Bu gece 2.bölümü izleyeceğim yetişirim 2 güne Beğendim gibibu diziyi birlikte izleyecez harun ile ben ilk 6 bölümü izlemiştim sanırım ana yetişşsinde ozaman devam edecem
Bu gece 2.bölümü izleyeceğim yetişirim 2 güne Beğendim gibibu diziyi birlikte izleyecez harun ile ben ilk 6 bölümü izlemiştim sanırım ana yetişşsinde ozaman devam edecem
4.bölümle falan dahada açılıyorBu gece 2.bölümü izleyeceğim yetişirim 2 güne Beğendim gibi
Şu pis pasaklı haliyle bölüm boyunca gezdi ya midem kalktı4.bölümle falan dahada açılıyor
unutmusum bahsettiğini hatırlatmada sahura gidicezŞu pis pasaklı haliyle bölüm boyunca gezdi ya midem kalktı
o sahneye bu yorumu yapmısım
Uzun uzun yorumla Allah aşkına. Normal mesajların destan gibi dizi yorumların karınca kadar.Bundan sonra 6.bölümde dahil izledim ama yorum yapmamısım devamıda gelmedi 7 ile birlikte birlitke yorumlarız @destere
Bu kadın Türkiye'den bir dizi oyuncusuna benziyor ama tam çıkaramadım sana da öyle geldi mi.joy meachum a laf söyleyen çarpılır sen o kadını diğer kertenkele kardeşiyle birmi tutuyorsun
yalnız burda galavant a gavat veya bruce a beluce dememişsin o bile büyük başarı
benziyor ama bu daha beyaz tenli ve mavi gözlü ve uzun boylu yani o kısımlarda durum benzer değilBu kadın Türkiye'den bir dizi oyuncusuna benziyor ama tam çıkaramadım sana da öyle geldi mi.
Hhahah gırganat falan diyorsun diyordun o geldi aklımayalnız burda galavant a gavat veya bruce a beluce dememişsin o bile büyük başarı
benziyor ama bu daha beyaz tenli ve mavi gözlü ve uzun boylu yani o kısımlarda durum benzer değil
dizinin dövüş sahneleride güzel ama orada bir japon kız vardı sanırım o çok gıcık dövüşeibiliyorum sanıyor bizim ıron ona haddinin bildmişti @destere nin ecünnülerinden1x4
Diziye ısındım. Jessica Jones'in ilk bölümlerine göre daha akıcı konuları pek derin işlemiyorlar bu yüzden ağır gelmiyor.
Danny'nin şirkete bu bölümde gireceğini tahmin etmiyordum biraz daha sonra girer, 1-2 bölüm kavga daha eder diyordum kardeşleri ile ama bu bölüm mesele hallledildi de artık şirketin parçası oldu. Diğer erkek kardeş pek kabullenemese de babasının kararına uymak zorunda kaldı.
Danny, japonlarla dövüş sahnesi iyiydi ama Daredevil kalitesinden uzakta dövüşlerde malesef...
Kızın babasının kıza vuran kişiyi öldürmesi de iyiy bir sahneydi. Onu tehtit eden elemanlarda Daredevil'de ki adamlar. O yaşlı kadın da Daredevilde oynamıştı. Bakalım ne olacak merak ettim..
Bu arada jeneriği beğendim ama müziğinin beğenmedim diğer 2 diziden daha geride...
8.0
@Çiğdem- @destere @Forumdash
Yine yorumların yok senin ya.dizinin dövüş sahneleride güzel ama orada bir japon kız vardı sanırım o çok gıcık dövüşeibiliyorum sanıyor bizim ıron ona haddinin bildmişti @destere nin ecünnülerinden
Vlla şuan pekte hatrlamıyorumkı cnm ama deredevilden birine izlerken ben farke tmedim benzediğiniYine yorumların yok senin ya.
Neyse bi sorum sorucam.
Şu japon yaşlı nine Daredevil'de ki kadın değil mi? Daredevil 2.sezonda bunların tarikatını mı bitirmişti yoksa diğer japonları mı? Hani 2.sezonda yaına gitmişti ya bu ninenin..
Umarım anlamışsındır.
Şu kadın işte. Böyle soruları @Forumdash a sormak lazım.Vlla şuan pekte hatrlamıyorumkı cnm ama deredevilden birine izlerken ben farke tmedim benzediğini
dedimya ayoll ilk 3 bölümü yorumladım sonra 4-5-6 yorum yapmadım geriside gelmedi