Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

@FaJi yine kayıplarda @sürgünüm den zaten umudu kestik :)
Benim bu aralar güncel dizilerim fazlalaştı yetiştiremiyorum. Eldekileri azalttığım da buna da sıra gelecek. :)

Dramaları seversin sen, şu diziyi şiddetle öneririm. Hepi topu yayınlanan 5 bölümü 1-2 günde tamamlarsın. Nicole Kidman var tam senlik sahneler, Alison'un sahneleri yanında sansüre uğramış kalır. :) https://fav10.net/forum/threads/big-little-lies-1-sezon-yorumları.264781/#post-2993503

Benim bu aralar güncel dizilerim fazlalaştı yetiştiremiyorum. Eldekileri azalttığım da buna da sıra gelecek. :)

Dramaları seversin sen, şu diziyi şiddetle öneririm. Hepi topu yayınlanan 5 bölümü 1-2 günde tamamlarsın. Nicole Kidman var tam senlik sahneler, Alison'un sahneleri yanında sansüre uğramış kalır. :) https://fav10.net/forum/threads/big-little-lies-1-sezon-yorumları.264781/#post-2993503
buda güncel, toplu yayınlanınca güncelliğini yitiriyormu dizi ? :)

1x4 Bölüm fena değildi. Standart devam ediyor.
Danny Harold ile görüştü Danny ona güvendi. Şirketin başına geçti ama çok bela aldı başına belli oldu. Harold Hand örgütünden gerçekten kurtulmak istiyor bence. Harold yan çizmezse Danny ilerleyen bölümlerde bu örgütle daha da karşılaşacak belli oldu. Danny'nin koridorda ve asansörde adamlarla kapışma iyiydi. Joy nasıl yaralanmadı asansörde o ayrı konu. :D

Hazır gelmişken yorumlayayım. 2 gündür evdeyim 5 bölüm izledim. Arrow+Daredevil karişimi olmuş :F @Çiğdem- Daredevil yönü dövüşleri... Gerçi ssonradan birleşecekler sorun yok. Koskoca tarikatı bu ergen kılıklı herifin yenmesi çok absürd kaçıyor :( Umarım Matt Murder buna yol yordam gösterir:A

Yaa @destere @sürgünüm d siz nasıl izlemeye başladınız? Miss gibi Daredevil'e çok kere başlayın demiştirim bu "şeye" nasıl başladınız? :X (b)

Hazır gelmişken yorumlayayım. 2 gündür evdeyim 5 bölüm izledim. Arrow+Daredevil karişimi olmuş :F @Çiğdem- Daredevil yönü dövüşleri... Gerçi ssonradan birleşecekler sorun yok. Koskoca tarikatı bu ergen kılıklı herifin yenmesi çok absürd kaçıyor :( Umarım Matt Murder buna yol yordam gösterir:A

Yaa @destere @sürgünüm d siz nasıl izlemeye başladınız? Miss gibi Daredevil'e çok kere başlayın demiştirim bu "şeye" nasıl başladınız? :X (b)
aaa kimler gelmiş @destere :A

nerelerdeydin sen onu söyle boşver iron fist i :) yetmiş yere etiketlemiştim seni bula bula etiketlemediğim yeremi ulaştın :)

inşallah tiz vakitte geri gider:) onca etikete dönmemiş :)

nerelerdeydin sen onu söyle boşver iron fist i :) yetmiş yere etiketlemiştim seni bula bula etiketlemediğim yeremi ulaştın :)

inşallah tiz vakitte geri gider:) onca etikete dönmemiş :)
400 kusur bildirimin kaçı senındı:F

hahaha aa dur daha yeni geldi @Forumdash hemen çocuğu kaçırma ayoll ÖZLEDİM DİYE AğLIYORDUN :F
@destere'yi guzel yogurmussun kız:F kulak memesi kıvamında :F adam cok degişmiş :F

