Kim için diyoruz bunu? MasacRE için mi? 😅Sanmam, klasik sıkışınca kaçmalarından biri işte Biraz unutulsun döner yine
Uzun süredir ara vermiyordu, kafa dinlemiş olduk bugün
Kim için diyoruz bunu? MasacRE için mi? 😅Sanmam, klasik sıkışınca kaçmalarından biri işte Biraz unutulsun döner yine
tekinKim için diyoruz bunu? MasacRE için mi? 😅
Mümkünse 1 ay banlayalım arkadaşı 😁
Dm’de yazdığım bir mesaj vardı. Bugün gelmemesi onu gösteriyor.Sanmam, klasik sıkışınca kaçmalarından biri işte Biraz unutulsun döner yine
Hee gerçi bu da bildiğim bir şey Sen Dm'de sert bir şeyler yazıyorsun, sonra ara veriyor ve bir süre sonra dönüyor Kısır döngüDm’de yazdığım bir mesaj vardı. Bugün gelmemesi onu gösteriyor.
Bakalım ne kadar bir ara olacak.
Acaba ne yazdın? 😅😅Dm’de yazdığım bir mesaj vardı. Bugün gelmemesi onu gösteriyor.
Bakalım ne kadar bir ara olacak.
Bıraktığın boşluklara talibim. 😁😁 Fazla durulmaya gelmez burası. Safları doldurmak lazım.benim bazingadan farkım yok. Rengi saymazsak. Bende durulmaya geçtim. Belli başlı eski konularıma devam ederim ama öyle yeni konuları sizlere bırakıyoruz
Senin elin iyice ısınsın bakarız durumaAcaba ne yazdın? 😅😅
Bıraktığın boşluklara talibim. 😁😁 Fazla durulmaya gelmez burası. Safları doldurmak lazım.
Ver yetkiyi gör etkiyi. 😂Senin elin iyice ısınsın bakarız duruma
Ha sen o manada dedin. O şeyler öyle işlemiyor ama kimse kendi kafasına göre iş yapamaz.Ver yetkiyi gör etkiyi. 😂
İlk icraatım tekini banlamak olur ama söyliyeyim. 😂
Bende senin düşündüğün şeyi düşündüm. Diğeri espri şeysi. 😂😂 Doğru yerdesin.Ha sen o manada dedin. O şeyler öyle işlemiyor ama kimse kendi kafasına göre iş yapamaz.
Ben konular açman olarak dedim