KURŞUN YEDİM EYYY SOL YANIMDANFazla bile kaldı. Ayın favori üyeliklerinde de 1 sene yer alamayacak bunu kazandığı için
Bu arada artık sen @Alemdar ve @Gerekli24 ‘te yönetici olduğunuz için size ayın favori üyeliği tamamı ile kapandı![]()
KURŞUN YEDİM EYYY SOL YANIMDANFazla bile kaldı. Ayın favori üyeliklerinde de 1 sene yer alamayacak bunu kazandığı için
Bu arada artık sen @Alemdar ve @Gerekli24 ‘te yönetici olduğunuz için size ayın favori üyeliği tamamı ile kapandı![]()
KURŞUN YEDİM EYYY SOL YANIMDAN
Aaa ben bir sene boyunca takılı duruyor diye biliyordum.Ben bile bu kadar uzun takamadım, @Bully yinede iyi taşıdı
3 ay uygun bir süredir. 1 mayısta sökecektik ama arada kaynamış oldu![]()
Ben ve Bully harici @12.Adam ‘da taktı ama o da yaz ayına denk gelip bazinga’nın üşengeç hallerine denk geldiğinde 6 ay falan kalmıştı sanki onda. Bende uzun tatil yapmıştım, geldim söktürdümAaa ben bir sene boyunca takılı duruyor diye biliyordum.![]()
Olan sana olmuş yine.Ben ve Bully harici @12.Adam ‘da taktı ama o da yaz ayına denk gelip bazinga’nın üşengeç hallerine denk geldiğinde 6 ay falan kalmıştı sanki onda. Bende uzun tatil yapmıştım, geldim söktürdüm
Millette arada kaynar uzun takarlar, ben takınca rütbe değişiminden dolayı 2 kere çok az takıp etiketten olmuştum![]()
bazingaya kalsaydı hiç etiket olmazdı. Adam sürekli etiket takıp sökmekten usanıp bana pasladı işleriOlan sana olmuş yine.Bence bir sene durmalı etiket.
![]()
KURŞUN YEDİM EYYY SOL YANIMDAN
5 dakikadır kahkaha atıyorum. Tutamıyorum kendimi. 😂😂😂😂😂😂
Pas verdi bende golü attım5 dakikadır kahkaha atıyorum. Tutamıyorum kendimi. 😂😂😂😂😂😂
Koltuktan düştüm. Allah cezanızı vermesin.Pas verdi bende golü attım
Mesajı okuduğum an mırıldandım çünkü![]()
Şey, az öncede hızımı alamayıp sesli iyice mırıldandım. Bayada hatırlıyormuşum daha şarkıyıKoltuktan düştüm. Allah cezanızı vermesin.![]()
![]()
![]()
Yeter yeter. 😅😅😅Şey, az öncede hızımı alamayıp sesli iyice mırıldandım. Bayada hatırlıyormuşum daha şarkıyı![]()