Kesinlikle Lanny bi harika... Ben Demet Evgar'a benzetiyorum onu. Bu diziyi bize uyarlasalar Lanny'i Demet Evgar oynasın
biz normal dizileri uyarlamayı beceremiyoruz bu tarz bir diziyi uyarlamamız imkansız
Kesinlikle Lanny bi harika... Ben Demet Evgar'a benzetiyorum onu. Bu diziyi bize uyarlasalar Lanny'i Demet Evgar oynasın
dizinin ilk başlangıcı çok dikkat çekiciydi bazen o başlangıçta seyirciyi yakalamaları sonunda bozsalarda dizinin sonunun getirilmesini sağlıyor o açıdan bu dizinin tüm bir sezonunu ele aldığımızda vasat bir görüntü ortaya çıkabilir ama başlangıçtaki gizem sezonu bitirmemi sağladı diyebilirimSonunda İron Fist'i izledim/bitirdim @destere @Çiğdem-
Dizi diğer ortak dizilere göre çok zayıftı. En çok da benzerlikleri beni sıktı. Daredevil ile çok kıyaslamalar yaptım malasef. Özellikle
ilk bölümlerde koridör dövüş sahneleri (son bölümlerde yine önumuze serdiler) ve son bölümde yağmur altında dövüş yine...
Danny boy oğlumuz çok zayıf bir karakterdi. Duygusallıkları da beni hiç etkilemedi. Marvel dizilerinin draması mı yoksa nedir DC'lerin hikayelerindeki draması daha bi tatlı geliyor bana.
Dizide tuttuğum, çok beğendiğim Collen karakteriydi. Ward karakteri de iyiydi ama tam oturtamamişlar karakteri. Bence Ward'a ayrı dizi yapsınlar ne kötülükler ne kötülükler görürüz Biraz da Amerikan Sapığı filminden esintiler olsa süper dizi olurdu
Neyse 7/10 vereyim.
başlangıcı yaptıysan devamı gelecektir buranın kötü adamınıda seveceksin ilerde1x1
Daredevil'in 2.sezonu sonra Jessica Jones derken sıra bunu izlemek geldi.. IMDB'si baya düşük bu dizinin başta çekindim ama başrol oyuncusu sempatik gibi gözükünce başlayayım dedim.
Birde @destere 4 Marvel&Netflix dizisisinden sadece bunu izleyince.
Bölüm Yorumum;
Aslında giriş bölümü olduğu için pek büyük bir olay olmadı. Uçak kazasından sonra ölen bir aile, yerine %49 hisselik diğer aile filan geçiyor. Taa ki ailenin ölmeyen çocuğu gelene kadar.
Japon kızı ve diğer kızı beğendim.
Son sahnede adamı bayılttı kız. Herhalde akıl hastanesine mi kapattılar ne?
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @FaJi @sürgünüm
Jessica Jones ne durumda? 6'da ısınıyorsun 9'da bi gazlıyorlar sezon finaline kadar.başlangıcı yaptıysan devamı gelecektir buranın kötü adamınıda seveceksin ilerde
kızlar konusunda ilk başta coolen i sempatik bulmamıştımda sonra kanım ısındı sanki
ikinci bölüme daha geçemedim yoğunluktan ama izleyeceğim bir daradevillle luke beygirinin dizisini tüketemem yani seriden iki kahramanı izlemek bana yeter sanırımJessica Jones ne durumda? 6'da ısınıyorsun 9'da bi gazlıyorlar sezon finaline kadar.
The Defenderse bakıcaksın o zaman?ikinci bölüme daha geçemedim yoğunluktan ama izleyeceğim bir daradevillle luke beygirinin dizisini tüketemem yani seriden iki kahramanı izlemek bana yeter sanırım
tabiki bakacağım ama defenderste elektra yı bekliyorumThe Defenderse bakıcaksın o zaman?
