Kız o kadar da değil @cehennet i yem etmem sana.
Ettin bile. Son 500 binide açtım onun yüzünden
Kız o kadar da değil @cehennet i yem etmem sana.
Yem oldu bile baksana, daha yarışmanın başında elde 500.000 kalmadı. Hem de son 500.000'ini ben açtırdım.Kız o kadar da değil @cehennet i yem etmem sana.
Kurşun döktürmeli bu cenabet stüdyoya...Ve rekor. Tüm 500 binler gitti.
@batuhankaralar ben 500 bin hissediyorum demişti ama @cehennet ilk onu açtı. Sonra @Emre Ozansoy ben mavi hissediyorum dedi ama 2. kutuda 500 bin daha gitti. Ardından @phoebebuffay 15 numarayı aç dedi ve daha ilk teklif olmadan tüm 500 binler gitti.
@Tolstoyevski @xdragxx @bazinga @The_Erinch @Cervantes @Turkuazz @Angelica @serhatt @12.Adam @slhttnmtl
Abum, abum kız abum sebebim sensin abum.
Amaaaa ben sana diyorum kiii yavaaaaş ol. Acele edersen daha da kötü olacak.@Cervantes 'i açalım. Son kararım.
Amaaaa ben sana diyorum kiii yavaaaaş ol. Acele edersen daha da kötü olacak.
@Cervantes kutusunda 200.000 TL vardı. Bu teklif sonrası kendine gel ve bu şekilde hızlı gitme yarışmamız böyle değil biliyorsun...
Tokat türküsü benim baba tarafı oralı da...Öyle türkü vardı dimi
@cehennet sakin ol birazAmaaaa ben sana diyorum kiii yavaaaaş ol. Acele edersen daha da kötü olacak.
@Cervantes kutusunda 200.000 TL vardı. Bu teklif sonrası kendine gel ve bu şekilde hızlı gitme yarışmamız böyle değil biliyorsun...
Stüdyoda sorun yok, yarışmacı uğursuz.Kurşun döktürmeli bu cenabet stüdyoya...
Koskoca 250 bin varHedef kalmadı ortada
250.000 TL var hala. Bu şekilde devam etme diyorum neşelen az... Üst üste 10 kez kırmızı açmayan kişiler var bu devran da döner sakiiiin.Hedef kalmadı ortada
İntikamın alınır.Ettin bile. Son 500 binide açtım onun yüzünden
Tokat türküsü benim baba tarafı oralı da...
Olabilir ama sen gider @serhatt ile değiştirirsinOda benim kutuda zaten😛
250.000 TL var hala. Bu şekilde devam etme diyorum neşelen az... Üst üste 10 kez kırmızı açmayan kişiler var bu devran da döner sakiiiin.
Heh şöyle az neşelenOda benim kutuda zaten😛