Dondurma külahı mı?
Dondurma külahı mı?
Cendere, cendere düdüklü tencere...
Külahıma anlat sen onları. @12.AdamŞaka bir yana intikam falan dedik ama 500.000 açtırdığım için vicdan azabı çektim biraz. Bu sefer mavi açtıracağım.
@xdragxx Dondurma külahının içine sığmaz, taşarDondurma külahı mı?
Bak bak laflara bak.Gelmesin bir daha. Bir de anını anıyorsun şunun.
Benim gelmemi istemiyor o, kadim yarışmacı koltuğunda gözü var çünkü.Kadim yarışmacımız o bizim
Dosi de özledi ya Okudun mu tüm yarışmayı
Evet gördüm diğer sayfalarda. Ee tabi benim gibi bir yarışmacıyı arar gözler.Yine harcandık... Kaç kere etlket ettim
Gözlerim ağrıyor. Birazdan yapacağım o son kararım demeden açılmaz kısmı ile ilgili yorumumu.Bitirdin @Cervantes bölüme genel bir yorum yap
Hepsini okudun vallaha büyük tebrikEvet gördüm diğer sayfalarda. Ee tabi benim gibi bir yarışmacıyı arar gözler.
------
Gözlerim ağrıyor. Birazdan yapacağım o son kararım demeden açılmaz kısmı ile ilgili yorumumu.
Üçünü de seviyoruz o zaman
Senden bu cümleleri duyar mıydık ? Valla hayretler içindeyim.Üçünü de seviyoruz o zaman
İnsan sevdiğiyle uğraşırmışSenden bu cümleleri duyar mıydık ? Valla hayretler içindeyim.
Deme ağlayacağım şimdi.İnsan sevdiğiyle uğraşırmış
Uzun yorumun için teşekkür ederim. Zaten tüm mesajları okumuşsundurÖncelikle yarışmanın son kısmının tekrarlanacak olması saçmalık bence. @cehennet "son kararım" kuralını uygulamadınız diye tutturmuş ancak sunucu "son kararın mı" diye sormuş ve sen de önce o mesaja reaksiyon atıp daha sonra da "açalım gitsin" demişsin. Kural dediğin şey sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" diye sorması ve burada bu soru sorulmuş. Bir yarışmacı bu soruya "son kararım" diye de cevap verebilir, "evet " diye de cevap verebilir veya "açalım gitsin" diye de cevap verebilir. Bu cevapların hepsi aynı kapıya çıkıyor. Bu soruya illa "son kararım" diye cevap verilecek diye bir kural ben hiç hatırlamıyorum yarışmayı en başından beri takip eden biri olarak.
Ayrıca sen" konuşalım, fikirleri alayım " diye açalım gitsin dediğini söylemişsin ancak fikirleri almak isteyen biri neden açalım desin onu da çözemedim. Ben fikir almak istesem " arkadaşlar ben şu numaralı kutuyu açmayı düşünüyorum, siz bu kutu hakkında ne düşünüyorsunuz? "diye sorardım. Kutuyu açmalarını söyleyip nasıl fikir almayı umdun onu da anlamadım.
Yarışmanın üzerindeki kara bulutların dağılması ve şaibe oluşmaması için yarışmaya kutuları karıp yeniden devam etmeye karar vermişsiniz ancak yarışmanın üzerinde bir kara bulut veya şaibe göremedim ben. Şuan yarışmanın son kısmını yeniden yapmak saçma geldi bana açıkçası. @xdragxx @Dosi
Teşekkürler yorumun için. @cehennet harici haksızlık oldu diyen olmadı. Seninle aynı fikirde olanlarda belirtti fikirlerini.Öncelikle yarışmanın son kısmının tekrarlanacak olması saçmalık bence. @cehennet "son kararım" kuralını uygulamadınız diye tutturmuş ancak sunucu "son kararın mı" diye sormuş ve sen de önce o mesaja reaksiyon atıp daha sonra da "açalım gitsin" demişsin. Kural dediğin şey sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" diye sorması ve burada bu soru sorulmuş. Bir yarışmacı bu soruya "son kararım" diye de cevap verebilir, "evet " diye de cevap verebilir veya "açalım gitsin" diye de cevap verebilir. Bu cevapların hepsi aynı kapıya çıkıyor. Bu soruya illa "son kararım" diye cevap verilecek diye bir kural ben hiç hatırlamıyorum yarışmayı en başından beri takip eden biri olarak.