Daredevili izlerken sen bana Elektra olacak mı demiştin Defenders'te. Ben spoiler yemeyeyim diye bakmamıştım o zaman. Bugün baktım IMDB'de gösteriyor bakalım.
buna benzer bir kız bulurlarsa bir günde tüm bölümleri tüketiriz @Çiğdem- le birlikteThe Defenderse bakıcaksın o zaman?
Daredevili izlerken sen bana Elektra olacak mı demiştin Defenders'te. Ben spoiler yemeyeyim diye bakmamıştım o zaman. Bugün baktım IMDB'de gösteriyor bakalım.
Bu ne bee böyle her yerden taşmış.tabiki bakacağım ama defenderste elektra yı bekliyorum
buna benzer bir kız bulurlarsa bir günde tüm bölümleri tüketiriz @Çiğdem- le birlikte
umarım taşan yerlerini kapatamaz kızcağızBu ne bee böyle her yerden taşmış.
Jessicayı ilerde böyle düşenemiyorum @Çiğdem- lerin koruyusucu gibi duruyor. Büyük ihtimal giydirmezler böyle bir elbise.umarım taşan yerlerini kapatamaz kızcağız
aman benzemesin dizideki jessica daha güzel daha sempatik tek kötü tarafı luke beygiriyle oynaşması ayrıca trish i de sevdiğimi söylemişmiydimJessicayı ilerde böyle düşenemiyorum @Çiğdem- lerin koruyusucu gibi duruyor. Büyük ihtimal giydirmezler böyle bir elbise.
O kıza var ya öldüm bittim yeminle. Yorumlarım var görürsün. Afet resmen.aman benzemesin dizideki jessica daha güzel daha sempatik tek kötü tarafı luke beygiriyle oynaşması ayrıca trish i de sevdiğimi söylemişmiydim
hem daha aklı başında trish jessica biraz hoppa bişey jessica ile eğleneceksin ama trish ile evleneceksinO kıza var ya öldüm bittim yeminle. Yorumlarım var görürsün. Afet resmen.
Aynenhem daha aklı başında trish jessica biraz hoppa bişey jessica ile eğleneceksin ama trish ile evleneceksin
Başrol Loras Tyrell o bir çiçek şövalyesi tabi ki sempatik olacak1x1
Daredevil'in 2.sezonu sonra Jessica Jones derken sıra bunu izlemek geldi.. IMDB'si baya düşük bu dizinin başta çekindim ama başrol oyuncusu sempatik gibi gözükünce başlayayım dedim.
Birde @destere 4 Marvel&Netflix dizisisinden sadece bunu izleyince.
Bölüm Yorumum;
Aslında giriş bölümü olduğu için pek büyük bir olay olmadı. Uçak kazasından sonra ölen bir aile, yerine %49 hisselik diğer aile filan geçiyor. Taa ki ailenin ölmeyen çocuğu gelene kadar.
Japon kızı ve diğer kızı beğendim.
Son sahnede adamı bayılttı kız. Herhalde akıl hastanesine mi kapattılar ne?
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @FaJi @sürgünüm
Daredevil kadar kimse sempatik olamaz.Başrol Loras Tyrell o bir çiçek şövalyesi tabi ki sempatik olacak
Jessicayı ilerde böyle düşenemiyorum @Çiğdem- lerin koruyusucu gibi duruyor. Büyük ihtimal giydirmezler böyle bir elbise.
bu diziyi birlikte izleyecez harun ile ben ilk 6 bölümü izlemiştim sanırım ana yetişşsinde ozaman devam edecemhem daha aklı başında trish jessica biraz hoppa bişey jessica ile eğleneceksin ama trish ile evleneceksin
demi lovatoya oy verdinmi hogatha @sokak sanati tombiği sinirden kendi kuyruğunu yesin ))bu diziyi birlikte izleyecez harun ile ben ilk 6 bölümü izlemiştim sanırım ana yetişşsinde ozaman devam edecem