Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi. Anneannem çok izliyor bu Küçük Gelin'i, oyuncular berbat bir şiveyle konuşuyor.sıla dizisi o ka başarılı oluyor bu niye olmasın cansu derenin tıfıl versiyonu bu da
Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi. Anneannem çok izliyor bu Küçük Gelin'i, oyuncular berbat bir şiveyle konuşuyor.sıla dizisi o ka başarılı oluyor bu niye olmasın cansu derenin tıfıl versiyonu bu da
Anam bunlar otu böceği izliyor. Elif bile zirve yaptı. Elif'e şaşır mıyorsun da geline mi şaşırıyorsun.Nasıl başarılı oluyor bu dizi anlamıyorum.
Tebrikler yine de.
Anam bunlar otu böceği izliyor. Elif bile zirve yaptı. Elif'e şaşır mıyorsun da geline mi şaşırıyorsun.
Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi. Anneannem çok izliyor bu Küçük Gelin'i, oyuncular berbat bir şiveyle konuşuyor.
elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlar unutma beni satılsa daha iyi olur rekorlar kırar benceAnam bunlar otu böceği izliyor. Elif bile zirve yaptı. Elif'e şaşır mıyorsun da geline mi şaşırıyorsun.
Onlar sadece KanalD'nin dizilerinin satılması gerektiğini düşünüyorlar herhalde,niye izlenmesin. Halk seviyor..elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlar unutma beni satılsa daha iyi olur rekorlar kırar bence
Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan. Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu?Hepsi Fetullah-şun oyunları.
O dizi de saçma ötesi nasıl seyrediliyor hayret ediyorum.
Yakında İki Dünya Arasında'nın da haberleri çıkarsa şaşırmam.
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar.elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlar unutma beni satılsa daha iyi olur rekorlar kırar bence
qapaq ayol mete horozoğlu bile isyan etti vitrindekileri ön plana çıkarıyorlar yalan yanlış diye valla türk halkı da yurtdışındakiler de cevabı veriyor boş boş öne çıkarılan içi boş dizilerle oyunculuğun oy u olamamış kişilereOnlar sadece KanalD'nin dizilerinin satılması gerektiğini düşünüyorlar herhalde,niye izlenmesin. Halk seviyor..
idk yi bilmiyorum satılıyor mu ama deniz yıldızı falan birkç ülkeye satılmıştı sessiz sedasız pek başarılı olamadı belki o da satılmıştırElif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan. Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu?
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar.
Bence Deniz Yıldızı'm da satılmalı.
Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba.
Küçük Gelin falan neyse de Elif cidden facia geliyor bana. Oyunculuklar dökülüyor resmen.Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan. Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu?
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar.
Bence Deniz Yıldızı'm da satılmalı.
Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba.
elif dizisinin 4 başrol oyuncusu küçük kız da dahil endonezyaya gidiyor kanalının 25.yıl kutlaması için dizi bosna hersekte de 18-20 share alıyorKüçük Gelin falan neyse de Elif cidden facia geliyor bana. Oyunculuklar dökülüyor resmen.
Helal olsun o zaman. Şaşırtıcı derecede büyük başarı sağlıyor dizi.elif dizisinin 4 başrol oyuncusu küçük kız da dahil endonezyaya gidiyor kanalının 25.yıl kutlaması için dizi bosna hersekte de 18-20 share alıyor
esas başarı beni affette fasta prime timeda 60 shareye çıkıyor 2 yıldır geçit vermiyor hiçbir dzi ve yarışmaya kuzey afrikada online olarak en çok izlenen 3.dizi olmuş geçen seneHelal olsun o zaman. Şaşırtıcı derecede büyük başarı sağlıyor dizi.
Beni Affet iyidir de 60 share. 😱 Yakında My'yi geçerler bunlar.esas başarı beni affette fasta prime timeda 60 shareye çıkıyor 2 yıldır geçit vermiyor hiçbir dzi ve yarışmaya kuzey afrikada online olarak en çok izlenen 3.dizi olmuş geçen sene
daha genele yayılamadılar küçük gelin dışındakiler 10 ülkeyi geçemedi daha Allah tanBeni Affet iyidir de 60 share. 😱 Yakında My'yi geçerler bunlar.
Geçerler yakında.daha genele yayılamadılar küçük gelin dışındakiler 10 ülkeyi geçemedi daha Allah tan
Allah korusun gerçi my 400 milyonu aşmış ulaşılması çok zorGeçerler yakında.
My'yi geçemeseler de Cesaret'i geçsinler. Gerçi 5 bölümde kalkacak bir dizi gibi görünüyor.Allah korusun gerçi my 400 milyonu aşmış ulaşılması çok zor
dizinin süresinin ne önemi var kss 22 bölüm sürdü 50 ülkeye yaklaştıMy'yi geçemeseler de Cesaret'i geçsinler. Gerçi 5 bölümde kalkacak bir dizi gibi görünüyor.
KSVŞ kaliteliydi, oyunculukları da iyiydi ama işin içinde Meryem olunca bilemedim.dizinin süresinin ne önemi var kss 22 bölüm sürdü 50 ülkeye yaklaştı
seyitle kız kardeşi şuraKSVŞ kaliteliydi, oyunculukları da iyiydi ama işin içinde Meryem olunca bilemedim.
Ay ne alaka çok da yakışıyorlardı.seyitle kız kardeşi şura