Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

8.Bölüm yorumum akşam vakit bulamıyorum foruma gelmeden izledim @Harunnn60 :A
aa vlla bölümün ilk yarısı çok durgundu ayoll son 15 dakıkalık kısmı çok iyiydi :F
ıron fıst ve ayyaş adamın kavgası zaten bölümüde o ayyaş adam kurtardı :A

o japon kadın öldürmüş ıron fıstın ailesini bakalım ne olacak :A ama keşke onu öldürseydi daniy :A
japon kadın dediğin şu fistanlı teyze heralde, güzel japon colleen değildir eminim :)

Gece izleyeceğim bugün sınavım var dua et. :( :D @Çiğdem-
Dualarım seninle cnm :bhr:

akşam müsait olamıyorum oyüzden gelmeden izledim :A
umarım kötü geçer sınavın batsın diye dua ediyorum :)

1x8

Başları durgun olmakla beraber kapanış sahneleri güzel kapattı..

Şarhoş karakteri güzeldi ama o dövüşler berbattı ya çok amatör durdu çekimler. Bu dizide Danny'nin dövüşleri bi garip. :D
Çinli kadını aldı bakalım bence öldürse direk iyiydi neyse. :)

Ward iyice kafayı yedi ama nedense babası geri gelecek gibi hissediyorum :)

8.0

@Çiğdem- bu bölüm sürpriz yumurta vardı fark ettin mi? Yumurta derken bir diziye gönderme sen şimdi gerçek yumurta zannedersin. :A

japon kadın dediğin şu fistanlı teyze heralde, güzel japon colleen değildir eminim :)

umarım kötü geçer sınavın batsın diye dua ediyorum :)
Aynen kötü geçti destere moralim bozuk cidden:unamused::disappointed:

1x8

Şarhoş karakteri güzeldi ama o dövüşler berbattı ya çok amatör durdu çekimler. Bu dizide Danny'nin dövüşleri bi garip. :D

8.0

@Çiğdem- bu bölüm sürpriz yumurta vardı fark ettin mi? Yumurta derken bir diziye gönderme sen şimdi gerçek yumurta zannedersin. :A

sanırım dany karakterinin dövüş sahnelerinde düblör kullanıyorlarda yeteneksiz bir dublör olduğu kesin :)

1x8

8.0

sanırım dany karakterinin dövüş sahnelerinde düblör kullanıyorlarda yeteneksiz bir dublör olduğu kesin :)
aa Fark etmedim desene hangi diziye gönderme :A

daredevil dövüş sahneleri olarak en iyi çekimlere sahp olan süperkahraman dizisi bencede @destere izlemeli :A

9.bölüm yorumum gece gelecek :Z:Z:Z

daredevil dövüş sahneleri olarak en iyi çekimlere sahp olan süperkahraman dizisi bencede @destere izlemeli :A

Tahminleri alalım biraz kolay soru ama.😛 @destere
5QRd95.png

AkYm2B.png

0B2qVY.png

1x9. Bölüm

danny de ne mucizeler varmışta saftirik farkında değil :)
harold tekrar dirildi ama bu sefer daha bir vahşi :) joy un başına bir iş gelmesin başka ne halt ederse etsin :) özellikle harold un asistanı kyle ı öldürdüğü sahne ilginçti .. bu arada ward ı da içeri tıktırdı sanırım :)
zehirlenen colleen ölecekti nerdeyse arkadaşı bakuto veya sensei her ne haltsa artık ? son anda yetişti danny den chi enerjisini kızı iyileştirmek için kullanmasını tavsiye etti, chi collen i diriltti ama danny bayıldı :)
madam gao çok kıl bir tip keşke ölse :)
@Harunnn60 9bölüm çok güzeldi vlla yorumumu yapayım :Z:Z:Z
ohaa sarısın adam hortladı ayoll :F evet @destere kingrave kadar iyi bu adamda :A oğlu olan sahnesi güzeldi onu gebertmedi ama planı olabilir :A
onun yerine dondurma aldığı bir oğlanı öldürdü :A
şu japon kızı hiç sevmiyordum zaten daniyin yakalanmasını sağladı hain çıkar inş :A

