Küçük Gelin - Dizi Yorumları

Onu geç de sen gazetecilik okuyorsun demi daha bitirmeden tüm sektör sana düşman oldu nasıl iş bulcan. :A

Birde emrecik demiş ne kadar masum bir isim, insanın eve alıp bakası geliyor. :A
dost olan da vardır ay yapım menajeri bile beni tims ve tmc nin adamı oalrak bellemiş :A para alıyormuşum olnlardan :F

Onu geç de sen gazetecilik okuyorsun demi daha bitirmeden tüm sektör sana düşman oldu nasıl iş bulcan. :A

Birde emrecik demiş ne kadar masum bir isim, insanın eve alıp bakası geliyor. :A
Emrecik ne cidden ya ranini gibi tokyo gibi güzel isimler bulsun. :A

Başıma bela aldım bu emreciği takip ederek. :F
Çok komiğime gitti isyanın "yeter artık hem Twitter'dan hem burdan saydırıyorsun". :F Cidden başa bela ilerde ünlü olursam emrecik'den uzak duracağım. :A

Emrecik ne cidden ya ranini gibi tokyo gibi güzel isimler bulsun. :A
Aynen bu gece ilk defa sana katılıyorum. :A

dost olan da vardır ay yapım menajeri bile beni tims ve tmc nin adamı oalrak bellemiş :A para alıyormuşum olnlardan :F
Yok artık. Işıdlı falan diyen olmamış iyi ki. :F

Çok komiğime gitti isyanın "yeter artık hem Twitter'dan hem burdan saydırıyorsun". :F Cidden başa bela ilerde ünlü olursam emrecik'den uzak duracağım. :A

valla çok güldüm o kısma adam bir de ay yapımın bu halkla ilişkiler bilmem bişiyinden sorumlu böyle demiş :F

Ay Twitter'dan sedef ne ka da çirkin yazmış. :F

İnşallah son olmaz. :A