Sen süper emeklisin. Ben ise sade bir Favori Üye. Bence senin açman ile daha hızlı reaksiyon alırlar gibi. Bence yapmalısın.
Nasil da görev pasliyor görüyor musun gelecegin Moderatör adayi @Dosi
Sen süper emeklisin. Ben ise sade bir Favori Üye. Bence senin açman ile daha hızlı reaksiyon alırlar gibi. Bence yapmalısın.
Forumu bir 5 seneye ele geçiricem. Beklede gör. Dosi ve Bazingaya rakibim artık. Ama tatlı bir rakip. 😅 Forumun güzelleşmesi her türlü işime gelir. 🫠☺️Nasil da görev pasliyor görüyor musun gelecegin Moderatör adayi @Dosi
Aday olan kendisi yapar. Görev paslamaz. Ben daha yeni co admin olunca paslamaya başladım. Forumda o kadar yeşil mavi mod var, benden başlık değiştirme vs gibi talepler edilip duruyorNasil da görev pasliyor görüyor musun gelecegin Moderatör adayi @Dosi
Ne yapak biz de o özellik yok. 😅😅Aday olan kendisi yapar. Görev paslamaz. Ben daha yeni co admin olunca paslamaya başladım. Forumda o kadar yeşil mavi mod var, benden başlık değiştirme vs gibi talepler edilip duruyor
Az biraz konularda başka yöneticileri etiket edin. Zamanı gelince değerlendirme yapacaksınız.Ne yapak biz de o özellik yok. 😅😅
Daha 11 ay var Dosi.b😅😅 O zamana kadar diğerlerinde etiketleriz elbet. Ben şimdiye odaklanıyorum. 😅Az biraz konularda başka yöneticileri etiket edin. Zamanı gelince değerlendirme yapacaksınız.
Yani kısacası beni fazla rahatsız etmeyin artık @Yakamoz-Asi
Daha 11 ay var Dosi.b😅😅 O zamana kadar diğerlerinde etiketleriz elbet. Ben şimdiye odaklanıyorum. 😅
Daha 11 ay var Dosi.b😅😅 O zamana kadar diğerlerinde etiketleriz elbet. Ben şimdiye odaklanıyorum. 😅
Senelerdir yapılmamıştı. Yine bi 2-3 sene bekleyelim duruma göreBelki de 11 ay degildir o
Ben favori üyeyim. O yüzden işlerinin azalmaması normal. Çünkü yetkili ben değilim. Yetkili olsaydım daha rahat bir forum hayatı yaşardın. 😅Aday olan kendisi yapar. Görev paslamaz
Co-Admin asil ve havalı, Süper Admin zorlama gibiSenaryo yazma kriterini oyladığımızda sana da o yetkiyi veririz inşallah @Damien Duff
Elbet sıran gelecektir
Bölüm numaralarını yazsan yeterli. Yeni kısmına gerek yok
------
Hazır böyle hep süper yazıyorken co yerine Süper Admin yazısı mı ayarlasak? @Yakamoz-Asi @Bully
Yada yok kulağa hoş gelmedi sanki
Bize laf değil icraat lazımBen favori üyeyim. O yüzden işlerinin azalmaması normal. Çünkü yetkili ben değilim. Yetkili olsaydım daha rahat bir forum hayatı yaşardın. 😅
Az kaldı seni yüklerinden kurtarıcam yakında. ☺️Bize laf değil icraat lazım
ben favori üyeyken beni yönetici sanırlardı. Yöneticilerden daha fazla yardım etmişliğim var. Forumu çok canlandırdım. Ben nasıl favori üyeyken yardımsız insanları yormadan ilerlediysem sizdende benzerini beklerim
Yok sadece kendi başlığınızı editleme hakkınız var.Konu başlığı yenileme özelliği mi var? Başka ne özelliği var acaba? Ayrıcalık ve özel gizli oda var mı
Bu halinle yap işte. Beklentimiz o sadeceAz kaldı seni yüklerinden kurtarıcam yakında. ☺️
Yarın bu konu hakkında bir anket açayım da gör. İşin sonunda işi sana paslayacağız zaten her türlü çünkü adminler Bazinga ve sensin. 😅Bu halinle yap işte. Beklentimiz o sadece
Aç tabi konuyuYarın bu konu hakkında bir anket açayım da gör. İşin sonunda işi sana paslayacağız zaten her türlü çünkü adminler Bazinga ve sensin. 😅
Bizde yanlış olmaz. Günün birinde konu açarsam da yanlış olmayacağı için edite ihtiyaç duymam@MasacRE sen henüz faydasını görmemişsindir, seni es geçerek
@phoebebuffay @dreamy konu başlığını editlemek nasıl bir duygu? Teaser konularınızda kullandınız galiba
Yeni renginize alıştınız mı? (MasacRE buna sende cevap verebilirsin )