hatta sonradan çalıkuşu murka geldi iyice komedi olduAy ne alaka çok da yakışıyorlardı.
hatta sonradan çalıkuşu murka geldi iyice komedi olduAy ne alaka çok da yakışıyorlardı.
Onu ben de sevemedim.ss Gıcık Fahriye.hatta sonradan çalıkuşu murka geldi iyice komedi oldu
Bize mi diyorsun. Bizim Kanal D ile ne ilgimiz var @ozgur2113'ün de benim de kanalım belli.Onlar sadece KanalD'nin dizilerinin satılması gerektiğini düşünüyorlar herhalde,niye izlenmesin. Halk seviyor..
Bu kadar satılmasında kesin bir iş var, gizli yapımcı @xemrexxx olabilir mi acaba. Satılmıyor da bizi yiyor gibi geliyor bana çünkü.Küçük Gelin falan neyse de Elif cidden facia geliyor bana. Oyunculuklar dökülüyor resmen.
Ay Kanal D ile ne işim olur benim en sevdiğim dizileri bitirdi. Show'um ay pardon FOX'um candır.Bize mi diyorsun. Bizim Kanal D ile ne ilgimiz var @ozgur2113'ün de benim de kanalım belli.
Bu kadar satılmasında kesin bir iş var, gizli yapımcı @xemrexxx olabilir mi acaba. Satılmıyor da bizi yiyor gibi geliyor bana çünkü.
Bu arada Küçük Gelin Diyarbakır'da çekilmiyor mu az şive öğrensinler halktan.
Birde yapmacık yapmacık dili sürçmüyor mu.Ay Kanal D ile ne işim olur benim en sevdiğim dizileri bitirdi. Show'um ay pardon FOX'um candır.
Diyarbakır mı 😱 Evlerden ırak sözde Urfa ama İstanbulda çekiyorlar.
Emre AB'yim diye takılıp bu diziyi seviyor, dediğin mantıklı.
Bize mi diyorsun. Bizim Kanal D ile ne ilgimiz var @ozgur2113'ün de benim de kanalım belli.
Bu kadar satılmasında kesin bir iş var, gizli yapımcı @xemrexxx olabilir mi acaba. Satılmıyor da bizi yiyor gibi geliyor bana çünkü.
yapımcı ben olsam coşardı diziAy Kanal D ile ne işim olur benim en sevdiğim dizileri bitirdi. Show'um ay pardon FOX'um candır.
Diyarbakır mı 😱 Evlerden ırak sözde Urfa ama İstanbulda çekiyorlar.
Emre AB'yim diye takılıp bu diziyi seviyor, dediğin mantıklı.
Çok tatlı oluyorum öyle dimi.Birde yapmacık yapmacık dili sürçmüyor mu.
Ahahah sesli güldüm tövbe estağfurullah. Orası İstanbul'un neresi.
Bu toparlaktan her şey beklenir.
Size de genele de. Stv'nin dizileri de satılabilir niye şaşırıyorsunuz? Sonuçta Total dizilerden hoşlanan insanlar da var.Bize mi diyorsun. Bizim Kanal D ile ne ilgimiz var @ozgur2113'ün de benim de kanalım belli.
Bu prodüksiyona bu kadar başarı daha ne kadar coşsun.yapımcı ben olsam coşardı dizi
Tatlı ama bitter çikolata gibi. Demek STV o yüzden bitirmiyor diziyi o kadar İstanbul'a doğuyu getirmişler.Çok tatlı oluyorum öyle dimi.
Bilmiyorum neresi ama bildiğin Urfa platosu kurmuşlar İstanbul'a.
Anladım. Ben küçümsemek için demiyorum zaten sadece bu kadar fazla ilgi görmesi garip geldi, yoksa STV'den bazı dizileri ben de izledim mesela Tek Türkiye, Şefkat Tepe gibi.Size de genele de. Stv'nin dizileri de satılabilir niye şaşırıyorsunuz? Sonuçta Total dizilerden hoşlanan insanlar da var.
işte bu başarıyı dört bir yana salar dizinin satıldığı ülke sayısını 2ye katlardımBu prodüksiyona bu kadar başarı daha ne kadar coşsun.
Tatlı ama bitter çikolata gibi. Demek STV o yüzden bitirmiyor diziyi o kadar İstanbul'a doğuyu getirmişler.
Anladım. Ben küçümsemek için demiyorum zaten sadece bu kadar fazla ilgi görmesi garip geldi, yoksa STV'den bazı dizileri ben de izledim mesela Tek Türkiye, Şefkat Tepe gibi.
Ay o kadar para nereden geliyor da dev prodüksiyon yapıyorlar. Bence Show'um transfer etmeli kesinlikle, logosuyla hayal etsene bi.Bu prodüksiyona bu kadar başarı daha ne kadar coşsun.
Tatlı ama bitter çikolata gibi. Demek STV o yüzden bitirmiyor diziyi o kadar İstanbul'a doğuyu getirmişler.
Anladım. Ben küçümsemek için demiyorum zaten sadece bu kadar fazla ilgi görmesi garip geldi, yoksa STV'den bazı dizileri ben de izledim mesela Tek Türkiye, Şefkat Tepe gibi.
Eskiden cemaat zengindi yapmışlardır. Şimdi oraya TMSF el koyar bir an önce çekip bitirsinler.Ay o kadar para nereden geliyor da dev prodüksiyon yapıyorlar. Bence Show'um transfer etmeli kesinlikle, logosuyla hayal etsene bi.
Ay ağalı konaklı dizilerinde bir kalitesi var yani.Eskiden cemaat zengindi yapmışlardır. Şimdi oraya TMSF el koyar bir an önce çekip bitirsinler.
Hiç yakıştıramadım böyle konaklı agalı diziler daha çok Fox'umuza yakışıyor.
@xBUGRAx 2 o da FOX derdi ben itinayla size inat Fox diyorum. Fox tilki demek değil mi özel bir anlamı da yok niye büyük büyük yazayım hadi kısaltma olsa neyse. 😉Ay ağalı konaklı dizilerinde bir kalitesi var yani.
Fox değil bir kere FOX.ss
Size de genele de. Stv'nin dizileri de satılabilir niye şaşırıyorsunuz? Sonuçta Total dizilerden hoşlanan insanlar da var.
Ay ağalı konaklı dizilerinde bir kalitesi var yani.
Fox değil bir kere FOX.ss
içinizdeki küçük gelin aşkı mı ortaya çıktı konu coşmuş@xBUGRAx 2 o da FOX derdi ben itinayla size inat Fox diyorum. Fox tilki demek değil mi özel bir anlamı da yok niye büyük büyük yazayım hadi kısaltma olsa neyse. 😉
Logosu olsun, sosyal medya olsun her yerde büyük yazılıyor. Ah ah Buğra deyince özledim birden, inşallah döner yakın zamanda.@xBUGRAx 2 o da FOX derdi ben itinayla size inat Fox diyorum. Fox tilki demek değil mi özel bir anlamı da yok niye büyük büyük yazayım hadi kısaltma olsa neyse. 😉
Yeni sezonunu iple çekiyorum o derece bir aşkla bağlıyım diziye.içinizdeki küçük gelin aşkı mı ortaya çıktı konu coşmuş
ben yeni sezonu göremicem gibi .ssYeni sezonunu iple çekiyorum o derece bir aşkla bağlıyım diziye.
diğer sitede bir yazı yazdım yarına kurşunlanırım .ssNiye la.