Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

1x12. Bölüm

harika bir bölümdü yalnız danny bir an önce dublörünü değiştirmeli çok yeteneksiz bir dublör bulmuş dövüş konusunda colleen danny i susuz götürür susuz getirir kadını takdir ediyoruz :)
bakuto ward ı kafaya aldı, tamda harold gerzeğinin kafasını kılıçla koparacaktı ki danny salağı çıkageldi? bu danny de kafa yok harold un ne menem bir adam olduğunu bir türlü çözemedi :) zaten son sahnede danny e tuzakta kurmuştu harold bir taşla iki kuş vuracak aklınca
heyecanlı bir yerde bitti bakalım sezon finalinde neler olacak :)

1x13. Bölüm (Sezon Finali)

vee sezonun sonuna geldik danny nin ergenik duygusal atarlarını bir kenara bırakırsak güzel bir bölümdü :)
danny madam gao dan babasını öldürenin harold olduğunu duyunca bir gaza geldi tutana aşkolsun :) zaten fazla saftirik olmasa kendiside çözerdi işi :)
harold, colleen e silah doğrultunca danny nin ters takla atıp yumruğunu yere vuruşu ve chi gücüyle tüm sandalyaleri, insanları, camı çerçeveyi havaya fırlatışı güzeldi :)
birde yumruğunda kurşun sektiriyormuş onuda yeni gördük? önümüzdeki sezon totosuyla pancar toplasa şaşmayacağız :) harold un fırında yakılışı harold için gerçekten son ölümmüydü acaba ?
son sahnede danny nin kun lun arkadaşı davos un danny i imha etmeye yönelik joy la pazarlığa girişmesi yeni sezondada düşmanların eksik olmayacağına işaret ama olsun sonuçta danny beceriksiz çıksada totosu yere yakın colleen hepsinin ebesini belleyecektir :)
bu marvel kahramanlarının hepsimi böyle duygusal saftirik şeyler acaba @Forumdash :) yoksa danny mi fazla ağlak çıktı ne iştir :)

1x13. Bölüm (Sezon Finali)

vee sezonun sonuna geldik danny nin ergenik duygusal atarlarını bir kenara bırakırsak güzel bir bölümdü :)
danny madam gao dan babasını öldürenin harold olduğunu duyunca bir gaza geldi tutana aşkolsun :) zaten fazla saftirik olmasa kendiside çözerdi işi :)
harold, colleen e silah doğrultunca danny nin ters takla atıp yumruğunu yere vuruşu ve chi gücüyle tüm sandalyaleri, insanları, camı çerçeveyi havaya fırlatışı güzeldi :)
birde yumruğunda kurşun sektiriyormuş onuda yeni gördük? önümüzdeki sezon totosuyla pancar toplasa şaşmayacağız :) harold un fırında yakılışı harold için gerçekten son ölümmüydü acaba ?
son sahnede danny nin kun lun arkadaşı davos un danny i imha etmeye yönelik joy la pazarlığa girişmesi yeni sezondada düşmanların eksik olmayacağına işaret ama olsun sonuçta danny beceriksiz çıksada totosu yere yakın colleen hepsinin ebesini belleyecektir :)
bu marvel kahramanlarının hepsimi böyle duygusal saftirik şeyler acaba @Forumdash :) yoksa danny mi fazla ağlak çıktı ne iştir :)
Ben daha 6.bölümü izlicem ancak yetişiyorum. 3 gündür açıklarımı kapıyorum. Yenilerden bir bu bir de Legion izliyorum.2 dizide Marvel:F

Marvel kahramanlrı bir DC kahramanları kadar ezik ve duygusal olamaz:F Flash ve Arrow izlesen bide :F

Ben daha 6.bölümü izlicem ancak yetişiyorum. 3 gündür açıklarımı kapıyorum. Yenilerden bir bu bir de Legion izliyorum.2 dizide Marvel:F

