Küçük Gelin - Dizi Yorumları

arada gönderenler oluyor ama pek güvenmiyorum atık geçen şilideki en sevilen dizi çiftleri diye gönderdiler yayınladım meğerse en iyi öpüşen dizi çiftleriymiş konu :F
Hahahah oh olmuş. :F Şili deyince aklıma geldi Sedef Şili'de çok seviliyor ya, geçenlerde Bahar'ın öldüğü bölüm Şili'de TT oldu Bahar adı altında. :F Hatta beni gerçek Sedef sanıp bana we love you bahar yapanlar oldu. :F

Hahahah oh olmuş. :F Şili deyince aklıma geldi Sedef Şili'de çok seviliyor ya, geçenlerde Bahar'ın öldüğü bölüm Şili'de TT oldu Bahar adı altında. :F Hatta beni gerçek Sedef sanıp bana we love you bahar yapanlar oldu. :F
teeee binbir gecedeki tipsiz ali kemal bile şililere gitti özeldavetle programlara çıktı teyzeler parçalıyordu yani artık tt yi çoktan geçtik :F

Ay ben bunun avukatı olsam erkenden mefta olurum daha hayallerim var. :F

BTB'ye nasıl beddua ettiysen iyi düştü. :A Darısı Seda bacıma. :F

O kadar tatlıyım işte hiç uyanmak istemiyor insan. :F
Yönetmen mi senarist mi ne hayalin vardı senin. :A

İyi ettim demi şimdi programı kurtarmak için All Star yapıyorlar ben de bedduada all star yapıcam en iyileriyle. :F Amin ve tabii Esra Erol'a, Özgür kardeşime kıyak. :A

Kendini de pek beğenir. :A

Yönetmen mi senarist mi ne hayalin vardı senin. :A

İyi ettim demi şimdi programı kurtarmak için All Star yapıyorlar ben de bedduada all star yapıcam en iyileriyle. :F Amin ve tabii Esra Erol'a, Özgür kardeşime kıyak. :A

Kendini de pek beğenir. :A

Hem yönetmen, hem oyuncu, hem senarist. :F Ay kısaca Mahsun Kırmızıgül hesabı. :F

All Star'a da hep 1.sezondan almışlar Show'umun yarışmacılarıyla prim yapacaklar. :A Esra'ya en içten beddualarımla. :A En son ben, Buğra ve sokak sanati Murat Ünalmış için toplu beddua etmiştik adamın işi rast gitmedi. :F

Beğenirim tabi, boy pos ne ararsan var. :A

Hem yönetmen, hem oyuncu, hem senarist. :F Ay kısaca Mahsun Kırmızıgül hesabı. :F

All Star'a da hep 1.sezondan almışlar Show'umun yarışmacılarıyla prim yapacaklar. :A Esra'ya en içten beddualarımla. :A En son ben, Buğra ve sokak sanati Murat Ünalmış için toplu beddua etmiştik adamın işi rast gitmedi. :F

Beğenirim tabi, boy pos ne ararsan var. :A
Hem oyuncu hem yönetmen hem senarist bu sektör bunu kaldıramaz. 😱 :A Şaka bir yana inşallah hayallerine kavuşursun dostum olmayacak şey değil, ayrıca Mahsun müzik de yapıyor senin sesin güzel mi? 2 tane Diyarbakırlı arkadaşım var ikisi de çok güzel türkü söylerler. :A

Esra da giderken programdakileri götürmüş bugün baktım da, yazık etti kendine bu üçlüden haberi olsaydı eminim ki ömür boyu Fox'ta kalırdı. :F At bakalım atmak bedava. :A

İyi geceler hepinize. :D Cidden ne ara bu kadar konuşmuşuz. 😱

Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan. :A Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu? :D

Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar. :D

Bence Deniz Yıldızı'm da satılmalı. :A :bhr:

Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba. :D
dizinin süresinin ne önemi var kss 22 bölüm sürdü 50 ülkeye yaklaştı :A

Deniz Yıldızı Kazakistan'da çok popüler . :D Fragman bile yapıyorlar.:D

@ozgur2113 @EFE UYSAL

Hem oyuncu hem yönetmen hem senarist bu sektör bunu kaldıramaz. 😱 :A Şaka bir yana inşallah hayallerine kavuşursun dostum olmayacak şey değil, ayrıca Mahsun müzik de yapıyor senin sesin güzel mi? 2 tane Diyarbakırlı arkadaşım var ikisi de çok güzel türkü söylerler. :A

Esra da giderken programdakileri götürmüş bugün baktım da, yazık etti kendine bu üçlüden haberi olsaydı eminim ki ömür boyu Fox'ta kalırdı. :F At bakalım atmak bedava. :A

İyi geceler hepinize. :D Cidden ne ara bu kadar konuşmuşuz. 😱
İnşallah olurum ve evet sesim de çök iyidir. :D Şarkı, türkü söylemeyi çok severim ben de. :D

Ay Esra'nın daha çok çekeceği var. :A Buğra forumda değil ama eminim içimden baya geçirmiştir. :A Haluk da var 3 değiş tam 4 kişi. :A

Ben atayım da sen tut. :A

İnşallah olurum ve evet sesim de çök iyidir. :D Şarkı, türkü söylemeyi çok severim ben de. :D

Ay Esra'nın daha çok çekeceği var. :A Buğra forumda değil ama eminim içimden baya geçirmiştir. :A Haluk da var 3 değiş tam 4 kişi. :A

Ben atayım da sen tut. :A
Sende de her şey var mübarek seni alan yaşadı. :A Beddua Dörtlü, fantastik dörtlü gibi. :F Ok. kk by. .ss (Bunu @Ahmad güzel yazıyordu beceremedim ben. :F)

Deniz Yıldızı Kazakistan'da çok popüler . :D Fragman bile yapıyorlar.:D

@ozgur2113 @EFE UYSAL
İşte benim dizim. :A