Haha Meryem kızın yanında küçücük bir yer kaplamış.Ekli dosyayı görüntüle 42056
gözüme girdi @destere nin tıfılı büyüyünce @Çiğdem- den güzel olur @sokak sanati @Nisa
Haha Meryem kızın yanında küçücük bir yer kaplamış.Ekli dosyayı görüntüle 42056
gözüme girdi @destere nin tıfılı büyüyünce @Çiğdem- den güzel olur @sokak sanati @Nisa
meryem onlarca kez çıktı o dergilere ayrıca meryemin yerine bakacaksak beren-hazal-tubaya hiç yer yok totoşHaha Meryem kızın yanında küçücük bir yer kaplamış.
Ekli dosyayı görüntüle 42056
de get meluna bak sen .ssMeryem'den daha vefalı en azından. Yediği kaba pislemedi bencede daha ünlü olur.
O zaman yarın totalde zirveyi alabilir agaBolum 23.45 te bitti 140 dakika surdu
aga uzun sürmesi etkiliyor bence diziyi,95 dakikaya indirsinler süreyi 21'de başlayıp 90 dakika reklamsız gitsin kanal çok daha başarılı olurO zaman yarın totalde zirveyi alabilir aga
Hırvatistan da bayağı TOTAL miş.zannımca hırvatistan reytingleri güccük gelin tepik atmış )) havva ile yusuf da fena değil karadayının ve kurt seyitin kaldırıldığı; kpa nın satılamadığı bir ülkede çok iyi gidiyor şu an güccük gelinci oldum galiba @mrt-06 @gizem ak @sokak sanati @cookies @Çiğdem- @Bully @ABAY_06 @Aserat @vadikızı @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 44359
küçük gelin 8'e mi gidiyormuş,konaktan kaçabildiyse girmiştir
Evet acaba sınavı yapabildimi yoksa ortasında ağlamayami başladı
zehracığım hakediyor mahire,seyite,kuzeye haddini bildirmiş yurtdışında da
ab dizisi diye abudik gubudik şeyler izleyeceklerine total dizileri izlesinlerSHırvatistan da bayağı TOTAL miş.
Heyecanlı dizi, denk gelince zap yapamıyorum.dizi peruda yayına başlıyormuş ezelden,öbgzden önce satıldı helal @Çiğdem- @mrt-06 @EFE UYSAL @MelankoliK @cookies
totalliğini hep belli, ediyonHeyecanlı dizi, denk gelince zap yapamıyorum.