Olabilirim:X

Valla forumun şifresini bile unutuyordum. Şifre yanlış mesajını görunce o aksıyon anının vermiş oldugu adrenelin yetti bana:F
akılda kalacak bişey bulsaydın :) ben şifreyi topaç @xemrexxx yaptım hatırlaması daha kolay unutmam imkansız :)

süpernaturalı yorumlucak kimsede kalmadı :( mark pellegrino kalıcı olarak döndü :Z
hemen başladın ağlamaya seni iron fist e davet ettim tenezül edipte gelmedin diziye süper portakalın batsın :)

akılda kalacak bişey bulsaydın :) ben şifreyi topaç @xemrexxx yaptım hatırlaması daha kolay unutmam imkansız :)

hemen başladın ağlamaya seni iron fist e davet ettim tenezül edipte gelmedin diziye süper portakalın batsın :)
hahah bu diziye mutlaka bakıcam ayoll ama vakit bulamadım yakında baslıcam inş :A

hahah bu diziye mutlaka bakıcam ayoll ama vakit bulamadım yakında baslıcam inş :A
yalandan kim ölmüş nasıl olsa yarın bu yalanınıda unutursun :)
bu arada @Forumdash legion a bekleriz seni müthiş anlaşılır bir dizi :)) diziyi anlamaktan ayağımız yerden kesiliyor o derece bişey:) ama ne anladınız diye soran olursa @MasacRE- ye yönlendir onun bu konuda anlatacakları daha fazla:) biz o kadar işin içinden çıkamadık :)

yalandan kim ölmüş nasıl olsa yarın bu yalanınıda unutursun :)
bu arada @Forumdash legion a bekleriz seni müthiş anlaşılır bir dizi :)) diziyi anlamaktan ayağımız yerden kesiliyor o derece bişey:) ama ne anladınız diye soran olursa @MasacRE- ye yönlendir onun bu konuda anlatacakları daha fazla:) biz o kadar işin içinden çıkamadık :)

aaa iyi hatırlattın legionun 7.bölümü en iyi bölümdü ayoll yatmadan yorum yaayım :A

1x10. Bölüm

muhteşemdi bu bölüm ...şu el nedir iyimi kötümü sen bu işlerin uzmanısın @Forumdash şu el ne ayaktır o konuda bizi aydınlatırsan mutlu oluruz
ayrıca daradevill karşılaştırmana gelince burdaki oyuncu daha sempatikti o açıdan bu diziye başlamam iyi oldu :)
bu arada jesica jones (sanırım bir kaç bölüm izlemiştim :) ) daradevill (yine iki bölüm izlemiştim @Harunnn60 un kışkırtmalarıyla :) ) ve ve iron fist baştan sona izliyorum ilk defa şu el denen şey konusunda meraka kapıldım iron fisttte? demekki diğer marvel dizileri derine inmemiş tarikatlar müritler vesaire konusunda, bu dizi daha bir aydınlatıyor insanı :) luke cage in de ergenliği (daryl ) gösteriliyor dizide ... bu diziye yapılan eleştiriler genelde başroldeki danny i oynayan oyuncunun çok iyi bir dövüş ustası olmaması konusunda yapılıyor? eleştirilerede baktım daradeville diğer dizilerle karşılaştıranlarada baktım genelde eleştiriler bu yönde? oysa ben dövüş sahnelerinden çok konuya odaklanan birisiyim yani bu eleştirilerin bende etkisi sıfır :)
ama diziyi tüm bölümler itibariyle değerlendirirsek muhteşem değil tabiki çok iyide değil ama iyi bir dizi diyebilirim eksiklerini joy kapatıyor :)

gelelim bölüm yorumuna :)
bakuto el oğluymuş aha yine sürpriz işte:) el kötüyse tarikat iron fist i doğru yönlendirmiş oluyor el iyiyse tarikat niye iron fist i el e karşı kışkırttı yoksa danny yanlış tarikatamı düşmüş :) bu el bir adammı kadınmı dopmu neyin nesi onuda bilmiyoruz ne ayaktır :)
madam gao el in elemanıymışta sonramı kötü olmuş ?
yine harold muhteşem bir kötü olarak açıkları kapatıyordu bu bölüm:) harold kurul başkanı zenciyi öldürünce şirket tekrar joy , ward ve danny i kabul etti
collen in danny nin kaçmasına yardım etmesi ve kaçış sırasındaki dövüş sahneleri idare eder sahnelerdi
şu davos denen hergelede danny nin tarikattaşıymış :)

1x11. Bölüm

colleen harikaydı bu kadın iyi dövüşüyor genlerinde var nede olsa :) danny nin bunalımlı halleri sıkmaya başladı ?
claire kötü gün dostu ama bir antibiyotik bulamadı yetersiz hemşire :)
collen le danny arası limoniydi ama son sahnede bakuto pezosu , colleen i paket yapmaya karar verince colleen anladı hanyayı konyayı ve danny ile çiftleşmeye karar verdi :)
harold un joy a para transferiyle bakuto yu tuzağa düşürme işi nasıl bir yön alacak acaba danny saftiriği harold a güvenmekle çok büyük hata ediyor sonunda iri bir kazık girmese oğlana iyidir :)