Küçük Gelin - Dizi Yorumları

içinizdeki küçük gelin aşkı mı ortaya çıktı konu coşmuş :F
İçime attığım bir Küçük Gelin sevgim olabilir doğrudur. :F

Bir seferinde izlerken abim gelmişti bana bin ton laf etti o günden beri hiç açmadım bu diziyi şimdi konuya etiketleyince sevgim kabardı sanırım. :F

Logosu olsun, sosyal medya olsun her yerde büyük yazılıyor. :bhr: :A Ah ah Buğra deyince özledim birden, inşallah döner yakın zamanda. :Z

Ben show yazsam hoşuna gider mi. :A
Iyy çok itici büyük büyük. .ss Twitter'a giriyor ama buraya girmiyor umarım döner. :(

Tabii ki hoşuma gitmez hiç özel kelimeler küçük harfle başlar mı? Ama devamı büyük olmaz önce büyük harf sonra küçük harfler gelir örneğin doğrusu "Fox", yanlış olanı: "FOX" gibi. qapak. :A

İçime attığım bir Küçük Gelin sevgim olabilir doğrudur. :F

Bir seferinde izlerken abim gelmişti bana bin ton laf etti o günden beri hiç açmadım bu diziyi şimdi konuya etiketleyince sevgim kabardı sanırım. :F

Iyy çok itici büyük büyük. .ss Twitter'a giriyor ama buraya girmiyor umarım döner. :(

Tabii ki hoşuma gitmez hiç özel kelimeler küçük harfle başlar mı? Ama devamı büyük olmaz önce büyük harf sonra küçük harfler gelir örneğin doğrusu "Fox", yanlış olanı: "FOX" gibi. qapak. :A
Ama SHOW TV de çok güzel durmuyor mu bak ne güzel duruyor. :A Ay bir de qapaq yapıyor. :F