Küçük Gelin - Dizi Yorumları

Onlar sadece KanalD'nin dizilerinin satılması gerektiğini düşünüyorlar herhalde,niye izlenmesin. Halk seviyor..
Bize mi diyorsun. :D Bizim Kanal D ile ne ilgimiz var @ozgur2113'ün de benim de kanalım belli. :A
Küçük Gelin falan neyse de Elif cidden facia geliyor bana. :F Oyunculuklar dökülüyor resmen. :F
Bu kadar satılmasında kesin bir iş var, gizli yapımcı @xemrexxx olabilir mi acaba. Satılmıyor da bizi yiyor gibi geliyor bana çünkü. :A

Bu arada Küçük Gelin Diyarbakır'da çekilmiyor mu az şive öğrensinler halktan. :F

Bize mi diyorsun. :D Bizim Kanal D ile ne ilgimiz var @ozgur2113'ün de benim de kanalım belli. :A

Bu kadar satılmasında kesin bir iş var, gizli yapımcı @xemrexxx olabilir mi acaba. Satılmıyor da bizi yiyor gibi geliyor bana çünkü. :A

Bu arada Küçük Gelin Diyarbakır'da çekilmiyor mu az şive öğrensinler halktan. :F
Ay Kanal D ile ne işim olur benim en sevdiğim dizileri bitirdi. Show'um ay pardon FOX'um candır. :A

Diyarbakır mı 😱 Evlerden ırak sözde Urfa ama İstanbulda çekiyorlar. :F

Emre AB'yim diye takılıp bu diziyi seviyor, dediğin mantıklı. :A

Ay Kanal D ile ne işim olur benim en sevdiğim dizileri bitirdi. Show'um ay pardon FOX'um candır. :A

Birde yapmacık yapmacık dili sürçmüyor mu. :A

Ahahah sesli güldüm tövbe estağfurullah. :F Orası İstanbul'un neresi. :F

Bu toparlaktan her şey beklenir. :A

yapımcı ben olsam coşardı dizi :F

Birde yapmacık yapmacık dili sürçmüyor mu. :A

Ahahah sesli güldüm tövbe estağfurullah. :F Orası İstanbul'un neresi. :F

Bu toparlaktan her şey beklenir. :A
Çok tatlı oluyorum öyle dimi. :A

Bilmiyorum neresi ama bildiğin Urfa platosu kurmuşlar İstanbul'a. :F

Size de genele de. :D Stv'nin dizileri de satılabilir niye şaşırıyorsunuz? Sonuçta Total dizilerden hoşlanan insanlar da var. :)

yapımcı ben olsam coşardı dizi :F
Bu prodüksiyona bu kadar başarı daha ne kadar coşsun. :F

Çok tatlı oluyorum öyle dimi. :A

Bilmiyorum neresi ama bildiğin Urfa platosu kurmuşlar İstanbul'a. :F
Tatlı ama bitter çikolata gibi. :A Demek STV o yüzden bitirmiyor diziyi o kadar İstanbul'a doğuyu getirmişler. :F

Size de genele de. :D Stv'nin dizileri de satılabilir niye şaşırıyorsunuz? Sonuçta Total dizilerden hoşlanan insanlar da var. :)
Anladım. :D Ben küçümsemek için demiyorum zaten sadece bu kadar fazla ilgi görmesi garip geldi, yoksa STV'den bazı dizileri ben de izledim mesela Tek Türkiye, Şefkat Tepe gibi. :)

Tatlı ama bitter çikolata gibi. :A Demek STV o yüzden bitirmiyor diziyi o kadar İstanbul'a doğuyu getirmişler. :F

Anladım. :D Ben küçümsemek için demiyorum zaten sadece bu kadar fazla ilgi görmesi garip geldi, yoksa STV'den bazı dizileri ben de izledim mesela Tek Türkiye, Şefkat Tepe gibi. :)
işte bu başarıyı dört bir yana salar dizinin satıldığı ülke sayısını 2ye katlardım :F

Ay o kadar para nereden geliyor da dev prodüksiyon yapıyorlar. :F Bence Show'um transfer etmeli kesinlikle, logosuyla hayal etsene bi. :bhr: :A

Ay o kadar para nereden geliyor da dev prodüksiyon yapıyorlar. :F Bence Show'um transfer etmeli kesinlikle, logosuyla hayal etsene bi. :bhr: :A
Eskiden cemaat zengindi yapmışlardır. :A Şimdi oraya TMSF el koyar bir an önce çekip bitirsinler. :F

Hiç yakıştıramadım böyle konaklı agalı diziler daha çok Fox'umuza yakışıyor. :A

Eskiden cemaat zengindi yapmışlardır. :A Şimdi oraya TMSF el koyar bir an önce çekip bitirsinler. :F

Hiç yakıştıramadım böyle konaklı agalı diziler daha çok Fox'umuza yakışıyor. :A
Ay ağalı konaklı dizilerinde bir kalitesi var yani. :A

Fox değil bir kere FOX.ss

Ay ağalı konaklı dizilerinde bir kalitesi var yani. :A

Fox değil bir kere FOX.ss

@xBUGRAx 2 o da FOX derdi ben itinayla size inat Fox diyorum. :A Fox tilki demek değil mi özel bir anlamı da yok niye büyük büyük yazayım hadi kısaltma olsa neyse. 😉
içinizdeki küçük gelin aşkı mı ortaya çıktı konu coşmuş :F

@xBUGRAx 2 o da FOX derdi ben itinayla size inat Fox diyorum. :A Fox tilki demek değil mi özel bir anlamı da yok niye büyük büyük yazayım hadi kısaltma olsa neyse. 😉
Logosu olsun, sosyal medya olsun her yerde büyük yazılıyor. :bhr: :A Ah ah Buğra deyince özledim birden, inşallah döner yakın zamanda. :Z

Ben show yazsam hoşuna gider mi. :A