Evet fanların baya sana bağlı bu daha ileriyede gider.o benim bir numaralı fanım sürekli takipte
Evet fanların baya sana bağlı bu daha ileriyede gider.o benim bir numaralı fanım sürekli takipte
Hahahah oh olmuş. Şili deyince aklıma geldi Sedef Şili'de çok seviliyor ya, geçenlerde Bahar'ın öldüğü bölüm Şili'de TT oldu Bahar adı altında. Hatta beni gerçek Sedef sanıp bana we love you bahar yapanlar oldu.arada gönderenler oluyor ama pek güvenmiyorum atık geçen şilideki en sevilen dizi çiftleri diye gönderdiler yayınladım meğerse en iyi öpüşen dizi çiftleriymiş konu
Bunu mahkemeye vereceklermiş fanlar.Hahahah oh olmuş. Şili deyince aklıma geldi Sedef Şili'de çok seviliyor ya, geçenlerde Bahar'ın öldüğü bölüm Şili'de TT oldu Bahar adı altında. Hatta beni gerçek Sedef sanıp bana we love you bahar yapanlar oldu.
Versinler ben de aleyhinde ifade veririm.Bunu mahkemeye vereceklermiş fanlar.
teeee binbir gecedeki tipsiz ali kemal bile şililere gitti özeldavetle programlara çıktı teyzeler parçalıyordu yani artık tt yi çoktan geçtikHahahah oh olmuş. Şili deyince aklıma geldi Sedef Şili'de çok seviliyor ya, geçenlerde Bahar'ın öldüğü bölüm Şili'de TT oldu Bahar adı altında. Hatta beni gerçek Sedef sanıp bana we love you bahar yapanlar oldu.
Yönetmen mi senarist mi ne hayalin vardı senin.Ay ben bunun avukatı olsam erkenden mefta olurum daha hayallerim var.
BTB'ye nasıl beddua ettiysen iyi düştü. Darısı Seda bacıma.
O kadar tatlıyım işte hiç uyanmak istemiyor insan.
araba kullanmıyorum onlar yüzünden bomba falan koyarlarEvet fanların baya sana bağlı bu daha ileriyede gider.
Bende veririm. @xemrexxxVersinler ben de aleyhinde ifade veririm.
Kpacılar seni zaten bombalayacak.araba kullanmıyorum onlar yüzünden bomba falan koyarlar
Yönetmen mi senarist mi ne hayalin vardı senin.
İyi ettim demi şimdi programı kurtarmak için All Star yapıyorlar ben de bedduada all star yapıcam en iyileriyle. Amin ve tabii Esra Erol'a, Özgür kardeşime kıyak.
Kendini de pek beğenir.
İyi geceler.
ben de kaçtım konu 3. mü 4.mü sayfada neydi 13 olmuş stv bize para vermeliİyi geceler.
Ay yat zıbar artık hadiben de kaçtım konu 3. mü 4.mü sayfada neydi 13 olmuş stv bize para vermeli
İyi geceler.
Hadi size kıyak tatlı rüyalar vampirli geceler.ben de kaçtım konu 3. mü 4.mü sayfada neydi 13 olmuş stv bize para vermeli
Hem oyuncu hem yönetmen hem senarist bu sektör bunu kaldıramaz. 😱 Şaka bir yana inşallah hayallerine kavuşursun dostum olmayacak şey değil, ayrıca Mahsun müzik de yapıyor senin sesin güzel mi? 2 tane Diyarbakırlı arkadaşım var ikisi de çok güzel türkü söylerler.Hem yönetmen, hem oyuncu, hem senarist. Ay kısaca Mahsun Kırmızıgül hesabı.
All Star'a da hep 1.sezondan almışlar Show'umun yarışmacılarıyla prim yapacaklar. Esra'ya en içten beddualarımla. En son ben, Buğra ve sokak sanati Murat Ünalmış için toplu beddua etmiştik adamın işi rast gitmedi.
Beğenirim tabi, boy pos ne ararsan var.
Elif geçen de demiştim 90'lı yıllardan kalma gibi. Çekim teknikleri, oyunculuklar o kadar acemi ki gerçekten hayret ediyor insan. Belki satılıyordur, @xemrexxx İDK da satılıyor mu?
Dalga geçme değil hem az gelişmiş ülkelerde izlenmesi önemli değil o kadar.
Bence Deniz Yıldızı'm da satılmalı.
Gerçi Deniz Yıldızı da bir ülkede rekor kırmıştı diye hatırlıyorum, haberini sen ya da Buğra açmıştı galiba.
dizinin süresinin ne önemi var kss 22 bölüm sürdü 50 ülkeye yaklaştı
İnşallah olurum ve evet sesim de çök iyidir. Şarkı, türkü söylemeyi çok severim ben de.Hem oyuncu hem yönetmen hem senarist bu sektör bunu kaldıramaz. 😱 Şaka bir yana inşallah hayallerine kavuşursun dostum olmayacak şey değil, ayrıca Mahsun müzik de yapıyor senin sesin güzel mi? 2 tane Diyarbakırlı arkadaşım var ikisi de çok güzel türkü söylerler.
Esra da giderken programdakileri götürmüş bugün baktım da, yazık etti kendine bu üçlüden haberi olsaydı eminim ki ömür boyu Fox'ta kalırdı. At bakalım atmak bedava.
İyi geceler hepinize. Cidden ne ara bu kadar konuşmuşuz. 😱
Sende de her şey var mübarek seni alan yaşadı. Beddua Dörtlü, fantastik dörtlü gibi. Ok. kk by. .ss (Bunu @Ahmad güzel yazıyordu beceremedim ben. )İnşallah olurum ve evet sesim de çök iyidir. Şarkı, türkü söylemeyi çok severim ben de.
Ay Esra'nın daha çok çekeceği var. Buğra forumda değil ama eminim içimden baya geçirmiştir. Haluk da var 3 değiş tam 4 kişi.
Ben atayım da sen tut.
İşte benim dizim.