Samanyolu TV dışından birşey istemiyorsun sanırım)))Yeni sezonun ilk bölümü (41.Bölüm) nefesleri kesti gerçekten, yeni Melek karakterine çabucak alıştım, izleyemenler için bu akşam tekrar bölümüyle 21.00'da Samanyolu TV'de olacak.
42.Bölüm Fragmanı
http://www.kure.tv/izle/kucuk-gelin-42-bolum-teaser
Yok ya normalde izlemiyorum küçük gelin ve ida'yı, hiç bir şey yoktu boşlukta izledimSamanyolu TV dışından birşey istemiyorsun sanırım)))
küçük gelin 8'e mi gidiyormuş,konaktan kaçabildiyse girmiştirKüçük gelin bugün teoga girdi başarılar bakalim nasil gecti @kvp-medya @Çiğdem-
Evet 2001 doğumluküçük gelin 8'e mi gidiyormuş,konaktan kaçabildiyse girmiştir
Evet acaba sınavı yapabildimi yoksa ortasında ağlamayami başladıGercekten mi ?
Sınav kolay mis haberlerde gördümEvet acaba sınavı yapabildimi yoksa ortasında ağlamayami başladı
Ama bu kız yapamamistir bence hem senaryo hem okul yürümez hoş özel lise- üniversiteye gider tamamlar egitimini kizda para bolSınav kolay mis haberlerde gördüm
Aynen çok Şanslı iyi yere kapak atmışAma bu kız yapamamistir bence hem senaryo hem okul yürümez hoş özel lise- üniversiteye gider tamamlar egitimini kizda para bol
Ailesi sağolsun kız 4-5 yasindan beri setlerdeAynen çok Şanslı iyi yere kapak atmış
Dizinin yorum konusu 2 sayfa bile olmamış.