Besmele çek tövbe et kaliteli dizilere dön bu kadarAyarımızın bozuldugu gün gibi ortada
Besmele çek tövbe et kaliteli dizilere dön bu kadarAyarımızın bozuldugu gün gibi ortada
Bende küçük cocuklar gibi heyecan yapmıştım sen izleyeyim deyinceAha ulu orta sormasaydın keşke Özelimizi ne ifşa ediyorsun
Vallaha elim gitmıyor nedense bilmıyorum Allah'tan liste orda duruyor. İlla izlicem bi gün
Yerlide Aksiyon - Yabancıda Fantastik Bunlardan şaşmamak lazım cnmŞu kaliteye verdiğin önem.
Gusl de alcam merak etmeBesmele çek tövbe et kaliteli dizilere dön bu kadar
Ne zaman yeni film?Bende küçük cocuklar gibi heyecan yapmıştım sen izleyeyim deyince
Son film çıkana kadar izle daha zamanın var
Yabancı artık drama dizileri izliyorsun artık birisi sana emir verdiği için..Yerlide Aksiyon - Yabancıda Fantastik Bunlardan şaşmamak lazım cnm
Haziran'da.Gusl de alcam merak etme
Ne zaman yeni film?
Aaaa onlar başka dizi ekibimizle birlikte izlemek amaçlı izliyoruz cnmYabancı artık drama dizileri izliyorsun artık birisi sana emir verdiği için..
Malum ortamlara düşmesi 2020 olur iyi sürem var dahaHaziran'da.
Dövmen silinmiş bence bunu tekrar yaptır tekrar şeytan ele geçirmesinGusl de alcam merak etme
Ne zaman yeni film?
Bende küçük cocuklar gibi heyecan yapmıştım sen izleyeyim deyince
Son film çıkana kadar izle daha zamanın var
Aaa başla şu tuhaf dizilere vericen zamanı doğru kullanMalum ortamlara düşmesi 2020 olur iyi sürem var daha
Şu kıvrak zekanMalum ortamlara düşmesi 2020 olur iyi sürem var daha
Aynen ben senden şüpheliydim ama baya baya beğendin sen Yeri geldi eleştirdin de ama memnun kaldın @ForumdashAaa başla şu tuhaf dizilere vericen zamanı doğru kullan
Bende soğuk bakıyordum ama gerçekten süperdi tüm serileri seninde beğeneceğine eminim
Sadece %1'i ni kullanıyorum afsaghdjsadŞu kıvrak zekan
Razer Gözlüklü adamı harcamaları hosuma gitmedi Ama Genç Magmetomuydu neydi o iyiydiAynen ben senden şüpheliydim ama baya baya beğendin sen Yeri geldi eleştirdin de ama memnun kaldın @Forumdash
Ona sen bir tutul zaten gözümden kaçmadı @ForumdashRazer Gözlüklü adamı harcamaları hosuma gitmedi Ama Genç Magmetomuydu neydi o iyiydi
Aaa sezon boyunca onu bekledim ama CW Noele girince geldi Noelden dönsünde @Forumdash ı ilgisiz bırakmayız
hayatim Hogathaya güvenen kim ayol zaten kraliçe olarak son konusuydu cadolozun artık onu devirip @vadikızı teyzemi kraliçe yapicam@xemrexxx Sattı hemen seni görüyor musun
Ne güzel işte sayemde biraz ufkun açılıyorTek @Forumdash değil heyete uyacaz diye bizde çok çizgimizin dışına çıktık yabancı dizide @MasacRE- Yüzünden hep
hayatim Hogathaya güvenen kim ayol zaten kraliçe olarak son konusuydu cadolozun artık onu devirip @vadikızı teyzemi kraliçe yapicam
İyice yoldan çıkmak denir ona @Harunnn60 Rahatsız sizle dizi izlememden oyüzden ekibe oda katıldı kontrol altında tutmak içinNe güzel işte sayemde biraz ufkun açılıyor