Git Asçet fanı ol.ben semra anneannemin fanıyım zaten
Git Asçet fanı ol.ben semra anneannemin fanıyım zaten
@xemrexxx Erol Köse ile yakınlığın var mı? Düşünsene Sedef tweeti görüyor kadırgalı gibi sinirleniyor Emrecik'e saydırıyor. Aynen böyle.Ay Twitter'dan sedef ne ka da çirkin yazmış.
İnşallah son olmaz.
hepsi yazdı sosyal panpalarımınO habere dedikoducu çocukta cevap yazmış.
rüyaların tersi çıkar derler@xemrexxx Erol Köse ile yakınlığın var mı? Düşünsene Sedef tweeti görüyor kadırgalı gibi sinirleniyor Emrecik'e saydırıyor. Aynen böyle.
Bu arada galiba cidden ileride ünlü olacağım, rüyamda Canlı Para'yı sunuyordum benim rüyalarım hep çıkar.
Ay inşallah Sedef emreciği mahkemeye verir.@xemrexxx Erol Köse ile yakınlığın var mı? Düşünsene Sedef tweeti görüyor kadırgalı gibi sinirleniyor Emrecik'e saydırıyor. Aynen böyle.
Bu arada galiba cidden ileride ünlü olacağım, rüyamda Canlı Para'yı sunuyordum benim rüyalarım hep çıkar.
Sen neden koyamadın cidden twitter adresiniii Kirazcanlar bütün haberleri rtlerdi.hepsi yazdı sosyal panpalarımın
@xemrexxx Erol Köse ile yakınlığın var mı? Düşünsene Sedef tweeti görüyor kadırgalı gibi sinirleniyor Emrecik'e saydırıyor. Aynen böyle.
Ay inşallah Sedef emreciği mahkemeye verir.
Kadırgalı'yı hala nasıl seçersin bıraktı gitti Show'unu.
Oha be güzel. Beni de görsene.
ay yeni haberimi gönderdiler ama ne olduğunu anlamadım şimdi en altta my yazıyor üstünde lale devri sırasıyla yer gök aşk-ezel-dudaktan kalbe yazıyor ama soru ne gönderen çocuğa sordum ne türkçe biliyor ne ingilizce.ssSen neden koyamadın cidden twitter adresiniii Kirazcanlar bütün haberleri rtlerdi.
Anlayanlara for.ay yeni haberimi gönderdiler ama ne olduğunu anlamadım şimdi en altta my yazıyor üstünde lale devri sırasıyla yer gök aşk-ezel-dudaktan kalbe yazıyor ama soru ne gönderen çocuğa sordum ne türkçe biliyor ne ingilizce.ss Ekli dosyayı görüntüle 46094
Bir de haber mi yolluyorlar sana.ay yeni haberimi gönderdiler ama ne olduğunu anlamadım şimdi en altta my yazıyor üstünde lale devri sırasıyla yer gök aşk-ezel-dudaktan kalbe yazıyor ama soru ne gönderen çocuğa sordum ne türkçe biliyor ne ingilizce.ss Ekli dosyayı görüntüle 46094
Benim direkt çıkıyor ya. 😎 Ters yamuk falan değil net görüyorum.hepsi yazdı sosyal panpalarımın
rüyaların tersi çıkar derler
Sedef'e gelene kadar Ay Yapım verir sen bence YGS/LYS'den yüksek al da Emre'nin özel avukatı ol.Ay inşallah Sedef emreciği mahkemeye verir.
Kadırgalı'yı hala nasıl seçersin bıraktı gitti Show'unu.
Oha be güzel. Beni de görsene.
Anlayanlara for.
iyi de üstteki soruyu bilmiyorum ki farsçaymış arapça olsa birine çevirtirdimBir de haber mi yolluyorlar sana.
Fark-ı Yer Gök Aşk, Ezel ve Lale Devri.
Yani senin özel elemanların var. Adam tuttun he. @ozgur2113iyi de üstteki soruyu bilmiyorum ki farsçaymış arapça olsa birine çevirtirdim
bu k haberi kendim bulacka değilim
Telefonun akıllıysa şunu kullan. https://fav10.net/forum/threads/google-translateden-yeni-güncelleme.249012/ay yeni haberimi gönderdiler ama ne olduğunu anlamadım şimdi en altta my yazıyor üstünde lale devri sırasıyla yer gök aşk-ezel-dudaktan kalbe yazıyor ama soru ne gönderen çocuğa sordum ne türkçe biliyor ne ingilizce.ss Ekli dosyayı görüntüle 46094
Ay ben bunun avukatı olsam erkenden mefta olurum daha hayallerim var.Benim direkt çıkıyor ya. 😎 Ters yamuk falan değil net görüyorum.
Sedef'e gelene kadar Ay Yapım verir sen bence YGS/LYS'den yüksek al da Emre'nin özel avukatı ol.
Zaten artık sevmiyorum BTB'ye ettiğim bedduaları edecem o da BTB gibi çökecek. Ayrıca Çağla ile Alişan daha iyi gider.
Seni görürsem bir daha hiç uyanamayabilirim.
Benim telefon 33 10. @xemrexxxTelefonun akıllıysa şunu kullan. https://fav10.net/forum/threads/google-translateden-yeni-güncelleme.249012/
Şuan gözümden düştün emrecik hayır ben hepsini kendi emeğinle buluyorsan sanmıştım.iyi de üstteki soruyu bilmiyorum ki farsçaymış arapça olsa birine çevirtirdim
bu k haberi kendim bulacka değilim
arada gönderenler oluyor ama pek güvenmiyorum atık geçen şilideki en sevilen dizi çiftleri diye gönderdiler yayınladım meğerse en iyi öpüşen dizi çiftleriymiş konuŞuan gözümden düştün emrecik hayır ben hepsini kendi emeğinle buluyorsan sanmıştım.
Dream yazmışto onu.arada gönderenler oluyor ama pek güvenmiyorum atık geçen şilideki en sevilen dizi çiftleri diye gönderdiler yayınladım meğerse en iyi öpüşen dizi çiftleriymiş konu
o benim bir numaralı fanım sürekli takipteDream yazmışto onu.