- Reaksiyon puanı
- 65,199
- Puanı
- 1,059
Bates Motel'in eksik bölümlerini de tamamla, hep buna yüklenme.iyi yöntem bulmuşsun fiona -frank ikilisi baba kız moral hapı niyetine iyi gider![]()
Bates Motel'in eksik bölümlerini de tamamla, hep buna yüklenme.iyi yöntem bulmuşsun fiona -frank ikilisi baba kız moral hapı niyetine iyi gider![]()
bates motel le black sails üç beş bölüm biriksin toptan temizleyeceğimBates Motel'in eksik bölümlerini de tamamla, hep buna yüklenme.![]()
3.bölüme geçtim. Bu gece hızlanırım 7-8.bölüme gelirim herhalde.1x4. Bölüm
yine güzel bölümdü @sürgünüm @FaJi siz nerde kaldınız ses çıkmıyor sizden
harold el den kurtulmak için danny e hisselerini verdi , şu porselendeki delili meğersem joy jeri ye iletmiş kadın hala danny seviyor sanırsam
danny ile joy u kaçırmaya gelenler arasındaki dövüş sahneleri güzeldi
coleen in iki kişiyle arenaya çıktığı sahne muhteşemdi
harold un kızı joy a tokat atanın kafasına indirdiği balta yine iyiydi
son sahnede danny e gelen zarf sanırım el hakkında bilgi içeriyordu o kısmı tam anlamadım
@Çiğdem- @xemrexxx buda sizin bukle totolu danny nin dövmeleri, oğlanın reklamını yapalım anca böyle başlarsınız diziye
![]()
@xemrexxx ¶
siz sürgünümle iki bölüm daha izleyene kadar sanırım ben sezonu bitiririm3.bölüme geçtim. Bu gece hızlanırım 7-8.bölüme gelirim herhalde.![]()
Nasıl yetişiyorum bekle ve gör.siz sürgünümle iki bölüm daha izleyene kadar sanırım ben sezonu bitiririm![]()
bölümleri tek tek yorumlaman lazımNasıl yetişiyorum bekle ve gör.![]()
Ben zaten genelde tek tek yorumluyorum.bölümleri tek tek yorumlaman lazımsezonu bitirdim genel değerlendirme yapıyorum diyip kurtaramazsın durumu? bölümler tek tek yorumlanacak aksi takdirde inandırıcı olmaz
![]()
Hhaha sen Daredevili izleme bunu izle.aslında bu dizi tam @Harunnn60 luktu da lady gaga bir türlü konuya teşrif etmedi![]()
bu başoğlan daradevildeki başoğlandan çok daha kaliteliHhaha sen Daredevili izleme bunu izle.
sürgünüme söz vemiştim yarın HBO'da başlayan bir dizi vardı ona bakacağım bunu da izlerim o arada.![]()
Onu izleseydin emin ol sevecektin neyse bu çocukta içime sindi.bu başoğlan daradevildeki başoğlandan çok daha kaliteli![]()
Bir sürü olay yaşadım. Bugün de okuldan çıkamadım. Bu gece 2 bölüm izlerim 7 yap 8 yapma@FaJi iki gündür seni bekliyorum bir türlü 7. bölüme geçmedim ama sanırım sen yetişemeyeceksinben devam ediyorum kaldığım yerden
![]()
bir başlasam hızımı alamıyorum en az üç bölüm gider bugünBir sürü olay yaşadım. Bugün de okuldan çıkamadım. Bu gece 2 bölüm izlerim 7 yap 8 yapma![]()