nasıl bişeydi hiç resmi yokmu bir baksaydık eğer pis bişeyse değiştirsinler orjinaline benzemesi lazımElektiryaı daredevilde oynayan ecünnü oynar @Harunnn60
orjinali böyleydi
nasıl bişeydi hiç resmi yokmu bir baksaydık eğer pis bişeyse değiştirsinler orjinaline benzemesi lazımElektiryaı daredevilde oynayan ecünnü oynar @Harunnn60
filmdeki gibi güzel değil bu katır suratlıyı bulmuslar @Harunnn60nasıl bişeydi hiç resmi yokmu bir baksaydık eğer pis bişeyse değiştirsinler orjinaline benzemesi lazım
orjinali böyleydi
nerde gördüm la karadevilin ilk iki bölümüne bakmıştım daha o zaman daha marvel kültürü içime sinmemişti görmüşsemde görmemişimdirGördün ya elektrayı unuttun mu B12 düştü galiba
tip yokmuş soyunsa öyle oynasa belki daha güzel olur
sen koysaydın keşke hogathaya kalsak ortalık safinaz resimlerinden geçilmez
Dizide senin seveceğin şekilde bakma çikoya. Seksi giyiniyor sürekli.sen koysaydın keşke hogathaya kalsak ortalık safinaz resimlerinden geçilmez
senin fotolardada hayır yokmuş @Çiğdem- e hak verdimDizide senin seveceğin şekilde bakma çikoya. Seksi giyiniyor sürekli.
Ekli dosyayı görüntüle 55660
Ekli dosyayı görüntüle 55661
Bu da +16
Ekli dosyayı görüntüle 55662
gece gelmeden izlemiş olrurum ozaman bakarım1x7
Son sahne
Ward'ın durumunu üzüldüm açıkçası ilk bölümlerde iticiydi ama son 2 bölümdür adam kullanılıyor resmen. Babası hak etti yani çocuğu malı gibi kullanıyor.
Danny şirkete doğru dürüst gelmiyor buna rağmen şirketi yönetmeye çalışıyor. Eee diğerleri de sinirlendi haliyle hepsini attılar.
8.5
@Çiğdem- hadi izle uzun yorum yap. @destere
1x7
Son sahne
Ward'ın durumunu üzüldüm açıkçası ilk bölümlerde iticiydi ama son 2 bölümdür adam kullanılıyor resmen. Babası hak etti yani çocuğu malı gibi kullanıyor.
Danny şirkete doğru dürüst gelmiyor buna rağmen şirketi yönetmeye çalışıyor. Eee diğerleri de sinirlendi haliyle hepsini attılar.
8.5
@Çiğdem- hadi izle uzun yorum yap. @destere
7.bölüm izledim bende @destere de bir sorum olucak ayoll1x7. Bölüm
özellikle yine son sahneler çok iyiydi
danny coleen çiftleşti neyse o kısmı pas geçelim ?
danny ve colleen rıhtım ninjalarıyla işbirliğine gitti ve madam gao nun mekanına baskın düzenledi ama kimyager herşeyin formülünü anlatmıştı geç kaldılar
son sahnedeki ward ın babasını bıçakla delik deşik edip doğrayışı güzeldi babası ölümü haketmişti bence
izlemeye devam et şimdi bişey söylesem spoiler olur heyecanı kalmaz7.bölüm izledim bende @destere de bir sorum olucak ayoll
daniy o japon kızla olması kötüydü bence ne buldu o suratsızda
şu sarışın adama üzüldüm yaaa dizinin kötü adamı o değilmiydi destere hani kötü adamı seviceksiniz diyordun ee öldü siyah saçlı oğlu öldürdü daniyede yardımcı oluyordu o sarısın adam ama dizinin kötü adamı olucak sanmıstım inş hortlar yada siyah saçlı oğlumu kötü adamı olucak dizinin oda piskopat olabilir
@Harunnn60 ile her gün bir bölüm götürücez artık yakında bitiririz ayoll senin çenendende kurtuluruzizlemeye devam et şimdi bişey söylesem spoiler olur heyecanı kalmaz
ben sizin yüzünüzden marvelci oldum bir zahmet artık bu kadar fedakarlıkta yapın yani hem dizi harika yaptığınız fedakarlıkta sayılmaz sizi kaliteye çağırdım fenamı@Harunnn60 ile her gün bir bölüm götürücez artık yakında bitiririz ayoll senin çenendende kurtuluruz
Şu kouya bir baksana cnm flash dizisini söz diziyle bağlantı kurdum senin yorumunuda bekliyoruz @mrt-06 ileben sizin yüzünüzden marvelci oldum bir zahmet artık bu kadar fedakarlıkta yapın yani hem dizi harika yaptığınız fedakarlıkta sayılmaz sizi kaliteye çağırdım fenamı
Hiç anlaşılmadı sağolizlemeye devam et şimdi bişey söylesem spoiler olur heyecanı kalmaz
Spoiler koy.7.bölüm izledim bende @destere de bir sorum olucak ayoll
daniy o japon kızla olması kötüydü bence ne buldu o suratsızda
şu sarışın adama üzüldüm yaaa dizinin kötü adamı o değilmiydi destere hani kötü adamı seviceksiniz diyordun ee öldü siyah saçlı oğlu öldürdü daniyede yardımcı oluyordu o sarısın adam ama dizinin kötü adamı olucak sanmıstım inş hortlar yada siyah saçlı oğlumu kötü adamı olucak dizinin oda piskopat olabilir
soranda kabahat bende değilHiç anlaşılmadı sağol
Spoiler koy.
8.Bölüm yorumum akşam vakit bulamıyorum foruma gelmeden izledim @Harunnn601x8. bölüm
idare eder bir bölümdü yalnız danny nin arada bir fazla duygusala bağlaması pek hoş olmuyor
danny ile kapıdaki sarhoş çinli arasındaki kapışma harikaydı sarhoş nerdeyse danny i iki seksen uzatacaktı yere
başkada bölümde anlatacak pek bişey yoktu özellikle ward ın joy a babasını anlatmak isteyipte vazgeçtiği yerler gereksizdi bence
Dualarım seninle cnmGece izleyeceğim bugün sınavım var dua et. @Çiğdem-