- Reaksiyon puanı
- 114,435
- Puanı
- 1,060
Aman her gün lafını edeceğine devam etsin kaldığı yerdenEee o zaman boşverin ya birbirinize açıklama yapmayı.
Aman her gün lafını edeceğine devam etsin kaldığı yerdenEee o zaman boşverin ya birbirinize açıklama yapmayı.
Kız kutudan mavi çıksaydı acaba bu kadar tantana olacak mıydı? @cehennet
İşte seninle burada anlaşamıyoruz
Eğer sen bana 12.adamı açalım dersen ben açmam çünkü son kararın mı diye sormamışımdır.
Ama sen Özgür'ü açalım dersen ben son kararım mı dedikten sonra bilemiyorum ki açalııım yaaa dersen açabilirim bana göre. Haaa evet belki sen bu son kararım olayına çok sıkıya bağlı olduğun için bunun son kararımla eşit olmadığını savunuyor olabilirsin. Zaten ortada böyle bir yanlış anlaşılma olduğu için yarışmada kuraları yeniden çektik.
Orası da öyle.Aman her gün lafını edeceğine devam etsin kaldığı yerden
Peygamber sabrı var sende.
Üstteki örneğime verdiğin cevap bu mu yani İki şeyin aynı olmadığını anlayabilirsin bence...Bu gerçeği çarptırmak olur. Kutudan ne çıktığı önemli değil. Uygulanış biçimi yanlış.
Sen benden daha bağlıydın. Bu kuralı sen uydurdun de istersen.
Kuralara uyulmadı. Acelen olduğu için es geçtin bu kadar basit.
Söyleyeceğin 4 kutu zaten Fikir almadan açmak istediğin kutuları söyleyeceksin 5 dakikamızı almaz.Bu akşam devam etmek istemiyorum.
Şu son cümlen kırıcı olmuş, @xdragxx acelesi olduğu için es geçse şuan forumda olmazdı bence.Bu gerçeği çarptırmak olur. Kutudan ne çıktığı önemli değil. Uygulanış biçimi yanlış.
Sen benden daha bağlıydın. Bu kuralı sen uydurdun de istersen.
Kuralara uyulmadı. Acelen olduğu için es geçtin bu kadar basit.
Üstteki örneğime verdiğin cevap bu mu yani İki şeyin aynı olmadığını anlayabilirsin bence...
Bu arada işim var diye acele edecek olsam tamam cehennet sen haksızsın diyip konuyu kestiririm niye seninle burada 1 saat çene çalayım?
Tamam sana göre haksızım. Zaten %1000000 haklı olduğumu bilsem karmazdım tekrardan kutuları.Haksız olduğun için kitleleri ikna etmen gerek çünkü.
Neyse daha fazla çamura yatmayayım. Bu tabir için de ayrıca kırıldım.
Şu son cümlen kırıcı olmuş, @xdragxx acelesi olduğu için es geçse şuan forumda olmazdı bence.
Son kararım demek gibi bir şey oldu "açalım o zaman yaa" demen, eş değer bir yerde.
Üstteki örneğime verdiğin cevap bu mu yani İki şeyin aynı olmadığını anlayabilirsin bence...
Bu arada işim var diye acele edecek olsam tamam cehennet sen haksızsın diyip konuyu kestiririm niye seninle burada 1 saat çene çalayım?
------
d
Söyleyeceğin 4 kutu zaten Fikir almadan açmak istediğin kutuları söyleyeceksin 5 dakikamızı almaz.
@cehennet ikili yarışmada da çok yorulmuştuk bunda da. Lütfen artık bitirelim. İşlerimiz aksadı
Bitirelim derken kalan kısmı. Sırayla devam et4 kutusu yine yaa. İstemiyorum bir şey ben.
------
Peki yormayayim. Iyi geceler.
İlk mesajı bile editledim.4 kutusu yine yaa. İstemiyorum bir şey ben.
------
Özür dileseydim tamam devam edelim diyecektin ama sırf özür dilemediğim için mi devam etmiyorsun.4 kutusu yine yaa. İstemiyorum bir şey ben.
------
İlk mesajı bile editledim.
Özgür, mrt06, doğan, deniz ve Baron açılmayan kutular
Sen bilirsin. Yarın son kez fikrini sorarım o zaman. Ben orta yolu bulmak için @Dosi ile beraber karalım demiştim ve aslında bu oldukça yapıcı bir davranıştı.Son mesajım olsun. Sizleri daha fazla işinizden alıkoymayayım. Bu akşam devam etmek istemiyorum. Belki sonra. Teşekkürler ince düşünceniz için. Iyi aksamlar.
Sen bilirsin. Yarın son kez fikrini sorarım o zaman. Ben orta yolu bulmak için @Dosi ile beraber karalım demiştim ve aslında bu oldukça yapıcı bir davranıştı.
Yarın da son kez hayır dersen kusura bakma ama yapabileceğimiz bir şey olmayacak. İyi akşamlar.
Son mesajım olsun. Sizleri daha fazla işinizden alıkoymayayım. Bu akşam devam etmek istemiyorum. Belki sonra. Teşekkürler ince düşünceniz için. Iyi aksamlar.
Hayır ben yarın devam etmek istemiyorum. Müsait olmam yarışma için. Bugün yeterince işlemden oldum. .bu gece yapacaksa buyur. İstemiyorsa 2 bini güle güle kullansın.Sen bilirsin. Yarın son kez fikrini sorarım o zaman. Ben orta yolu bulmak için @Dosi ile beraber karalım demiştim ve aslında bu oldukça yapıcı bir davranıştı.
Yarın da son kez hayır dersen kusura bakma ama yapabileceğimiz bir şey olmayacak. İyi akşamlar.
Allah Allaaah Anlaşamıyoruz galiba Ben sana 100 kez dedim gel yarışalım diye niye uzatıyorsun o zaman? Özür dile diye üsteleyip duruyorsun üstelik.Tartışma beni çok yordu. Simdi cevap verirsem vermek için olacağım. Sonra devam ederiz. Şuan devam etmek istemiyorum.
Ben bozucu siz yapıcı gibi algilarda hic hoş değil.
Hayır ben yarın devam etmek istemiyorum. Müsait olmam yarışma için. Bugün yeterince işlemden oldum. .bu gece yapacaksa buyur. İstemiyorsa 2 bini güle güle kullansın.
Allah Allaaah Anlaşamıyoruz galiba Ben sana 100 kez dedim gel yarışalım diye niye uzatıyorsun o zaman? Özür dile diye üsteleyip duruyorsun üstelik.