Marvel kahramanlrı bir DC kahramanları kadar ezik ve duygusal olamaz:F Flash ve Arrow izlesen bide :F
legion a başlaman harika heleki birde anlıyorsan dahada harika :) bende izliyorum ama daha olay örgüsünü çözmeyi başaramadım :) @Çiğdem- yedinci bölümü anladım demişti daha ben o kısma geçemedim belki herşey yedinci bölümde anlaşılıyordur :)

legion a başlaman harika heleki birde anlıyorsan dahada harika :) bende izliyorum ama daha olay örgüsünü çözmeyi başaramadım :) @Çiğdem- yedinci bölümü anladım demişti daha ben o kısma geçemedim belki herşey yedinci bölümde anlaşılıyordur :)
Hhahah 7.bölüm gerçekten çok güzeldi ayoll @MasacRE- beklediğim aksiyon tam anlamıyla vardı :A 2.sezona bir umut bıraktılar sezon finalide iyi olucaktır :A

Bu dizi nasıl bir dizi acaba,yeni bir diziye başlamak için bu tercih olurmu?
daradevill jessica jones v.s gibi diziler izlediysen yani marvel in hayali kahramanlarıyla aran iyiyse bu diziyide seveceksin buna eminim :)

ohaa sen sezonu bitirmişsin 😱

yarın foruma gelmeden 1.bölümü izleyipte gelecem sana ne zaman söz verdimde izlemedim ayoll bir başlamıs olrurum hem :A
ilk bölümü izlersen zaten başoğlan danny i kapacaksındır yalnız oğlanın sağı solu belli değil :) game of thrones da eşcinseli oynuyordu :)

daradevill jessica jones v.s gibi diziler izlediysen yani marvel in hayali kahramanlarıyla aran iyiyse bu diziyide seveceksin buna eminim :)

ilk bölümü izlersen zaten başoğlan danny i kapacaksındır yalnız oğlanın sağı solu belli değil :) game of thrones da eşcinseli oynuyordu :)
O dizileri takip etmedim ama iyi diziler olduğunu biliyorum,bu diziyi listeye ekleyeyim fırsat bulunca izlerim:)

Gerçekten Legion karman çorman bi dizi yapmişlar ama izlemesi zevkli. Oyuncular bi harika:X

1x2. Bölüm

ilk bölüme göre daha güzel bir bölümdü hele o son sahne muhteşemdi :)
ward salağın biri gidip coollen e rüşvet teklif etmese kıllandırmayacaktı kadını:) baba harold da karanlık odasını ayda yılda bir terkediyor ordada gidip danny nin gerçek danny olduğunu öğrendi ? herşeye özür dileyen asistanı kyle la sohbetleri güzeldi :)
joy için ilk bölümde demiştim kızın kalbi temiz çünkü yüzü temiz , kalbinin güzelliği yüzüne yansımış istemeden kötülük yapmıştı geçen bölüm :) bu bölüm kahverengi boncukların ayıklandığını görünce danny nin gerçek olduğunu keşfetti kız :)
doktor danny nin gerçek danny olduğuna inandıda iron fist hikayesini duyunca iş bozuldu yine :)
son sahne yine ward ın aptallığıyla ortaya çıktı? atılan dayaklar arasında penceredeki ışığı keşfeden danny ondan sonra koptu artık tutana aşkolsun :) hele bir duvarı tek yumrukla aşağı indirişi vardı muhteşemdi :)
bu arada harold un bahsettiği el kimdir neyin nesidir o kısmı çözemedim harold neden el i yoketmek için danny e ihtiyaç duyuyor ?

eminim bir çok sahne ilave edilecektir ama asıl konu dediğin gibi şirketi almak üzerine olacak gibi , harold karanlıklarda devamlı? aynı goliath daki donald cooperman gibi odasını terketmiyor belki o yüzden genç kalmıştır :)
1x1. Bölüm

ilk bölüm güzel başladı marvel yapımlarına hep soğuk baksamda son zamanlarda bayağı bir aram ısındı bu türle :)
bölümün ilk on dakikasıyla zaten seyirciyi konuya çekmeyi başarmış bence ..

