Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

Şu kadın işte. :A Böyle soruları @Forumdash a sormak lazım. :F
maxresdefault.jpg
Ben cw dizileri hariç diğer dizileri aklımda tutamıyorum malesef :A :A :A

Diğerlerini doğru dürüst göremedik ki :A Ben içlerinden Jessicayı güçlü bilirdim uçuyormuş filan en güçsüzü o çıktı :A Nazarın mı değdi ne :A
o zenci herif ile jessica hiç çekilmezler :( o ikisi takım olur zaten daredevil ilede ıron fıst takım olur kendi içlerinde ikiye ayrılırlar :A :A :A @destere

1x4

Diziye ısındım. Jessica Jones'in ilk bölümlerine göre daha akıcı konuları pek derin işlemiyorlar bu yüzden ağır gelmiyor.
Danny'nin şirkete bu bölümde gireceğini tahmin etmiyordum biraz daha sonra girer, 1-2 bölüm kavga daha eder diyordum kardeşleri ile ama bu bölüm mesele hallledildi de artık şirketin parçası oldu. :D Diğer erkek kardeş pek kabullenemese de babasının kararına uymak zorunda kaldı.

Danny, japonlarla dövüş sahnesi iyiydi ama Daredevil kalitesinden uzakta dövüşlerde malesef...

Kızın babasının kıza vuran kişiyi öldürmesi de iyiy bir sahneydi. Onu tehtit eden elemanlarda Daredevil'de ki adamlar. O yaşlı kadın da Daredevilde oynamıştı. Bakalım ne olacak merak ettim..

Bu arada jeneriği beğendim ama müziğinin beğenmedim diğer 2 diziden daha geride...

8.0

@Çiğdem- @destere @Forumdash
zaten bu dizinin girişi çok ilginç olmasa marvel türevlerine kolay kolay bulaşmazdım yani marvel türevlerine son günlerde sempatiyle bakmamın nedeni iron fist olabilir :)

1x6

Karakterlere ısınınca diziye çabuk bağlanıyorsun bu bölüm dövüş sahneleri sonunda iyi dedirtti. ilk bölümlerde ki dövüş sahneleri faciaydı. :A

Danny 3 aşamayı da geçti hepsini yendi. Madam Go hile yapmasa kazanıyordu. :F Ayrıca İron First'te kadına yaklaşınca uçtu aynı şey Daredevil'de de olmuştu. :F :F

2.aşama tam destere'likti. :A İron First bi ara kıza kayacaktı. :A

Diğer adamın elini kapayı sıkıştırması neydi öyle ya. Elide çok gerçekçi duruyordu. :astonished:

Diğer 2 kızda bi adama sahip çıkamadılar. Gerçi Claire neden o hastaneye götürdü. Daha önceden de saldırmışlardı o hastaneye.

8.0

@destere @Çiğdem- @Forumdash @FaJi

1x6

Karakterlere ısınınca diziye çabuk bağlanıyorsun bu bölüm dövüş sahneleri sonunda iyi dedirtti. ilk bölümlerde ki dövüş sahneleri faciaydı. :A

Danny 3 aşamayı da geçti hepsini yendi. Madam Go hile yapmasa kazanıyordu. :F Ayrıca İron First'te kadına yaklaşınca uçtu aynı şey Daredevil'de de olmuştu. :F :F

2.aşama tam destere'likti. :A İron First bi ara kıza kayacaktı. :A

Diğer adamın elini kapayı sıkıştırması neydi öyle ya. Elide çok gerçekçi duruyordu. :astonished:

Diğer 2 kızda bi adama sahip çıkamadılar. Gerçi Claire neden o hastaneye götürdü. Daha önceden de saldırmışlardı o hastaneye.

8.0

@destere @Çiğdem- @Forumdash @FaJi
etiketler yine olmamıs cnm :A

yarın 7 yi izleyeyim bende gece foruma geldiğimde izlemiş olrurum @Harunnn60 :Z
@destere