NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

son bolum de en begendigim sahneler ;

oncelikle bolum yorumuma gecmeden once ;
genelde mesajlarimi takip edenler bilirler,
ana hikayesi hastane olan dizileri izlemiyorum.

izledigim diziler baglamindaki ^hastane sahnelerini ise , istisna bir durum olursa anca izleyebiliyorum.

bu dizide , ^istsna; hidayet'in vurulmasi dolayli ^hastane sahnelerine baktim .

bolume gecelim ;

bolumun ilk 1 saate yakin olan sekanslari nerdeyse hastane ici sahnelerle bezeliydi... bu sahnelerde kanimca olaya reaksiyon verme ve duygu gecisini en begendigim isim - ^simla oldu. < gayet basariyla babasi nin vurulmasini hem hissiyat ~ hem gorunum
( jest,mimik,tepki ) olarak tadin da yansitti.

2. isim abisi nin bu dedigim zaman araligindaki reaksiyonlariydi,,ozellikle ertan'la karsi karsiya geldikleri sahnelerde.

simla nin bu zor anlarinda akliina ilk taha'yi getirmesi, ardindan onu aramasi ve ikilinin karsiliikli sahneleri etkileyici yansitildi.

derken , bolumun ilk 1 saatin den sonra, cezmi baskin ustad , yani asya'larin babasi ,
ortanca kizi icin bir seyler yapma cabasi sahneleri-

ertan'in hidayet icin vicdan, sucluluk hissetmeli duygusal mahcubiyeti dolayli bolum boyu cabalamasi,,
bu surec de asya nin kendisine net destek cikmasi,, derken ,-asya(kacirilma) icin ertan'in cabalamasi. . .
< bu bolum de > izlemesi keyifli sahnelerdi.

-begenmedigim ve geregin den fazla sure sahnelenen- yerler ; eymir'in asya'yi kacirdigi ve sonraki buna dair sahneler butunu...
< arabesk muzikle derinlik katilmak istense de, acikcasi bu saahneleri ^ileri sarip bolumu oyle bitirdim.

yeni fragmanlarin ^gec gelmesi dizi adina dezavantaj.
2 fragman dan ertan asya olan cok guzel gorunuyor.

goreceli elbette .