Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Eee o zaman boşverin ya birbirinize açıklama yapmayı. :A
Yok biz yine de kafalarda hiçbir soru işareti bırakmak istemiyoruz :A
@cehennet de kendine göre haklı. Açılacağını düşünmemiş bu yüzden karıp devam edecez.
------

Hadi @cehennet işlerim cidden çok sarktı :A Hemen başlayalım 5 dakika sürmez zaten.

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Kız kutudan mavi çıksaydı acaba bu kadar tantana olacak mıydı? :A @cehennet

Bu gerçeği çarptırmak olur. Kutudan ne çıktığı önemli değil. Uygulanış biçimi yanlış.

İşte seninle burada anlaşamıyoruz :A
Eğer sen bana 12.adamı açalım dersen ben açmam çünkü son kararın mı diye sormamışımdır.
Ama sen Özgür'ü açalım dersen ben son kararım mı dedikten sonra bilemiyorum ki açalııım yaaa dersen açabilirim bana göre. Haaa evet belki sen bu son kararım olayına çok sıkıya bağlı olduğun için bunun son kararımla eşit olmadığını savunuyor olabilirsin. Zaten ortada böyle bir yanlış anlaşılma olduğu için yarışmada kuraları yeniden çektik.

Sen benden daha bağlıydın. Bu kuralı sen uydurdun de istersen.
Kuralara uyulmadı. Acelen olduğu için es geçtin bu kadar basit.

Bu gerçeği çarptırmak olur. Kutudan ne çıktığı önemli değil. Uygulanış biçimi yanlış.

Üstteki örneğime verdiğin cevap bu mu yani :A İki şeyin aynı olmadığını anlayabilirsin bence...
Bu arada işim var diye acele edecek olsam tamam cehennet sen haksızsın diyip konuyu kestiririm niye seninle burada 1 saat çene çalayım?
------

d
Bu akşam devam etmek istemiyorum.:(
Söyleyeceğin 4 kutu zaten :A Fikir almadan açmak istediğin kutuları söyleyeceksin 5 dakikamızı almaz.

• Beğendim
Reactions: Cervantes

Şu son cümlen kırıcı olmuş, @xdragxx acelesi olduğu için es geçse şuan forumda olmazdı bence.

Son kararım demek gibi bir şey oldu "açalım o zaman yaa" demen, eş değer bir yerde.

Üstteki örneğime verdiğin cevap bu mu yani :A İki şeyin aynı olmadığını anlayabilirsin bence...
Bu arada işim var diye acele edecek olsam tamam cehennet sen haksızsın diyip konuyu kestiririm niye seninle burada 1 saat çene çalayım?

Haksız olduğun için kitleleri ikna etmen gerek çünkü. :A
Neyse daha fazla çamura yatmayayım. Bu tabir için de ayrıca kırıldım.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Haksız olduğun için kitleleri ikna etmen gerek çünkü. :A
Neyse daha fazla çamura yatmayayım. Bu tabir için de ayrıca kırıldım.
Tamam sana göre haksızım. Zaten %1000000 haklı olduğumu bilsem karmazdım tekrardan kutuları.
Tabiri söyleyen @Tolstoyevski o sizin aranızda. Hadi o zaman başlayalım hemen.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Şu son cümlen kırıcı olmuş, @xdragxx acelesi olduğu için es geçse şuan forumda olmazdı bence.

Son kararım demek gibi bir şey oldu "açalım o zaman yaa" demen, eş değer bir yerde.

Gibi bir şey ile aynısı farklı şey. Türkçe de aynı yazılan ama farklı anlama gelen şeyler var.
Acelesi olmasa sıkılmasa sorardı. Sormadan devam etti.

@cehennet ikili yarışmada da çok yorulmuştuk bunda da. Lütfen artık bitirelim. İşlerimiz aksadı :)

------

d

Söyleyeceğin 4 kutu zaten :A Fikir almadan açmak istediğin kutuları söyleyeceksin 5 dakikamızı almaz.

4 kutusu yine yaa. İstemiyorum bir şey ben.
------

@cehennet ikili yarışmada da çok yorulmuştuk bunda da. Lütfen artık bitirelim. İşlerimiz aksadı :)

Peki yormayayim. Iyi geceler.

• İlginç
Reactions: cehennet
Son mesajım olsun. Sizleri daha fazla işinizden alıkoymayayım. Bu akşam devam etmek istemiyorum. Belki sonra. Teşekkürler ince düşünceniz için. Iyi aksamlar.
Sen bilirsin. Yarın son kez fikrini sorarım o zaman. Ben orta yolu bulmak için @Dosi ile beraber karalım demiştim ve aslında bu oldukça yapıcı bir davranıştı.
Yarın da son kez hayır dersen kusura bakma ama yapabileceğimiz bir şey olmayacak. İyi akşamlar.

• Olmamış
Reactions: Dosi
Sen bilirsin. Yarın son kez fikrini sorarım o zaman. Ben orta yolu bulmak için @Dosi ile beraber karalım demiştim ve aslında bu oldukça yapıcı bir davranıştı.
Yarın da son kez hayır dersen kusura bakma ama yapabileceğimiz bir şey olmayacak. İyi akşamlar.

Tartışma beni çok yordu. Simdi cevap verirsem vermek için olacağım. Sonra devam ederiz. Şuan devam etmek istemiyorum.
Ben bozucu siz yapıcı gibi algilarda hic hoş değil.:A

Son mesajım olsun. Sizleri daha fazla işinizden alıkoymayayım. Bu akşam devam etmek istemiyorum. Belki sonra. Teşekkürler ince düşünceniz için. Iyi aksamlar.
Hayır ben yarın devam etmek istemiyorum. Müsait olmam yarışma için. Bugün yeterince işlemden oldum. .bu gece yapacaksa buyur. İstemiyorsa 2 bini güle güle kullansın.

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Tartışma beni çok yordu. Simdi cevap verirsem vermek için olacağım. Sonra devam ederiz. Şuan devam etmek istemiyorum.
Ben bozucu siz yapıcı gibi algilarda hic hoş değil.:A
Allah Allaaah :A Anlaşamıyoruz galiba :A Ben sana 100 kez dedim gel yarışalım diye niye uzatıyorsun o zaman? :A Özür dile diye üsteleyip duruyorsun üstelik.

• İlginç
Reactions: cehennet
Hayır ben yarın devam etmek istemiyorum. Müsait olmam yarışma için. Bugün yeterince işlemden oldum. .bu gece yapacaksa buyur. İstemiyorsa 2 bini güle güle kullansın.

Gerek açıklamayı yaptım. Biraz dinlenince belki yaparız diye düşündüm ama size uymuyorsa problem yok benim için.
Şuan devam edersem söylemek için söylemiş olacağım buna da gerek yok. 2 bini alırken de aynısını yaptım çünkü.
------

Allah Allaaah :A Anlaşamıyoruz galiba :A Ben sana 100 kez dedim gel yarışalım diye niye uzatıyorsun o zaman? :A Özür dile diye üsteleyip duruyorsun üstelik.

O konuyu geçtim artık. Gerek açıklamayı yaptım aslında. Suan cevap verirsem söylemiş olmak 8cin söyleyeceğim. Cevap ver derseniz veririm. Sırasıyla söylerim ama eğlenmek için cevap vereceksem o farklı.
Dosiye uymuyormuş zaten. 2000 yeter bana.