Yarışma tarihinin açık ara en kötü başlangıcını yaptın, daha ne kadar canın yanacak.Neyse ki o benim canımı yakamadi ama ben onu gece üzeceğim
Yarışma tarihinin açık ara en kötü başlangıcını yaptın, daha ne kadar canın yanacak.Neyse ki o benim canımı yakamadi ama ben onu gece üzeceğim
İlk açan oldun sana kimse bulaşmaz uyarmıştınYarışma sonunda kaos çıkacak ben kaçıyorum
E içime doğarsa derim tabiiSonrada sarı dersin @cehennet
Buralarda değil Benim doğum günü önerisinden gitmek istiyorsun yaniii son kararın mı?
Karnım acıktı benim; mama yiyeceğim..beni açma emi @cehennet ; uzaklarda gezin
Hadi bakalımBilmiyorum mavi dedin ama olabilir. Şuan aklımda 2 kutu var
Buralarda değil Benim doğum günü önerisinden gitmek istiyorsun yaniii son kararın mı?
Bir de üst üste 2 tane 500 açmış iyice şok oldum 😱İlk açan oldun sana kimse bulaşmaz uyarmıştın
Yarışma tarihinin açık ara en kötü başlangıcını yaptın, daha ne kadar canın yanacak.
Ah be gitti kırmızıSon kararım. Sunucu da yakmaz ger halde
Yakaaar hem de cayır cayır yakaaaarSon kararım. Sunucu da yakmaz ger halde
Öyle olduBir de üst üste 2 tane 500 açmış iyice şok oldum 😱
Sorumun cevabı var mı peki?
Neyse ben gidiyorum, önerimi dinlemedin sen bilirsin. @cehennet
Evet yok. O olsaydı seni yakmak isterdi Genelde de hep düşük açıyor ama bakalım bugün nasıl@Cervantes 'i açalım mı? Burada yok galiba.
12 yani @12.Adam @Cervantes dünden beri yok maalesef... Hangisine daha yakın hissediyorsun kendini?12 olabilir. Yok aslında uğurlu rakam
12 yani @12.Adam @Cervantes dünden beri yok maalesef... Hangisine daha yakın hissediyorsun kendini?