgimizin dışına çıktık yabancı dizide@MasacRE- Yüzünden hep
![]()
![]()
![]()
Titansa , Oscarda Gagadan baslıyalım bir de Yenilmezlerde var onu ikincisini yarın izleyecem sende unutmaSen listeleri ayarlarsın izleriz artıkTitansa da başlarız
![]()
Tmmdır kraliçemTitansa , Oscarda Gagadan baslıyalım bir de Yenilmezlerde var onu ikincisini yarın izleyecem sende unutma![]()
Özel sohbetten başlayacağım demiş ya başka bir diziye![]()
Sıkıcı diyorlar2-3 günlük boşlugu değerlendirmek için diziye başlıcam dedimBaşladim da dun 2 bölüm izledim. Bitiricem tek kişiyi haberdar edicem
![]()
Bu filmdeki savas sahneleri başka filmlerde yok son 1 saat nerdeyse full savasla geçiyor bir baslıyorlar film bitene kadarTmmdır kraliçem
Ne güzel emir veriyorsun öyle![]()
Ben Titans dısına artık baslamam ama Harun yeni parfum aldı onuda dene diyordu denemesem olmaz2-3 günlük boşlugu değerlendirmek için diziye başlıcam dedimBaşladim da dun 2 bölüm izledim. Bitiricem tek kişiyi haberdar edicem
![]()
X-Meni buraya transfer etseler keşkeBu filmdeki savas sahneleri başka filmlerde yok son 1 saat nerdeyse full savasla geçiyor bir baslıyorlar film bitene kadar![]()
![]()
![]()
Aaa oda baslasın artık Yenilmezler ve X men kızıl ecünnü ikiside yeni filmle gelecekX-Meni buraya transfer etseler keşke![]()
Yok filmi var onunBen Titans dısına artık baslamam ama Harun yeni parfum aldı onuda dene diyordu denemesem olmaz![]()
![]()
![]()
İlla kendi tuhaf dizilerimden vazgeçmem diyorsunYok filmi var onunizlersem filmi izlerim sonra
![]()
@Forumdash X-Men serisini izleyecekti hatta özelden serinin sıralanışını at diyorduAaa oda baslasın artık Yenilmezler ve X men kızıl ecünnü ikiside yeni filmle gelecek![]()
Sıkılmadan izledim sayende cnm vlla boşa beklemişim onca yıl@Forumdash X-Men serisini izleyecekti hatta özelden serinin sıralanışını at diyorduYine vazgeçmiş sanırım
![]()
Şu kaliteye verdiğin önem.Sıkılmadan izledim sayende cnm vlla boşa beklemişim onca yıl![]()
Ayarımızın bozuldugu gün gibi ortadaİlla kendi tuhaf dizilerimden vazgeçmem diyorsunBu son ayrılışta destere ve sende bir değişiklik var uzaylılar üzerinizde oynama yapmış gibi
![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx
Aha ulu orta sormasaydın keşke@Forumdash X-Men serisini izleyecekti hatta özelden serinin sıralanışını at diyorduYine vazgeçmiş sanırım
![]()