Küçük Gelin - Dizi Yorumları

sıla dizisi o ka başarılı oluyor bu niye olmasın cansu derenin tıfıl versiyonu bu da:F
Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi. :A Anneannem çok izliyor bu Küçük Gelin'i, oyuncular berbat bir şiveyle konuşuyor. :F

Anam bunlar otu böceği izliyor. :A Elif bile zirve yaptı. Elif'e şaşır mıyorsun da geline mi şaşırıyorsun. :F

Hepsi Fetoşun oyunları. :F

O dizi de saçma ötesi nasıl seyrediliyor hayret ediyorum. :F

Yakında İki Dünya Arasında'nın da haberleri çıkarsa şaşırmam. :A

Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi. :A Anneannem çok izliyor bu Küçük Gelin'i, oyuncular berbat bir şiveyle konuşuyor. :F
Anam bunlar otu böceği izliyor. :A Elif bile zirve yaptı. Elif'e şaşır mıyorsun da geline mi şaşırıyorsun. :F
elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlar :D unutma beni satılsa daha iyi olur rekorlar kırar bence:F

Hepsi Fetullah-şun oyunları. :F

O dizi de saçma ötesi nasıl seyrediliyor hayret ediyorum. :F

Yakında İki Dünya Arasında'nın da haberleri çıkarsa şaşırmam. :A
Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan. :A Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu? :D

elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlar :D unutma beni satılsa daha iyi olur rekorlar kırar bence:F
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar. :D

Bence Deniz Yıldızı'm da satılmalı. :A :bhr:

Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba. :D

Onlar sadece KanalD'nin dizilerinin satılması gerektiğini düşünüyorlar herhalde,niye izlenmesin. Halk seviyor..
qapaq :A ayol mete horozoğlu bile isyan etti vitrindekileri ön plana çıkarıyorlar yalan yanlış diye valla türk halkı da yurtdışındakiler de cevabı veriyor boş boş öne çıkarılan içi boş dizilerle oyunculuğun oy u olamamış kişilere:A

Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan. :A Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu? :D

Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba. :D
idk yi bilmiyorum satılıyor mu :D ama deniz yıldızı falan birkç ülkeye satılmıştı sessiz sedasız pek başarılı olamadı belki o da satılmıştır
gelişmiş kaç ülke var dizi sattığımız la :F

Küçük Gelin falan neyse de Elif cidden facia geliyor bana. :F Oyunculuklar dökülüyor resmen. :F

esas başarı beni affette fasta prime timeda 60 shareye çıkıyor 2 yıldır geçit vermiyor hiçbir dzi ve yarışmaya :F kuzey afrikada online olarak en çok izlenen 3.dizi olmuş geçen sene :F
Beni Affet iyidir de 60 share. 😱 Yakında My'yi geçerler bunlar. :A