Ben cw dizileri hariç diğer dizileri aklımda tutamıyorum malesef
Ben cw dizileri hariç diğer dizileri aklımda tutamıyorum malesef
Eee sen beğendin mi peki diziyi.Ben cw dizileri hariç diğer dizileri aklımda tutamıyorum malesef
Evet süper güç olarak etkili güç bu adamda görünüyorEee sen beğendin mi peki diziyi.
Diğerlerini doğru dürüst göremedik ki Ben içlerinden Jessicayı güçlü bilirdim uçuyormuş filan en güçsüzü o çıktı Nazarın mı değdi neEvet süper güç olarak etkili güç bu adamda görünüyor
o zenci herif ile jessica hiç çekilmezler o ikisi takım olur zaten daredevil ilede ıron fıst takım olur kendi içlerinde ikiye ayrılırlar @destereDiğerlerini doğru dürüst göremedik ki Ben içlerinden Jessicayı güçlü bilirdim uçuyormuş filan en güçsüzü o çıktı Nazarın mı değdi ne
Elektra da var yalnız Matt yine dengesizleşir kızı görünce.o zenci herif ile jessica hiç çekilmezler o ikisi takım olur zaten daredevil ilede ıron fıst takım olur kendi içlerinde ikiye ayrılırlar @destere
düşman olucak o büyük ihtimalle ama diznin ana kötü karakteri kim olucak acabaElektra da var yalnız Matt yine dengesizleşir kızı görünce.
zaten bu dizinin girişi çok ilginç olmasa marvel türevlerine kolay kolay bulaşmazdım yani marvel türevlerine son günlerde sempatiyle bakmamın nedeni iron fist olabilir1x4
Diziye ısındım. Jessica Jones'in ilk bölümlerine göre daha akıcı konuları pek derin işlemiyorlar bu yüzden ağır gelmiyor.
Danny'nin şirkete bu bölümde gireceğini tahmin etmiyordum biraz daha sonra girer, 1-2 bölüm kavga daha eder diyordum kardeşleri ile ama bu bölüm mesele hallledildi de artık şirketin parçası oldu. Diğer erkek kardeş pek kabullenemese de babasının kararına uymak zorunda kaldı.
Danny, japonlarla dövüş sahnesi iyiydi ama Daredevil kalitesinden uzakta dövüşlerde malesef...
Kızın babasının kıza vuran kişiyi öldürmesi de iyiy bir sahneydi. Onu tehtit eden elemanlarda Daredevil'de ki adamlar. O yaşlı kadın da Daredevilde oynamıştı. Bakalım ne olacak merak ettim..
Bu arada jeneriği beğendim ama müziğinin beğenmedim diğer 2 diziden daha geride...
8.0
@Çiğdem- @destere @Forumdash
IMDb puanı için ne düşünüyorsunzaten bu dizinin girişi çok ilginç olmasa marvel türevlerine kolay kolay bulaşmazdım yani marvel türevlerine son günlerde sempatiyle bakmamın nedeni iron fist olabilir
bak burda onun sebeplerini ayrıntılı şekilde yazmışlar marvelcilere göre değişik gelmiş konusu ben marvelci olmadığım için bana daha hoş geldiIMDb puanı için ne düşünüyorsun
etiketler yine olmamıs cnm1x6
Karakterlere ısınınca diziye çabuk bağlanıyorsun bu bölüm dövüş sahneleri sonunda iyi dedirtti. ilk bölümlerde ki dövüş sahneleri faciaydı.
Danny 3 aşamayı da geçti hepsini yendi. Madam Go hile yapmasa kazanıyordu. Ayrıca İron First'te kadına yaklaşınca uçtu aynı şey Daredevil'de de olmuştu.
2.aşama tam destere'likti. İron First bi ara kıza kayacaktı.
Diğer adamın elini kapayı sıkıştırması neydi öyle ya. Elide çok gerçekçi duruyordu.
Diğer 2 kızda bi adama sahip çıkamadılar. Gerçi Claire neden o hastaneye götürdü. Daha önceden de saldırmışlardı o hastaneye.
8.0
@destere @Çiğdem- @Forumdash @FaJi
UZun yorum yap artık.ssetiketler yine olmamıs cnm
yarın 7 yi izleyeyim bende gece foruma geldiğimde izlemiş olrurum @Harunnn60
@destere
Tek bölüm izleyince biraz daha detaylı yazarım cnmUZun yorum yap artık.ss
elektranın düşmanlığınada razıyız gelip beni dövsün isterimdüşman olucak o büyük ihtimalle ama diznin ana kötü karakteri kim olucak acaba
hahaha sen dayaktan anlasan günde 3 öğün oklava ile dövüyrum ama yokelektranın düşmanlığınada razıyız gelip beni dövsün isterim
bana iyi geliyor birde elektrayı acaba kim oynayacak ona çok güzel bişey bulmaları lazımki dayağı hissetmeyelimhahaha sen dayaktan anlasan günde 3 öğün oklava ile dövüyrum ama yok
Gördün ya elektrayı unuttun mu B12 düştü galibabana iyi geliyor birde elektrayı acaba kim oynayacak ona çok güzel bişey bulmaları lazımki dayağı hissetmeyelim
Elektiryaı daredevilde oynayan ecünnü oynar @Harunnn60bana iyi geliyor birde elektrayı acaba kim oynayacak ona çok güzel bişey bulmaları lazımki dayağı hissetmeyelim
Elektiryaı daredevilde oynayan ecünnü oynar @Harunnn60
18 AğustosTek bölüm izleyince biraz daha detaylı yazarım cnm
şunu halledelim bu ramazan ortak dizi ne zamandı