Bu aralar tuhaf diziler izliyor muşsun. @Çiğdem-
@Harunnn60 diyor ne bileyim O değilsede ne izliyorsan tuhaftır kesinÖyle bir dizi yok Nerden uyduruyonuz @Harunnn60
Bu aralar tuhaf diziler izliyor muşsun. @Çiğdem-
@Harunnn60 diyor ne bileyim O değilsede ne izliyorsan tuhaftır kesinÖyle bir dizi yok Nerden uyduruyonuz @Harunnn60
Özel sohbetten başlayacağım demiş ya başka bir diziye@Harunnn60 diyor ne bileyim O değilsede ne izliyorsan tuhaftır kesin
Tek @Forumdash değil heyete uyacaz diye bizde çok çizgimizin dışına çıktık yabancı dizide @MasacRE- Yüzünden hepÖzel sohbetten başlayacağım demiş ya başka bir diziye
Sen listeleri ayarlarsın izleriz artık Titansa da başlarızTek @Forumdash değil heyete uyacaz diye bizde çok çizgimizin dışına çıktık yabancı dizide @MasacRE- Yüzünden hep
Titansa , Oscarda Gagadan baslıyalım bir de Yenilmezlerde var onu ikincisini yarın izleyecem sende unutmaSen listeleri ayarlarsın izleriz artık Titansa da başlarız
Tmmdır kraliçemTitansa , Oscarda Gagadan baslıyalım bir de Yenilmezlerde var onu ikincisini yarın izleyecem sende unutma
@Harunnn60 diyor ne bileyim O değilsede ne izliyorsan tuhaftır kesin
Özel sohbetten başlayacağım demiş ya başka bir diziye
Sıkıcı diyorlar Başrolde ki kadını seviyorum ama muallakta kaldım @Çiğdem-2-3 günlük boşlugu değerlendirmek için diziye başlıcam dedim Başladim da dun 2 bölüm izledim. Bitiricem tek kişiyi haberdar edicem
Bu filmdeki savas sahneleri başka filmlerde yok son 1 saat nerdeyse full savasla geçiyor bir baslıyorlar film bitene kadarTmmdır kraliçem
Ne güzel emir veriyorsun öyle
Sıkıcı diyorlar Başrolde ki kadını seviyorum ama muallakta kaldım @Çiğdem-
Ben Titans dısına artık baslamam ama Harun yeni parfum aldı onuda dene diyordu denemesem olmaz2-3 günlük boşlugu değerlendirmek için diziye başlıcam dedim Başladim da dun 2 bölüm izledim. Bitiricem tek kişiyi haberdar edicem
X-Meni buraya transfer etseler keşkeBu filmdeki savas sahneleri başka filmlerde yok son 1 saat nerdeyse full savasla geçiyor bir baslıyorlar film bitene kadar
Aaa oda baslasın artık Yenilmezler ve X men kızıl ecünnü ikiside yeni filmle gelecekX-Meni buraya transfer etseler keşke
Yok filmi var onun izlersem filmi izlerim sonraBen Titans dısına artık baslamam ama Harun yeni parfum aldı onuda dene diyordu denemesem olmaz
İlla kendi tuhaf dizilerimden vazgeçmem diyorsun Bu son ayrılışta destere ve sende bir değişiklik var uzaylılar üzerinizde oynama yapmış gibi @Harunnn60 @xemrexxxYok filmi var onun izlersem filmi izlerim sonra
@Forumdash X-Men serisini izleyecekti hatta özelden serinin sıralanışını at diyordu Yine vazgeçmiş sanırımAaa oda baslasın artık Yenilmezler ve X men kızıl ecünnü ikiside yeni filmle gelecek
Sıkılmadan izledim sayende cnm vlla boşa beklemişim onca yıl@Forumdash X-Men serisini izleyecekti hatta özelden serinin sıralanışını at diyordu Yine vazgeçmiş sanırım
Şu kaliteye verdiğin önem.Sıkılmadan izledim sayende cnm vlla boşa beklemişim onca yıl
Ayarımızın bozuldugu gün gibi ortadaİlla kendi tuhaf dizilerimden vazgeçmem diyorsun Bu son ayrılışta destere ve sende bir değişiklik var uzaylılar üzerinizde oynama yapmış gibi @Harunnn60 @xemrexxx
Aha ulu orta sormasaydın keşke Özelimizi ne ifşa ediyorsun@Forumdash X-Men serisini izleyecekti hatta özelden serinin sıralanışını at diyordu Yine vazgeçmiş sanırım