Elifte çok büyük başarı sağlamış yurtdışında.biricik diğer diizm elifyurtdışında dergi kapaklarında adamlar binlerce km öteden röportaja geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 46093
Elifte çok büyük başarı sağlamış yurtdışında.biricik diğer diizm elifyurtdışında dergi kapaklarında adamlar binlerce km öteden röportaja geliyor
Ay yeter ne Elif'miş arkadaş. Bu arada Twitter hesabın ne senin.biricik diğer diizm elifyurtdışında dergi kapaklarında adamlar binlerce km öteden röportaja geliyor
fan dediğin @Çiğdem- gibi çirkin kızlar yaşalrı daha küçük tabi ki çoktan uyuyup rüyalarında jensen-ian ve josephle güreş tutuyorlardırFanlar yazıyormu hala. Konuyu çok yükselttik 150 mesajı geçmiş.
Tebrikler.biricik diğer diizm elifyurtdışında dergi kapaklarında adamlar binlerce km öteden röportaja geliyor
Elifte çok büyük başarı sağlamış yurtdışında.
efe totoşu atar sanaAy yeter ne Elif'miş arkadaş. Bu arada Twitter hesabın ne senin.
fan dediğin @Çiğdem- gibi çirkin kızlar yaşalrı daha küçük tabi ki çoktan uyuyup rüyalarında jensen-ian ve josephle güreş tutuyorlardır
Haha aynen veriyim mi Emre.Ay yeter ne Elif'miş arkadaş. Bu arada Twitter hesabın ne senin.
Ay yok artık öyle bir şey olur mu hiç.ssSen görürsün de 10 puanı basarsın diye düşündüm ama geç fark ettin hem de bayağı demek ki Sedef'i o kadar sevmiyorsun. :O:O
bu şovun dizilerinden hiç haber çıkmıyor oysa ki asla vazgeçmem ve seeds of revenge dizileri reaksiyon,serçe sarayı,maral,paramparça vb. birlikte sunuldu kimsenin dikkatini çekmediler zaarTebrikler.
Özelden gönder linki bakayım emrecik napıyor.Haha aynen veriyim mi Emre.
Ay yok artık öyle bir şey olur mu hiç.ss
Sedef'e her geçen gün yeniden hayran oluyorum.
Ayrıntıyı farketmemişsiniz haberin altında twitter adresi yazıyor. Gözüme kurban.bu şovun dizilerinden hiç haber çıkmıyor oysa ki asla vazgeçmem ve seeds of revenge dizileri reaksiyon,serçe sarayı,maral,paramparça vb. birlikte sunuldu kimsenin dikkatini çekmediler zaar
Sevsen hemen görürdün açıkcası şüpheye düştüm.Ay yok artık öyle bir şey olur mu hiç.ss
Sedef'e her geçen gün yeniden hayran oluyorum.
Daha geçen Asla Vazgeçmem konusunda paylaşmadın mı 7. oldu diye. Yılanların Öcü'nden bekliyordum aslında halbuki internette arapların açtığı sayfası bile var, Koliba Film'in beceriksizliği. .ssbu şovun dizilerinden hiç haber çıkmıyor oysa ki asla vazgeçmem ve seeds of revenge dizileri reaksiyon,serçe sarayı,maral,paramparça vb. birlikte sunuldu kimsenin dikkatini çekmediler zaar
Buldum tamam.Ayrıntıyı farketmemişsiniz haberin altında twitter adresi yazıyor. Gözüme kurban.
Ay bu konudan çıkamadım ki diğer konulara bir göz atayım.Sevsen hemen görürdün açıkcası şüpheye düştüm.
Daha geçen Asla Vazgeçmem konusunda paylaşmadın mı 7. oldu diye. Yılanların Öcü'nden bekliyordum aslında halbuki internette arapların açtığı sayfası bile var, Koliba Film'in beceriksizliği. .ss
Amacı takipçi kasmak.Buldum tamam.
Ay bu konudan çıkamadım ki diğer konulara bir göz atayım.
tek ülke la bak o dizileri de paramparçayı satan adam satıyor paramparça 35 ülke olmuşSevsen hemen görürdün açıkcası şüpheye düştüm.
Daha geçen Asla Vazgeçmem konusunda paylaşmadın mı 7. oldu diye. Yılanların Öcü'nden bekliyordum aslında halbuki internette arapların açtığı sayfası bile var, Koliba Film'in beceriksizliği. .ss
Ben de dizi izleyecektim bu konudan çıkamadım, sanki lanetli gibi. 😱Buldum tamam.
Ay bu konudan çıkamadım ki diğer konulara bir göz atayım.
Belki sen görmemişsindir Asla Vazgeçmem'in Rus sayfası bile var Face'de.tek ülke la bak o dizileri de paramparçayı satan adam satıyor paramparça 35 ülke olmuş
vk dan da bakıyom arada bu arada küçük gelinciğimin orada da sayfası varBelki sen görmemişsindir Asla Vazgeçmem'in Rus sayfası bile var Face'de.
Haber teledizisinde saklı.Ben de dizi izleyecektim bu konudan çıkamadım, sanki lanetli gibi. 😱
Şu haberi bana da gösterin ya 2 saattir ne diyorsunuz çok yabancı kaldım.