- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Bates Motel'in eksik bölümlerini de tamamla, hep buna yüklenme.iyi yöntem bulmuşsun fiona -frank ikilisi baba kız moral hapı niyetine iyi gider
Bates Motel'in eksik bölümlerini de tamamla, hep buna yüklenme.iyi yöntem bulmuşsun fiona -frank ikilisi baba kız moral hapı niyetine iyi gider
bates motel le black sails üç beş bölüm biriksin toptan temizleyeceğimBates Motel'in eksik bölümlerini de tamamla, hep buna yüklenme.
3.bölüme geçtim. Bu gece hızlanırım 7-8.bölüme gelirim herhalde.1x4. Bölüm
yine güzel bölümdü @sürgünüm @FaJi siz nerde kaldınız ses çıkmıyor sizden
harold el den kurtulmak için danny e hisselerini verdi , şu porselendeki delili meğersem joy jeri ye iletmiş kadın hala danny seviyor sanırsam
danny ile joy u kaçırmaya gelenler arasındaki dövüş sahneleri güzeldi
coleen in iki kişiyle arenaya çıktığı sahne muhteşemdi
harold un kızı joy a tokat atanın kafasına indirdiği balta yine iyiydi
son sahnede danny e gelen zarf sanırım el hakkında bilgi içeriyordu o kısmı tam anlamadım
@Çiğdem- @xemrexxx buda sizin bukle totolu danny nin dövmeleri, oğlanın reklamını yapalım anca böyle başlarsınız diziye
@xemrexxx ¶
siz sürgünümle iki bölüm daha izleyene kadar sanırım ben sezonu bitiririm3.bölüme geçtim. Bu gece hızlanırım 7-8.bölüme gelirim herhalde.
Nasıl yetişiyorum bekle ve gör.siz sürgünümle iki bölüm daha izleyene kadar sanırım ben sezonu bitiririm
bölümleri tek tek yorumlaman lazım sezonu bitirdim genel değerlendirme yapıyorum diyip kurtaramazsın durumu? bölümler tek tek yorumlanacak aksi takdirde inandırıcı olmazNasıl yetişiyorum bekle ve gör.
Ben zaten genelde tek tek yorumluyorum.bölümleri tek tek yorumlaman lazım sezonu bitirdim genel değerlendirme yapıyorum diyip kurtaramazsın durumu? bölümler tek tek yorumlanacak aksi takdirde inandırıcı olmaz
Hhaha sen Daredevili izleme bunu izle.aslında bu dizi tam @Harunnn60 luktu da lady gaga bir türlü konuya teşrif etmedi
bu başoğlan daradevildeki başoğlandan çok daha kaliteliHhaha sen Daredevili izleme bunu izle.
sürgünüme söz vemiştim yarın HBO'da başlayan bir dizi vardı ona bakacağım bunu da izlerim o arada.
Onu izleseydin emin ol sevecektin neyse bu çocukta içime sindi.bu başoğlan daradevildeki başoğlandan çok daha kaliteli
Bir sürü olay yaşadım. Bugün de okuldan çıkamadım. Bu gece 2 bölüm izlerim 7 yap 8 yapma@FaJi iki gündür seni bekliyorum bir türlü 7. bölüme geçmedim ama sanırım sen yetişemeyeceksin ben devam ediyorum kaldığım yerden
bir başlasam hızımı alamıyorum en az üç bölüm gider bugünBir sürü olay yaşadım. Bugün de okuldan çıkamadım. Bu gece 2 bölüm izlerim 7 yap 8 yapma