Aynen ama bence başrolde ki adamda tam iyi değil dövüşlerde sanki :)
zaten dövüşmiyorsa düblör kullanıyorsa başroldekinin kötü dövüşçü olduğunu nasıl anladın :)

ben dövüş sahneleri yani aksiyoyonu pek dikkate almıyorum hikaye sürükleyici olacak yoksa aksiyonik sürüyle dizi var onları pas geçiyorum zaten :)

zaten dövüşmiyorsa düblör kullanıyorsa başroldekinin kötü dövüşçü olduğunu nasıl anladın :)

ben dövüş sahneleri yani aksiyoyonu pek dikkate almıyorum hikaye sürükleyici olacak yoksa aksiyonik sürüyle dizi var onları pas geçiyorum zaten :)
yoruum yukarıda 9.bölüm bak :A

Tahminleri alalım biraz kolay soru ama.😛 @destere
5QRd95.png

AkYm2B.png

0B2qVY.png
joy ne hoş çıkmış burda özlemiştik kadını :)
tahmine gelince ayyaş ve dedektif dediğine göre benim jessicam dan bahsediyorlar sanırım :)

@Harunnn60 9bölüm çok güzeldi vlla yorumumu yapayım :Z:Z:Z
ohaa sarısın adam hortladı ayoll :F evet @destere kingrave kadar iyi bu adamda :A oğlu olan sahnesi güzeldi onu gebertmedi ama planı olabilir :A
onun yerine dondurma aldığı bir oğlanı öldürdü :A
şu japon kızı hiç sevmiyordum zaten daniyin yakalanmasını sağladı hain çıkar inş :A
demiştim burdaki kötüyü seveceksin diye :) kolay kolay ondan kurtulman imkansız :)

ayrıca japon kıza söylediklerinden dolayı kınıyorum seni hogatha :)

tahmine gelince ayyaş ve dedektif dediğine göre benim jessicam dan bahsediyorlar sanırım :)

demiştim burdaki kötüyü seveceksin diye :) kolay kolay ondan kurtulman imkansız :)
aa vlla ölünce o sevimsiz oğlu götürücek sandım hği sevmedim o tipsizi şarısın adam onu gebertir inş :A

ayrıca japon kıza söylediklerinden dolayı kınıyorum seni hogatha :)
Aynen jessica san bahsediyor :D

Bazı sahnelerden yakın çekimlerde danny olduğunu anlıyoruz herhalde destere :)

Aynen jessica san bahsediyor :D

Bazı sahnelerden yakın çekimlerde danny olduğunu anlıyoruz herhalde destere :)
yakın çekimlerde adamın yüzünü gösteriyor uzaklaşınca tekrar düblör devreye giriyor yani yüz dövüşmez zaten :)
zaten oğlan dövüş uzmanı değil GOT dan tanıyoruz daha çok kendi cinsleriyle sevişmekte usta :)

yakın çekimlerde adamın yüzünü gösteriyor uzaklaşınca tekrar düblör devreye giriyor yani yüz dövüşmez zaten :)
zaten oğlan dövüş uzmanı değil GOT dan tanıyoruz daha çok kendi cinsleriyle sevişmekte usta :)
:A

Sen bu dizinin başta ki gizemi etkiledi diyorsun ama oğlanı da kanın kaynadı şimdi :A İtiraf et :A

:A

Sen bu dizinin başta ki gizemi etkiledi diyorsun ama oğlanı da kanın kaynadı şimdi :A İtiraf et :A
yalan yok iron fist karakterini oynayan sempatik biri :) başrol itici olsa zaten hikaye bile kurtarmaz direk bırakırdım diziyi sürgünümle bir ingiliz dizisi izliyorduk neydi ismi şimdi unuttum konu çok ilgimi çekmesine rağmen başrole koydukları sığır o kadar berbat ve iticiydiki ikinci bölüme kadar zor tahammül edip terkettim diziyi yani konu ve başroleri bünye kabul edecek :)

Sen bölümü izlesene harun ben izledim :A

bu spoiye @destere baksın :A
senin japon kızı sevmemiştim zaten hain çıktı ayoll :F
ben o konuda yorum yapmıyorum:) şimdi hain çıktı desem veya çıkmayacak desem her türlü spoiler olur o açıdan konuşmuyorum sen diziyi bitirene kadar :)