Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

Elektiryaı daredevilde oynayan ecünnü oynar @Harunnn60 :A :A :A
nasıl bişeydi hiç resmi yokmu bir baksaydık eğer pis bişeyse değiştirsinler orjinaline benzemesi lazım :)
orjinali böyleydi :)
Elektra_kapak.jpg

1x7

Son sahne :anguished:
Ward'ın durumunu üzüldüm açıkçası ilk bölümlerde iticiydi ama son 2 bölümdür adam kullanılıyor resmen. Babası hak etti yani çocuğu malı gibi kullanıyor. :A

Danny şirkete doğru dürüst gelmiyor buna rağmen şirketi yönetmeye çalışıyor. Eee diğerleri de sinirlendi haliyle hepsini attılar. :F

8.5

@Çiğdem- hadi izle uzun yorum yap. :A @destere

1x7

Ward'ın durumunu üzüldüm açıkçası ilk bölümlerde iticiydi ama son 2 bölümdür adam kullanılıyor resmen. Babası hak etti yani çocuğu malı gibi kullanıyor. :A

Danny şirkete doğru dürüst gelmiyor buna rağmen şirketi yönetmeye çalışıyor. Eee diğerleri de sinirlendi haliyle hepsini attılar. :F

8.5

gece gelmeden izlemiş olrurum ozaman bakarım :A

1x7

8.5

1x7. Bölüm

özellikle yine son sahneler çok iyiydi

danny coleen çiftleşti :) neyse o kısmı pas geçelim ?
danny ve colleen rıhtım ninjalarıyla işbirliğine gitti ve madam gao nun mekanına baskın düzenledi ama kimyager herşeyin formülünü anlatmıştı geç kaldılar :)
son sahnedeki ward ın babasını bıçakla delik deşik edip doğrayışı güzeldi babası ölümü haketmişti bence :)
7.bölüm izledim bende @destere de bir sorum olucak ayoll :F

daniy o japon kızla olması kötüydü bence ne buldu o suratsızda :(

şu sarışın adama üzüldüm yaaa dizinin kötü adamı o değilmiydi destere hani kötü adamı seviceksiniz diyordun ee öldü :F siyah saçlı oğlu öldürdü daniyede yardımcı oluyordu o sarısın adam ama dizinin kötü adamı olucak sanmıstım inş hortlar yada siyah saçlı oğlumu kötü adamı olucak dizinin oda piskopat olabilir :F

şu sarışın adama üzüldüm yaaa dizinin kötü adamı o değilmiydi destere hani kötü adamı seviceksiniz diyordun ee öldü :F siyah saçlı oğlu öldürdü daniyede yardımcı oluyordu o sarısın adam ama dizinin kötü adamı olucak sanmıstım inş hortlar yada siyah saçlı oğlumu kötü adamı olucak dizinin oda piskopat olabilir :F
izlemeye devam et şimdi bişey söylesem spoiler olur heyecanı kalmaz :)

izlemeye devam et şimdi bişey söylesem spoiler olur heyecanı kalmaz :)
Hiç anlaşılmadı sağol :)

Spoiler koy. :A

1x8. bölüm

idare eder bir bölümdü yalnız danny nin arada bir fazla duygusala bağlaması pek hoş olmuyor :)
danny ile kapıdaki sarhoş çinli arasındaki kapışma harikaydı sarhoş nerdeyse danny i iki seksen uzatacaktı yere :)
başkada bölümde anlatacak pek bişey yoktu özellikle ward ın joy a babasını anlatmak isteyipte vazgeçtiği yerler gereksizdi bence
8.Bölüm yorumum akşam vakit bulamıyorum foruma gelmeden izledim @Harunnn60 :A
aa vlla bölümün ilk yarısı çok durgundu ayoll son 15 dakıkalık kısmı çok iyiydi :F
ıron fıst ve ayyaş adamın kavgası zaten bölümüde o ayyaş adam kurtardı :A

o japon kadın öldürmüş ıron fıstın ailesini bakalım ne olacak :A ama keşke onu öldürseydi daniy :A