Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi.sıla dizisi o ka başarılı oluyor bu niye olmasın cansu derenin tıfıl versiyonu bu da![]()
Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi.sıla dizisi o ka başarılı oluyor bu niye olmasın cansu derenin tıfıl versiyonu bu da![]()
Anam bunlar otu böceği izliyor.Nasıl başarılı oluyor bu dizi anlamıyorum.
Tebrikler yine de.![]()
Anam bunlar otu böceği izliyor.Elif bile zirve yaptı. Elif'e şaşır mıyorsun da geline mi şaşırıyorsun.
![]()
Ay Sıla ne alaka o dizi en azından kaliteliydi.Anneannem çok izliyor bu Küçük Gelin'i, oyuncular berbat bir şiveyle konuşuyor.
![]()
elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlarAnam bunlar otu böceği izliyor.Elif bile zirve yaptı. Elif'e şaşır mıyorsun da geline mi şaşırıyorsun.
![]()
Onlar sadece KanalD'nin dizilerinin satılması gerektiğini düşünüyorlar herhalde,niye izlenmesin. Halk seviyor..elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlarunutma beni satılsa daha iyi olur rekorlar kırar bence
![]()
Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan.Hepsi Fetullah-şun oyunları.
O dizi de saçma ötesi nasıl seyrediliyor hayret ediyorum.
Yakında İki Dünya Arasında'nın da haberleri çıkarsa şaşırmam.![]()
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar.elif-beni affet-küçük gelin siz dalga geçin reytingleri topluyorlarunutma beni satılsa daha iyi olur rekorlar kırar bence
![]()
qapaqOnlar sadece KanalD'nin dizilerinin satılması gerektiğini düşünüyorlar herhalde,niye izlenmesin. Halk seviyor..
idk yi bilmiyorum satılıyor muElif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan.Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu?
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar.
Bence Deniz Yıldızı'm da satılmalı.![]()
Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba.![]()
Küçük Gelin falan neyse de Elif cidden facia geliyor bana.Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan.Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu?
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar.
Bence Deniz Yıldızı'm da satılmalı.![]()
Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba.![]()
elif dizisinin 4 başrol oyuncusu küçük kız da dahil endonezyaya gidiyor kanalının 25.yıl kutlaması içinKüçük Gelin falan neyse de Elif cidden facia geliyor bana.Oyunculuklar dökülüyor resmen.
![]()
Helal olsun o zaman.elif dizisinin 4 başrol oyuncusu küçük kız da dahil endonezyaya gidiyor kanalının 25.yıl kutlaması içindizi bosna hersekte de 18-20 share alıyor
![]()
esas başarı beni affette fasta prime timeda 60 shareye çıkıyor 2 yıldır geçit vermiyor hiçbir dzi ve yarışmayaHelal olsun o zaman.Şaşırtıcı derecede büyük başarı sağlıyor dizi.
![]()
Beni Affet iyidir de 60 share. 😱 Yakında My'yi geçerler bunlar.esas başarı beni affette fasta prime timeda 60 shareye çıkıyor 2 yıldır geçit vermiyor hiçbir dzi ve yarışmayakuzey afrikada online olarak en çok izlenen 3.dizi olmuş geçen sene
![]()
daha genele yayılamadılarBeni Affet iyidir de 60 share. 😱 Yakında My'yi geçerler bunlar.![]()
Geçerler yakında.daha genele yayılamadılarküçük gelin dışındakiler 10 ülkeyi geçemedi daha Allah tan
![]()
Allah korusun gerçi my 400 milyonu aşmış ulaşılması çok zorGeçerler yakında.![]()
My'yi geçemeseler de Cesaret'i geçsinler.Allah korusun gerçi my 400 milyonu aşmış ulaşılması çok zor![]()
dizinin süresinin ne önemi var kss 22 bölüm sürdü 50 ülkeye yaklaştıMy'yi geçemeseler de Cesaret'i geçsinler.Gerçi 5 bölümde kalkacak bir dizi gibi görünüyor.
![]()
KSVŞ kaliteliydi, oyunculukları da iyiydi ama işin içinde Meryem olunca bilemedim.dizinin süresinin ne önemi var kss 22 bölüm sürdü 50 ülkeye yaklaştı![]()
seyitle kız kardeşi şuraKSVŞ kaliteliydi, oyunculukları da iyiydi ama işin içinde Meryem olunca bilemedim.![]()
Ay ne alaka çok da yakışıyorlardı.seyitle kız kardeşi şura![]()