Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

1 saat sonra gel yap. Dinlenirsin. Burda aynı şeyleri tekrarlayarak kendini yoruyorsun

Reactions: cehennet
Neyse ben 12.30 gibi buralardayım gece. Cehennet olursa yarışırız bugün istemezse yarın gün içinde yaparız.

Yarışma yarıda kalmasın, yarışma üzerinde ki kara bulutlar bozulsun diye seni zor durumda bırakmamak için bende devam etmek istiyorum ama bugün gerçekten gerçekten bunaldım. Yarın yaparız dediğin için teşekkür ederim. Iyi geceler.

Reactions: xdragxx
Tamam acelesi yok 6 kutu kaldı zaten yarın gün içinde yaparız müsait olduğumuz bir zaman o zaman. Sen dersin ne zaman müsait olursan

İyi geceler

Reactions: cehennet
Vay be görülmemiş birşey. 24 kutuda 2 tane 500 bini buldu @cehennet daha ilk 2 kutuda 😱 bu bir rekor @Angelica @EmreCan @Tolstoyevski @slhttnmtl @Emre Ozansoy @eskici @serhatt @Araf @phoebebuffay
Gerçekten büyük başarı

------

Güzel bir seri yakalamıştık bitti. @eskici kutusunda 150.000 TL vardı maalesef. Teklif öncesi son kutu bu kez mavi bulalım.
Benim kutularda bir büyük bir küçük çıkıyor sırayla
demek ki bundan sonraki küçük olacak

Son düzenleme:
Rol ne ? Tiyatro mu çeviriyoruz burada?

Reactions: xdragxx and Dosi
Evet yok. O olsaydı seni yakmak isterdi
Genelde de hep düşük açıyor ama bakalım bugün nasıl
Evet tabii ki yakmak isterdim ama başlıktan anladığım kadarıyla yanmış yanacağı kadar zaten.

Milletin başını yaktı o kadar müstahak ona.

Reactions: Dosi and xdragxx
Amaaaa ben sana diyorum kiii yavaaaaş ol. Acele edersen daha da kötü olacak.
@Cervantes kutusunda 200.000 TL vardı. Bu teklif sonrası kendine gel ve bu şekilde hızlı gitme yarışmamız böyle değil biliyorsun...
@cehennet ne güzel bir kırmızı açmışım öyle, maşallah nazar değmesin.

------

Yokum dedin mi olay biter. Son karar demene gerek yok

Sen @serhatt 'an kurtulsana
Burak Sevinç aklını çeliyor
Yine açık açık yardım etmişsin ama.
İnsan biraz üstü kapalı ima eder.

Son düzenleme:
Reactions: Dosi and xdragxx