Yeni Süper Favori Üyelerimizi Seçtik (Ocak 2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Az biraz konularda başka yöneticileri etiket edin. Zamanı gelince değerlendirme yapacaksınız.
Yani kısacası beni fazla rahatsız etmeyin artık :A @Yakamoz-Asi
Daha 11 ay var Dosi.b😅😅 O zamana kadar diğerlerinde etiketleriz elbet. Ben şimdiye odaklanıyorum. 😅

Senaryo yazma kriterini oyladığımızda sana da o yetkiyi veririz inşallah @Damien Duff
Elbet sıran gelecektir
Bölüm numaralarını yazsan yeterli. Yeni kısmına gerek yok
------

Hazır böyle hep süper yazıyorken co yerine Süper Admin yazısı mı ayarlasak? :A @Yakamoz-Asi @Bully
Yada yok kulağa hoş gelmedi sanki :A
Co-Admin asil ve havalı, Süper Admin zorlama gibi :A

Ben favori üyeyim. O yüzden işlerinin azalmaması normal. Çünkü yetkili ben değilim. Yetkili olsaydım daha rahat bir forum hayatı yaşardın. 😅
Bize laf değil icraat lazım :A
ben favori üyeyken beni yönetici sanırlardı. Yöneticilerden daha fazla yardım etmişliğim var. Forumu çok canlandırdım. Ben nasıl favori üyeyken yardımsız insanları yormadan ilerlediysem sizdende benzerini beklerim :A

Bize laf değil icraat lazım :A
ben favori üyeyken beni yönetici sanırlardı. Yöneticilerden daha fazla yardım etmişliğim var. Forumu çok canlandırdım. Ben nasıl favori üyeyken yardımsız insanları yormadan ilerlediysem sizdende benzerini beklerim :A
Az kaldı seni yüklerinden kurtarıcam yakında. ☺️ :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konu başlığı yenileme özelliği mi var? Başka ne özelliği var acaba? Ayrıcalık ve özel gizli oda var mı :D
Yok sadece kendi başlığınızı editleme hakkınız var.
Eskiden editörlük vardı. Şöyle bir sürü kaliteli konular açan olursa düşünülür belki bir şeyler. Onların bir çok yetkisi vardı diye biliyorum.
------

Az kaldı seni yüklerinden kurtarıcam yakında. ☺️ :Z
Bu halinle yap işte. Beklentimiz o sadece :A

@MasacRE sen henüz faydasını görmemişsindir, seni es geçerek
@phoebebuffay @dreamy konu başlığını editlemek nasıl bir duygu? Teaser konularınızda kullandınız galiba :A
Yeni renginize alıştınız mı? (MasacRE buna sende cevap verebilirsin :A )
Bizde yanlış olmaz. Günün birinde konu açarsam da yanlış olmayacağı için edite ihtiyaç duymam :A

Rengim güzel, beğendim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi