2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

A
Yapıp ne yapacaksın eline ne geçecek. 😁
Seneye sampiyonum zaten tebrik edersin. Dosi de alıntı yapar bunu. 😅😅
Aylıkta favorim sensin dedim. Ama vs atalım. Oyunda PK atmak gibi düşün sadece oy verecekler sonuç yok amaç doğadaki tekelerin güç savaşı anlamı yok sebebi yok sadece zevk :D

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Eve gelebildim sonunda. :D ben gelinceye kadar hemen 4 sayfa olmuṣ maṣallah. :)

Sadece kazanan değil, finalist de bir balkon konuṣması yapmalı diyeceğim ama Kaan konuṣma yapmamıṣ. O yüzden benim ki biraz uzun. :A

Öncelikle emekleri için @Dosi 'ye teṣekkürlerimizi iletelim. :bhr:

Uzun yıllardır tanıṣtığım, kardeṣim @Bully 'yi bu baṣarısından ötürü tebrik ederim. İlk turdan belliydi aslında kazanacağın. :D

Aslında 10 sene önceden kalma bir emanetti üzerimde, on sene önce bazı olaylar sonucu son turlarda kartlar yeniden dağıtılmıṣ, yeni kartlar benim Favori Üye olmama nasip olmuṣtu. 10 sene sonra, ṣimdi de 3. kez finalde olmak benim için özel bir durum. Bana oy veren ve finale taṣıyan herkese teṣekkürlerimi iletirim.

Bana finalde oy veren arkadaṣları unutmayacağım. Akrep burcu sözü. Sizlere özel teṣekkür etmek isterim. Eyvallah. :love1: değerli oyunuzun anlamı benim için ne ifade etti bilemezsiniz. :bhr:
@phoebebuffay @emreemreu @xdragxx @S.G.A.T. @xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch ve @Bully

Bana oy vermeyenlere bu videoyu içtenlikle gönderiyorum. :A

Üye olduktan 1 sene sonra, 2014 Yılın Favori Üyesi ve sonrasında 3-4 kere Ayın Favorisi baṣarılarıyla artık bu oylamalara noktayı koyuyorum. Bu benim son katıldığım oylamaydı. Emekliliğimi istedim bu tür etkinliklerden. Bunu etkinlik boyunca söylemedim, ṣimdi sırasıydı.

Zamanında beni Editörlükten Süper Moderatörlüğe kadar inanan Adminimiz @bazinga 'ya da buradan teṣekkürlerimi iletiyorum her ne kadar oy kullanmamıṣ olsa da. Ama ben Admin olsaydım bende seçim yapmazdım. @Dosi son yönetici seçimlerinde çok istedi dönmemi ama emeklilik güzel. Zirvede bitirmek gerek bazı ṣeyleri.

Son olarak duruṣuyla baṣtan sona kadar oy vermeyeceğim, seçim yapmayacağım diyen eski Hobbit yeni @TenTen 'i de tebrik ederim. :D

Önümüzdeki tüm Favori Üye etkinliklerinde herkese baṣarılar.
Ne demek finallere kalan kişilerin fark yememesi gerekir diye düşünüyorum sen de bizim o meşhur 2011-2015 dönemi arasında şampiyonluk almışsın zaten :A
@Bully tebrik ederim tabii. Kendisini özellikle 2014 zamanı tanıdım 2014-2018 arası en az bir 2 şampiyonluğu vardır diyordum olmaması tuhaf geldi neyse ki şimdi olarak iadei itibar yapılmış olması da güzel :A

tebrikler sevgili @Bully kazanmanızı sevindim.hediye konusu değil ama bugün sevdiğim şarkıcıdan size hediye vermek isterim çünkü bugün tyla nın doğum günü.

• Harika
Reactions: Bully
Benimde bir ara admin arkadaşım vardı. Bana tek yardımı kanal etiketimi istediğim renge ayarlamak olmuştu. Sen daha şanslısın :A
------

Sen eksik kal. Hepsi aynı isim olur :A
Yakışmaz mı be Mosi. ? Fjsldfndj
------

Ceza olarak şuraya gönder biraz uyusun :AEkli dosyayı görüntüle 132672

En az 12 ay orda kalmalı :A

Ok…
Manzarası da güzelmiş,yanıma çarpık manyağını da yolla giderken elim boş gitmeyeyim. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Yakışmaz mı be Mosi. ? Fjsldfndj
------

Manzarası da güzelmiş,yanıma çarpık manyağını da yolla giderken elim boş gitmeyeyim. :A
Yakışmaz :A
Sadece @Bully 'yi tebrik ettigi icin daha da senaryo konularina yorum yapmayacagim @Damien Duff :T: tüm destegimi kesiyorum.
Üzme pompy’i
Senin rakibine oy kullanmadı. Bi de burdan düşün :A
Zaten @tekin gitti internetim kötü
Finalde iyi başarı sanada tebrikler @Yakamoz-Asi
tekin küsüp gitti gibi.

@Bully tebrikler. :bhr:

@Yakamoz-Asi sen de çok iyiydin hep, sana da tebrikler. :bhr:
Teşekkürler. :bhr:
------

@Yakomoz-Asi tipik fenerbahçe gibi. :D @Bully i tebrik ederim. :D
Teşekkür ederim, desteklerin için de teşekkürler :D
------

Ne demek finallere kalan kişilerin fark yememesi gerekir diye düşünüyorum sen de bizim o meşhur 2011-2015 dönemi arasında şampiyonluk almışsın zaten :A
@Bully tebrik ederim tabii. Kendisini özellikle 2014 zamanı tanıdım 2014-2018 arası en az bir 2 şampiyonluğu vardır diyordum olmaması tuhaf geldi neyse ki şimdi olarak iadei itibar yapılmış olması da güzel :A
Sağolasın aynen birçok kişi şaşırdı daha önce hiç şampiyon olamamama. Geç olsun güç olmasın :D
------

tebrikler sevgili @Bully kazanmanızı sevindim.hediye konusu değil ama bugün sevdiğim şarkıcıdan size hediye vermek isterim çünkü bugün tyla nın doğum günü.

Teşekkür ederim, hediye de harika :Z
------

Sadece @Bully 'yi tebrik ettigi icin daha da senaryo konularina yorum yapmayacagim @Damien Duff :T: tüm destegimi kesiyorum.
Kendisi Sofya’daymış yoğunmuş ben ona senaryo konusunda beni tebrik et demiştim hata benim yani üzme kendisini :D
------

Buralarda olsaydi hangimize oy verirdi acaba diye merak etmiyor degilim :A @Bully
İkimize de oy vermezdi tabii ki :A
------

İkinizde oy gelmezdi çünkü çok çok nadiren oy kullanan biri :A
Hanginiz daha çok ilgileniyorsanız senaryo ile belki bir ihtimal o kişiye :A
Damien Duff'ı değil tekin'i sormuş sana @Yakamoz-Asi :A

Teşekkürler. :bhr:
------

Teşekkür ederim, desteklerin için de teşekkürler :D
------

Sağolasın aynen birçok kişi şaşırdı daha önce hiç şampiyon olamamama. Geç olsun güç olmasın :D
------

Teşekkür ederim, hediye de harika :Z
------

Kendisi Sofya’daymış yoğunmuş ben ona senaryo konusunda beni tebrik et demiştim hata benim yani üzme kendisini :D
------

İkimize de oy vermezdi tabii ki :A
------

Damien Duff'ı değil tekin'i sormuş sana @Yakamoz-Asi :A
Birde Adsız Dosyalar diye dizi yazmasınlar zaten netflixten kaynaklı sinirim bozuk

• Üzücü
Reactions: Bully