ilk bölüm yorumuna gelince bölüm başı harikaydı ortalara doğru dövüş sahneleri sıklaşınca sıkıcılaşmasına rağmen, sonlara doğru tekrar toparladı... zaten imdb puanına baktığımızda en düşük puan 8 puanla ilk bölüme verilmiş devamındaki bölümler 9 puan değerinde bundan sonrası için umut var demektir ..

başroldeki finn jones un oynadığı danny karakteri sempatik bir karakter .. ayrıca joy(Jessica Stroup) u da sevdim bayağı :)

@MasacRE- @FaJi @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @MelankoliK @vadikızı @MEnes @Forumdash )
1x3. Bölüm

baştan sona güzel bir bölümdü, joy o kadar melek değilmiş @sürgünüm , kötülüğe kafası iyi çalışıyor :)
danny avukatını buldu, jeri adlı avukat kadın, bir afet her anlamda hemde :) porselenden delil buldu işe yararsa danny şirketi geri alabilir:)
joy babasının öldüğünü biliyor ama baba harold da kendi başına hareket edemiyor onunda ipleri bilinmeyen güçlerin elinde adamı yatırıp şeetmedikleri kaldı :)
joy un rakibi satışa ikna etme yöntemi bayağı etkiliydi karaciğer teklifinde bulundu :)
coollen adlı japon kırması bölümün yıldızıydı, para için kendi doğrularına ters bir kararla arenaya çıktı? karşısındaki izbandutu yere serdiği sahneler harikaydı :)
son sahne yine gerilim yüksekti , ward ı bina tepesine kadar takip eden danny en üst kata örümcek adam misali çıkmak istedi ama o nerden geldiği belli olmayan darbeyle boşluğa uçtu, bakalım düştümü yoksa bir yerleremi takıldı? devamı diğer bölüme :)
ilk 3 bölümü izledim gerçekten çok kaliteli olmuş @destere :Z
başroldeki oğlan baya yakışmış diziye ejderha tarafından yaralandığı için özel güçleri varmış hani kolu sarı olup parladı kapıyı kırdı ogüçleri oyüzdenmiş sanırım :A

dizideki dövüş sahneleride çok güzel şu japon kızı beğenmedim kavga bliyorum sanıyor danny güzel dövdü ayoll :A ofisteki kadında ayrı gıcık :A

binadan aşşağıya uçtu son bölümde akalım neler olucak yine izler bitiririm yakında :A

ilk 3 bölümü izledim gerçekten çok kaliteli olmuş @destere :Z
başroldeki oğlan baya yakışmış diziye ejderha tarafından yaralandığı için özel güçleri varmış hani kolu sarı olup parladı kapıyı kırdı ogüçleri oyüzdenmiş sanırım :A

dizideki dövüş sahneleride çok güzel şu japon kızı beğenmedim kavga bliyorum sanıyor danny güzel dövdü ayoll :A ofisteki kadında ayrı gıcık :A

binadan aşşağıya uçtu son bölümde akalım neler olucak yine izler bitiririm yakında :A
ilerde colleen e daha bir gıcık olacaksın:) ama ben japon kızı sevdim dövüş ustası yani dizi için sonradan öğrenmiş değil kız harbi dövüşüyor oysa senin danny parlağı çok acemi kalıyor japonun yanında :) ama benim favorim joy :)

Gerçekten Legion karman çorman bi dizi yapmişlar ama izlemesi zevkli. Oyuncular bi harika:X
özellikle harika olan sydney :) ama ben çılğın kız lenny i de çok sevdim :)

ilerde colleen e daha bir gıcık olacaksın:) ama ben japon kızı sevdim dövüş ustası yani dizi için sonradan öğrenmiş değil kız harbi dövüşüyor oysa senin danny parlağı çok acemi kalıyor japonun yanında :) ama benim favorim joy :)

hhahah aa dany karısısnda acemi kaldı bee :A ben bu dizideki hiçbir kadın oyuncuyu beğenemdim vlla :A

Kesinlikle Lanny bi harika... Ben Demet Evgar'a benzetiyorum onu. Bu diziyi bize uyarlasalar Lanny'i Demet Evgar oynasın :A
unnamed7.jpg

Demet Evgar.JPG