Bu gece gelemedim yeni dizi izlemektenHhahah Aaa iyi malzeme çıktı kullanıyoruz cnm![]()
![]()
@Forumdash Gelmesiylede yine güzel gececi tayfa oluşturduk gözlerimin içi parlıyor sizle goy goy ederken
![]()
Bu gece gelemedim yeni dizi izlemektenHhahah Aaa iyi malzeme çıktı kullanıyoruz cnm![]()
![]()
@Forumdash Gelmesiylede yine güzel gececi tayfa oluşturduk gözlerimin içi parlıyor sizle goy goy ederken
![]()
Hahah @Forumdash @Harunnn60 @kerem @xemrexxx den sonra sonuncu kıskancta geldi ekibiniz tamamlandı ayoll![]()
![]()
@destere Bir dahakı gelişinde yine size gerekenleri söyler ama bu sefer geleceği zamanı demem Harunla uğraşamıyoruz ayoll Youdakı adam gibi türlü senaryolar kuruyor başımıza birşey gelmesin![]()
![]()
![]()
Yoo forumda sorgu odası var oraya atarız![]()
Hhaha işin sırrı yanı nasıl biliyoum geleceğini romantik şekilde açıklamış tekrar tekrar okuyun ayoll![]()
![]()
![]()
Hadi bende kaçıyorum zaten sen gelince lafa daldım yatacaktım @Harunnn60 uyanmadan tüyelim![]()
![]()
![]()
Eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir![]()
destere değerlendi yine harun kıskanmistirO son mesajın oldu mu şimdi.![]()
@Harunnn60 ı da bulaştırmıssınız tuhaf dizilerinizeBu gece gelemedim yeni dizi izlemekten@Harunnn60
@Harunnn60 a @Forumdash teori üretip duruyor okadar açıklamamıza rağmendestere değerlendi yine harun kıskanmistir![]()
Bu işlerden elimi ayağımı çektim ben çömez @Forumdash devralabilur@Harunnn60 a @Forumdash teori üretip duruyor okadar açıklamamıza rağmenSeni geçti Faruk bey algıda üzerimizde oyun dönüyor bu oyunu boz
![]()
Huylu huyundan ölünce bile vazgeçmezmiş zebanilerle devamBu işlerden elimi ayağımı çektim ben çömez @Forumdash devralabilur![]()
Şimdide Homocoming adlı diziye başlamışsın bu aralar sıkıcı diziler izliyorsunBu gece gelemedim yeni dizi izlemekten@Harunnn60
Sevinmişsindirdestere değerlendi yine harun kıskanmistir![]()
Şüpheliyim hala@Harunnn60 a @Forumdash teori üretip duruyor okadar açıklamamıza rağmenSeni geçti Faruk bey algıda üzerimizde oyun dönüyor bu oyunu boz
![]()
Şüpheliyim halaOnun girip senin o gün girmemen filan oyununuz bozulmasın ayakları , sonra bu konuda @xemrexxx in derin sessizliği
![]()
Hahaha Aaaa şimdide oklar @xemrexxx e çevrildi ayolldestere değerlendi yine harun kıskanmistir![]()
@Forumdash CW ci olarak öyle diziler izlememeli bir ayar çekmemiz lazım ona hele noelden dönsünde CW
@xemrexxx Yanımda olmuyor baktım da şöyle biHahaha Aaaa şimdide oklar @xemrexxx e çevrildi ayollBirazda onla uğraşın evet yeni kurban
![]()
![]()
@Forumdash
![]()
Sen ilgisiz bırakırsan adam da o tarz diziler izler tabi@Forumdash CW ci olarak öyle diziler izlememeli bir ayar çekmemiz lazım ona hele noelden dönsünde CW![]()
![]()
![]()
Aaa sezon boyunca onu bekledim ama CW Noele girince geldiSen ilgisiz bırakırsan adam da o tarz diziler izler tabi![]()
Öyle bir dizi yok@Forumdash CW ci olarak öyle diziler izlememeli bir ayar çekmemiz lazım ona hele noelden dönsünde CW![]()
![]()
![]()