Küçük Gelin - Dizi Yorumları

Dıştan foto kaydedilmiyor zaten içine girince foto yok sadece yazı. :F
köşe yazısını seçtiğimden resim gözükmüyor tamam ama twitterda gözüküyor :F bu arada murat-tuba fanları konumu paylaşıyor yabancı fanlar acaba ne yazdığını anladılar mı dersin bence iyi bişi sanıp paylaşıyorlar @ozgur2113 :F

köşe yazısını seçtiğimden resim gözükmüyor tamam ama twitterda gözüküyor :F bu arada murat-tuba fanları konumu paylaşıyor yabancı fanlar acaba ne yazdığını anladılar mı dersin bence iyi bişi sanıp paylaşıyorlar @ozgur2113 :F
Bir Engin fanı Fatmagül 27.5 reyting alıyordu yazmış. :F

Renkler hiç uyumlu değil, beğenmedim. :A

Show'un yeni sezon tanıtımları aklıma geldi birden özellikle Ezel'in olduğu tanıtım çok güzeldi açıp izleyeyim de keyfim yerine gelsin. :A
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum, sadece böyle daha güzel dedim. :A

Sen de ayrı çatlaksın. :A Aynı benim gibi. :bhr: Ben de gideyim de Hayat Bilgisi 125. bölüm 6/6'yı izleyeyim. :F

Sen de ayrı çatlaksın. :A Aynı benim gibi. :bhr: Ben de gideyim de Hayat Bilgisi 125. bölüm 6/6'yı izleyeyim. :F
Konu Show TV olunca pek bir atarlı oluyorsun. :A

Elim değmişken birkaç bölüm Bedel ve Menekşe ile Halil izleyeyim. :F

Twitter adresin yakında patlar. :A

Konu Show TV olunca pek bir atarlı oluyorsun. :A

Elim değmişken birkaç bölüm Bedel ve Menekşe ile Halil izleyeyim. :F
biricik diğer diizm elifyurtdışında dergi kapaklarında :bhr: adamlar binlerce km öteden röportaja geliyor :A
fhbghg.png