Aa demek ben fesat düşünmüşüm
Aa demek ben fesat düşünmüşüm
Aa demek ben fesat düşünmüşümikna oldum bu mesaja
![]()
Kendimden utandım şimdiSöz konusu Yakamoz olunca tabi![]()
Kendimden utandım şimdi![]()
Aaaaa banada sıçradı sinirli halinSen geçenlerde de kolay harçamıṣtın beni, bir etiketi çok görüp, @Bully ile buluṣma ihtimali bile daha yüksek demiṣtin.unutmadım onu da yazdım bir kenara.
![]()
Aaaaa banada sıçradı sinirli halin
Sende beni harcadın hem de kaç kere
Ya biz tartışmayalım. Bugün ne güzel konu dışıyım.
Daha kahvaltı edemedim bana acı![]()
Çok düşüncelisin sağol. Gittim benAfiyet olsun, karnını doyur da gel. Böyle kolay haṣlamak istemem.![]()
Çok düşüncelisin sağol. Gittim ben![]()
PATRONN KAÇ ZAMANDIR YOKTUM 😂 TEBRİKLERR AGAM İLLA HAK ETMİŞSİNDİR YOLUNA TAŞ DEĞMESİNN 🙏🙏🙏@HollyDemon ☾☆ beğenmemiş burayı@Dosi
@Alemdar ne bir tebrik ne de konuya bi beğenin var, aşk olsun...
Eyvallah agam saolasınPATRONN KAÇ ZAMANDIR YOKTUM 😂 TEBRİKLERR AGAM İLLA HAK ETMİŞSİNDİR YOLUNA TAŞ DEĞMESİNN 🙏🙏🙏
Görsel aldım ama ben böyle sizler gibi tam kılçıksız alamıyorum, bir yöntemi var mı onun?Etiketini alma zamanı @Bully
Araya mevzular girince kaynamış.
Son görselini al ben sökmeye gidiyorum![]()
Çok anlamadım,Görsel aldım ama ben böyle sizler gibi tam kılçıksız alamıyorum, bir yöntemi var mı onun?![]()
Ha anladım, ss aldıktan sonra kırpılıyorÇok anlamadım,
Telefon ile alıyorum her zaman. Kullanıcı adına tıklayıp almak yeterli, profile gitmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 135539
Benim ilk zamanda etiket yoktu ama 2. ve 3. zaferimde vardı ama malum, her seferinde çok az takabilmiştim.Ha anladım, ss aldıktan sonra kırpılıyor
Nerdeyse yarım yıl taktık etiketi, gitme zamanı gelmişti. Elveda…
Fazla bile kaldı. Ayın favori üyeliklerinde de 1 sene yer alamayacak bunu kazandığı içinGitti etiket. @Bully![]()
Uzun süreli yeşilimiz daha iyi zaten sankiFazla bile kaldı. Ayın favori üyeliklerinde de 1 sene yer alamayacak bunu kazandığı için
Bu arada artık sen @Alemdar ve @Gerekli24 ‘te yönetici olduğunuz için size ayın favori üyeliği tamamı ile kapandı![]()