aa yok ne anlıyorsam onu yazıyorum işte bu gece 11.bölüm yorumu yapalımGittiğine göre artık kısa kısa bölüm yorumları yaparsın.
aa yok ne anlıyorsam onu yazıyorum işte bu gece 11.bölüm yorumu yapalımGittiğine göre artık kısa kısa bölüm yorumları yaparsın.
Aynen yapalım. heyecan var mı .aa yok ne anlıyorsam onu yazıyorum işte bu gece 11.bölüm yorumu yapalım
Evet son bölüm güzel bitmişti bu diziyide pazartesiye kadar izleyip bitirelim aradan çıksın ayollAynen yapalım. heyecan var mı .
şuana akdar en dolu bölümdü önceki bölümlerim bir kısmı boş geçiyordu ilk defa dolu dolu bir bölüm izledimBu gece bakacağım. @Çiğdem-
Beğendin mi peki
Hhaha o adama bende ısınamadım workmudur nedir 12.bölümde var heveslen biraz ama onuda sevmiyorum1x11
Valla son 2 bölümdür dizinin tadı kalmadı sanki. Herkeste bitse de gitsek havası var. Ward'da ortalıkta yok 2 gündür.ss @Çiğdem-
Japon kız konusunda @Çiğdem- e hak veriyorum bu bölüm saçmaladı. Bir el diyor dannyi görünce ona geçiyor filan. Yani bu karakteri bir bölümde bu kadar yıpratmaya gerek yoktu.
Danny'nin arkadaşına da ısınamadım adam sürekli ben olmalıydıım ıron first diyor . Ulan o kadar eğtimi almışsın. hani nerde sadakat saygı filan ben anlamadım.
Bir diğer sarışın adam ve joy kısmına gelince evet adam kötü ama oda mağdur el tarafından. Şu anlık köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı yapıyor. @Çiğdem-
7.5
Wardı ben sevmiyordum başlarda ama sonradan sevmeye başladım. Adam karizma.Hhaha o adama bende ısınamadım workmudur nedir 12.bölümde var heveslen biraz ama onuda sevmiyorum
bu şarısın adam ölmeyebilir sezon finalinde gerçekten ayrı bir karizması var ortak dizide vardır umarım
Sen geçenler de Sarışın adam kötülük yapmıyordu diyordu bu bölüm yaptı hemde tam 90'dan vurdu.12.BÖLÜMÜDE yorum yapayım çıkmadan @Harunnn60 sezn finaline 1 bölüm kaldı
sarışın adamın oğlu tam bir mal ayoll nerdeyse babaıs ölüyordu onun yüzünden neyseki daniy yetişti ama kızı ölseydi keşke
daniy ile bakuta kavgası ve japon kız bakuta kavgaları güzeldi daniyin yanındakı gıcık herifi dövmeside güzeldi sevmiyordum onu
ama bence bakuta ölmedi son sahnede daniy ve japon kız kaçtılar ama bakalım sezon finalinde ne olur
hhahah aa inş sezon finalinde ölmez sarışın adam Ou bugün izleyemedim yarın bitiririz diziyi cnm1x12
Son 2 bölüme göre daha iyiydi. Bazı meseleler kapandı..
Bakuto, Joy'u nasıl vurdu bir anda ya. Hiç beklemiyordum. 😱 Neyse ki Danny yetişti de ölmedi.
Danny ile diğer arkadaşın kavga sahneleri de iyiydi. O adama da gıcık oluyordum sürekli burnunu sokuyordu.
Bakuto bence ölmedi oda ölüp ölüp doğanlardan sanırım
Son olarak hani bir söz vardır ya cebine uyuşturuc koyarım polisi ihbar ederim diye. Sarışın adam da sıkışınca polise ihbar ediyor haha
8.5
Sen geçenler de Sarışın adam kötülük yapmıyordu diyordu bu bölüm yaptı hemde tam 90'dan vurdu.
O zaman yarın izlerim senin için. Bende izledin de beni bekliyorsun sanmıştım.hhahah aa inş sezon finalinde ölmez sarışın adam Ou bugün izleyemedim yarın bitiririz diziyi cnm
sen geridesin diye bekledim bende cnmO zaman yarın izlerim senin için. Bende izledin de beni bekliyorsun sanmıştım.
sen geridesin diye bekledim bende cnm
adamın özel gücü var ayoll eli yanarsa herkesi gebertebilir yanı
Sezon Finalinde tek bir şeyi merak ediyorm.
Danny, El tarikatını bitirirse yuh derim. Bildiğim kadarıylar Daredevil 2 sezondur bu adamlarla uğraşıyır hatta Elektra bile öldü. :/ Danny tek bölümde oha yani.
aa bildirimlerden bakmayı unutmusum buraya ama yoğuluktan bölümede bakamadım yarın gündüz yaparım yorumumu cnm