Hahah @Harunnn60 tek tek mahsene tıkacak sizi rahat edecez ayoll @Forumdashhayatim Hogathaya güvenen kim ayol zaten kraliçe olarak son konusuydu cadolozun artık onu devirip @vadikızı teyzemi kraliçe yapicam
hayatım ben o ka dikkatsiz değilim beni kapatamaz
Şey gibi Joe ile olan kız manyak oldunu anlayıp hemen tüymüştü sende öylesin @Harunnn60 @Forumdashhayatım ben o ka dikkatsiz değilim beni kapatamaz
Allah aşkına değiştir şu fotoyu Bir haftadır kaç kere attin aynı resmi
Aaa olmaz ayoll @Harunnn60 bu nasıl değiştireyim Harunu @xemrexxxAllah aşkına değiştir şu fotoyu Bir haftadır kaç kere attin aynı resmi
@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mıİyice yoldan çıkmak denir ona @Harunnn60 Rahatsız sizle dizi izlememden oyüzden ekibe oda katıldı kontrol altında tutmak için
Ben yakışıklıyım bir kere.
Hahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim @Forumdash @serhatt
Ben yakışıklıyım bir kere.
@Forumdash Fırsat bu fırsat kendi fotosunu atmış yaşı başıda uyuyor @xemrexxx
@pompy yapınca ilgilenmiyorsunuz ama aynısını millet yabancı yapıyor diye ayıla bayıla izliyorsunuz ikisininde özelliği bakıp anlamamak Ayıp ayıp @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mı
Ben neredeyimHahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim @Forumdash @serhatt
@xemrexxx
Yaa sorma ne kadar mutluyuz bir görsen En son Çağatayın dizisini izleyecektik beraber ama sende bir yaşam belirtisi olmadı@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mı
Aaa bak iyi yerden yakalamışsın@Forumdash Fırsat bu fırsat kendi fotosunu atmış yaşı başıda uyuyor @xemrexxx
Aaa sende busun zaten dizide korişten hoşlaşmıyor neroyla yakılığını kıskanıyor ve pehliyor @xemrexxxBen neredeyim
Aaa şu mal kadını değiştirmişsin sonunda sarısın erkek daha iyi olmuş @keremAaa bak iyi yerden yakalamışsın