Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

Kesinlikle Lanny bi harika... Ben Demet Evgar'a benzetiyorum onu. Bu diziyi bize uyarlasalar Lanny'i Demet Evgar oynasın :A
unnamed7.jpg

Demet Evgar.JPG

biz normal dizileri uyarlamayı beceremiyoruz bu tarz bir diziyi uyarlamamız imkansız :)

Sonunda İron Fist'i izledim/bitirdim @destere @Çiğdem-

Dizi diğer ortak dizilere göre çok zayıftı. En çok da benzerlikleri beni sıktı. Daredevil ile çok kıyaslamalar yaptım malasef. Özellikle
ilk bölümlerde koridör dövüş sahneleri (son bölümlerde yine önumuze serdiler) ve son bölümde yağmur altında dövüş yine...

Danny boy oğlumuz çok zayıf bir karakterdi. Duygusallıkları da beni hiç etkilemedi. Marvel dizilerinin draması mı yoksa nedir DC'lerin hikayelerindeki draması daha bi tatlı geliyor bana.

Dizide tuttuğum, çok beğendiğim Collen karakteriydi. Ward karakteri de iyiydi ama tam oturtamamişlar karakteri. Bence Ward'a ayrı dizi yapsınlar ne kötülükler ne kötülükler görürüz:A Biraz da Amerikan Sapığı filminden esintiler olsa süper dizi olurdu:A

Neyse 7/10 vereyim.

Sonunda İron Fist'i izledim/bitirdim @destere @Çiğdem-

Dizi diğer ortak dizilere göre çok zayıftı. En çok da benzerlikleri beni sıktı. Daredevil ile çok kıyaslamalar yaptım malasef. Özellikle
ilk bölümlerde koridör dövüş sahneleri (son bölümlerde yine önumuze serdiler) ve son bölümde yağmur altında dövüş yine...

Danny boy oğlumuz çok zayıf bir karakterdi. Duygusallıkları da beni hiç etkilemedi. Marvel dizilerinin draması mı yoksa nedir DC'lerin hikayelerindeki draması daha bi tatlı geliyor bana.

Dizide tuttuğum, çok beğendiğim Collen karakteriydi. Ward karakteri de iyiydi ama tam oturtamamişlar karakteri. Bence Ward'a ayrı dizi yapsınlar ne kötülükler ne kötülükler görürüz:A Biraz da Amerikan Sapığı filminden esintiler olsa süper dizi olurdu:A

Neyse 7/10 vereyim.
dizinin ilk başlangıcı çok dikkat çekiciydi bazen o başlangıçta seyirciyi yakalamaları sonunda bozsalarda dizinin sonunun getirilmesini sağlıyor o açıdan bu dizinin tüm bir sezonunu ele aldığımızda vasat bir görüntü ortaya çıkabilir ama başlangıçtaki gizem sezonu bitirmemi sağladı diyebilirim :)

1x1

Daredevil'in 2.sezonu sonra Jessica Jones derken sıra bunu izlemek geldi.. IMDB'si baya düşük bu dizinin başta çekindim ama başrol oyuncusu sempatik gibi gözükünce başlayayım dedim. :D

Birde @destere 4 Marvel&Netflix dizisisinden sadece bunu izleyince. :unamused::unamused:

Bölüm Yorumum;
Aslında giriş bölümü olduğu için pek büyük bir olay olmadı. :D Uçak kazasından sonra ölen bir aile, yerine %49 hisselik diğer aile filan geçiyor. Taa ki ailenin ölmeyen çocuğu gelene kadar.
Japon kızı ve diğer kızı beğendim.
Son sahnede adamı bayılttı kız. Herhalde akıl hastanesine mi kapattılar ne? :D

@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @FaJi @sürgünüm

1x1

Daredevil'in 2.sezonu sonra Jessica Jones derken sıra bunu izlemek geldi.. IMDB'si baya düşük bu dizinin başta çekindim ama başrol oyuncusu sempatik gibi gözükünce başlayayım dedim. :D

Birde @destere 4 Marvel&Netflix dizisisinden sadece bunu izleyince. :unamused::unamused:

Bölüm Yorumum;
Aslında giriş bölümü olduğu için pek büyük bir olay olmadı. :D Uçak kazasından sonra ölen bir aile, yerine %49 hisselik diğer aile filan geçiyor. Taa ki ailenin ölmeyen çocuğu gelene kadar.

başlangıcı yaptıysan devamı gelecektir :) buranın kötü adamınıda seveceksin ilerde :)
kızlar konusunda ilk başta coolen i sempatik bulmamıştımda sonra kanım ısındı sanki :)

Jessica Jones ne durumda? 6'da ısınıyorsun 9'da bi gazlıyorlar sezon finaline kadar. :)
ikinci bölüme daha geçemedim yoğunluktan ama izleyeceğim :) bir daradevillle luke beygirinin dizisini tüketemem yani seriden iki kahramanı izlemek bana yeter sanırım :)

ikinci bölüme daha geçemedim yoğunluktan ama izleyeceğim :) bir daradevillle luke beygirinin dizisini tüketemem yani seriden iki kahramanı izlemek bana yeter sanırım :)
The Defenderse bakıcaksın o zaman? :A
Daredevili izlerken sen bana Elektra olacak mı demiştin Defenders'te. Ben spoiler yemeyeyim diye bakmamıştım o zaman. Bugün baktım IMDB'de gösteriyor bakalım. :D

Daredevili izlerken sen bana Elektra olacak mı demiştin Defenders'te. Ben spoiler yemeyeyim diye bakmamıştım o zaman. Bugün baktım IMDB'de gösteriyor bakalım. :D
tabiki bakacağım ama defenderste elektra yı bekliyorum :)

buna benzer bir kız bulurlarsa bir günde tüm bölümleri tüketiriz @Çiğdem- le birlikte :)
Elektra_kapak.jpg

1x1

Bölüm Yorumum;

Başrol Loras Tyrell o bir çiçek şövalyesi tabi ki sempatik olacak :D