Bu dizi Endonezyada da yayınlanıyo dimi melun.totalliğini hep belli, ediyon
Bu dizi Endonezyada da yayınlanıyo dimi melun.totalliğini hep belli, ediyon
ivet senin diriliş gidemedi dahaBu dizi Endonezyada da yayınlanıyo dimi melun.
Az kaldı yayınlanınca görürsün, daha 1 sezon bitmedi melunn.ivet senin diriliş gidemedi daha
olsun çok uçmuşlardı dizi başlarkeneAz kaldı yayınlanınca görürsün, daha 1 sezon bitmedi melunn.
Öyle 2. sezonun başında dizi 60 ülkede yayınlanacakmış.olsun çok uçmuşlardı dizi başlarkene
hayale forÖyle 2. sezonun başında dizi 60 ülkede yayınlanacakmış.
Hayal değil gerçek olacak, dış satışından sorumlu söyledi.hayale for
Bilemiyorum Samanyolu'ndaki her dizide böyle oluyor denk gelince değiştiremiyorum kanalı.totalliğini hep belli, ediyon
Tebrikler Mİnik Gelin'ebiricik dizim endonezyada peru-arjantin falan derken son 3 yılda yayınalanan türk dizileri çinde en başarılısı yurtdışında @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @RevaN 🙂A) @cookies @vadikızı @MelankoliK @harzemliişah @EFE UYSAL Ekli dosyayı görüntüle 46089
@Forumdash görmesin kendisi için beroşun yurtdışı şubesi thalia nin dizisiyle küçük gelin aynı haberde kalpten giderTebrikler Mİnik Gelin'e
Tebrikler darısı Dirilişe.biricik dizim endonezyada peru-arjantin falan derken son 3 yılda yayınalanan türk dizileri çinde en başarılısı yurtdışında @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @RevaN 🙂A) @cookies @vadikızı @MelankoliK @harzemliişah @EFE UYSAL Ekli dosyayı görüntüle 46089
Gülse sağolsun beni bu diziden soğuttu yoksa eskiden takip ederdim. Tebrikler.biricik dizim endonezyada peru-arjantin falan derken son 3 yılda yayınalanan türk dizileri çinde en başarılısı yurtdışında @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @RevaN 🙂A) @cookies @vadikızı @MelankoliK @harzemliişah @EFE UYSAL Ekli dosyayı görüntüle 46089
sen ab miydinGülse sağolsun beni bu diziden soğuttu yoksa eskiden takip ederdim. Tebrikler.
çok beklersin keşke şu dizi ay yapım tims ya da d yapımın olaydı her gün başarı haberleri açılırdıTebrikler darısı Dirilişe.
Sen total değilmisin.😱😱😱Gülse sağolsun beni bu diziden soğuttu yoksa eskiden takip ederdim. Tebrikler.
Bu aralar kendimi kendimi AB gibi hissediyorum. Ama bence ben ABC1'im. 🙂sen ab miydin
çok beklersin keşke şu dizi ay yapım tims ya da d yapımın olaydı her gün başarı haberleri açılırdı
Nasıl başarılı oluyor bu dizi anlamıyorum.biricik dizim endonezyada peru-arjantin falan derken son 3 yılda yayınalanan türk dizileri çinde en başarılısı yurtdışında @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @RevaN 🙂A) @cookies @vadikızı @MelankoliK @harzemliişah @EFE UYSAL Ekli dosyayı görüntüle 46089
Bunu izlemiştim,nasıl da dalga geçiyorlardı 1.50 den sonrası çok iyi "ıııı hayır bu olamaz"Gülse sağolsun beni bu diziden soğuttu yoksa eskiden takip ederdim. Tebrikler.
sıla dizisi o ka başarılı oluyor bu niye olmasın cansu derenin tıfıl versiyonu bu daNasıl başarılı oluyor bu dizi anlamıyorum.
Tebrikler yine de.