Burak diyor ki üzülmesin baldızıma ben mavi açacağım.@serhatt bana destek oluyor. Ondan ne gelirse mutlu olurum
Burak diyor ki üzülmesin baldızıma ben mavi açacağım.@serhatt bana destek oluyor. Ondan ne gelirse mutlu olurum
Bu rekoru ben kırarım diye tahmin ediyordum ama olmadı.
Burak diyor ki üzülmesin baldızıma ben mavi açacağım.
Hissi yokmuş @cehennet ne diyorsun?Kutumda Nötr üm muhabbete limon sıkmasan olmaz di mi?
@12.Adam ne yazıyon destan mı?
@cehennet @phoebebuffay öneri sunmuş iki kez üst üste yakar mı sence?
Yok müsade etmiyoruz öyle şeylere@xdragxx Duydum ki 4. 500nin varmış @Tolstoyevski evden getirmiş
Ağzını yırtarım senin Necla'cılık mı oynamak istiyor canın ben Leyla kadar aptal değilim ona göre.Bir kaç foto atsın ona de ki baldız baldan tatlıdır de
Aferin tüyomu aldın ve 1.000 TL'yi açtın@12.Adam son kararım
Ağzını yırtarım senin Necla'cılık mı oynamak istiyor canın ben Leyla kadar aptal değilim ona göre.
1 tüyo hakkın vardı unutmaAferin tüyomu aldın ve 1.000 TL'yi açtın
Sırada 6 kutu var hadi şu 6 kutuda kırmızı bulmayıp güzel bir seri yakalayalım.
Hamdi Bey'in teklif vermesi gerekmiyor muydu?Aferin tüyomu aldın ve 1.000 TL'yi açtın
Sırada 6 kutu var hadi şu 6 kutuda kırmızı bulmayıp güzel bir seri yakalayalım.
O kendinin farkında değildi ne oldum delisi olmuştu, ben öyle değilim.Leyla da kendinin o kadar aptal olmadığını düşünüyordu.
2.000 TL verdi bile yokum dedi yarışmacıHamdi Bey'in teklif vermesi gerekmiyor muydu?
Onu da iyi yerde kullandım1 tüyo hakkın vardı unutma
O kendinin farkında değildi ne oldum delisi olmuştu, ben öyle değilim.
Kötü gidildi mi sonu iyi bitiyor ama ilk çok berbattı kutusu kırmızı ise hâlâ iyi bitme şansı var@Dosi bugünkü gidişat nereye gidiyor sence