Ayrıca sen" konuşalım, fikirleri alayım " diye açalım gitsin dediğini söylemişsin ancak fikirleri almak isteyen biri neden açalım desin onu da çözemedim. Ben fikir almak istesem " arkadaşlar ben şu numaralı kutuyu açmayı düşünüyorum, siz bu kutu hakkında ne düşünüyorsunuz? "diye sorardım. Kutuyu açmalarını söyleyip nasıl fikir almayı umdun onu da anlamadım.
Yarışmanın üzerindeki kara bulutların dağılması ve şaibe oluşmaması için yarışmaya kutuları karıp yeniden devam etmeye karar vermişsiniz ancak yarışmanın üzerinde bir kara bulut veya şaibe göremedim ben. Şuan yarışmanın son kısmını yeniden yapmak saçma geldi bana açıkçası. @xdragxx @Dosi
Aynen onu iyi yapmışsın kutusunda 250.000 ve 50.000 TL olmadığı bariz olacaktı öbür türlü.
Teşekkürler yorumun için. @cehennet harici haksızlık oldu diyen olmadı. Seninle aynı fikirde olanlarda belirtti fikirlerini.
Zaten okumuşsun, ben başta son kısma odaklanmadan son karar denilmeli yazdım ama @xdragxx kutuyu açınca tekrar mesaja baktım ve o mesaj öncesi zaten son kararın mı diye sormuş, deidğin gibi o mesajı görüp reaksiyonu gördükten sonra açalım demiş. Bu da evet demek son kararım demek oluyor. Çok fazla uzadı ve çok tartışıldı, bu yüzden ortak yol olarak son kısmı yapmaya karar verdik. Açılan kutuda mavi olsaydı zaten bunların hiç biri olmayacaktı. Sorun değil devam ederiz. Yeterki bu laf söylenip durulmasın. Yarışmamız şuana kadar hep adil bir şekilde ilerledi. @cehennet 'in kutusuda dahil kurayı baştan çektim. Gerçek paralar değil zaten. Eğlencemize bakalım.
Evet sen 1 kere sorman gereken soruyu sormuşsun. Üstüne 2. kez sorman kutu hakkında fikir veriyormuşsun gibi olurdu.Uzun yorumun için teşekkür ederim. Zaten tüm mesajları okumuşsundur
Zaten ben de bu görüşteyim Cervantes'i aç dese evet son kararın mı diye sormam lazım ama önce Cervantes aç diyip sonra ben son kararın mı diye sorunca da açalım yaaa dediği zaman 1 kez daha sormam bana göre de tuhaf olurdu Üstüne sadece 1 tane 250.000 TL kalmış sonuç olarak Ben orada bir kez daha sorsam belki ordan kendince bir mesaj alıp aha demek 250.000 Özgür'de sona bırakayım diyecekti
Neyse uzun uzun konuştuk ve @cehennet ile bu konuda tam anlaşamadık. O da son kararım demeden herhangi bir şekilde kutu açılmaz diye kendini savunuyor. Onun dediği gibi olsun dedik ve tatsızlık çıkmaması adına yarın son 6 kutudan devam edeceğiz
Olan yine size olmuş ve yarışma bittiği halde o kadar dil dökmüşsünüz. @xdragxx ise akşam sporundan olmuş..
Teşekkürler yorumun için. @cehennet harici haksızlık oldu diyen olmadı. Seninle aynı fikirde olanlarda belirtti fikirlerini.
Zaten okumuşsun, ben başta son kısma odaklanmadan son karar denilmeli yazdım ama @xdragxx kutuyu açınca tekrar mesaja baktım ve o mesaj öncesi zaten son kararın mı diye sormuş, deidğin gibi o mesajı görüp reaksiyonu gördükten sonra açalım demiş. Bu da evet demek son kararım demek oluyor. Çok fazla uzadı ve çok tartışıldı, bu yüzden ortak yol olarak son kısmı yapmaya karar verdik. Açılan kutuda mavi olsaydı zaten bunların hiç biri olmayacaktı. Sorun değil devam ederiz. Yeterki bu laf söylenip durulmasın. Yarışmamız şuana kadar hep adil bir şekilde ilerledi. @cehennet 'in kutusuda dahil kurayı baştan çektim. Gerçek paralar değil zaten. Eğlencemize bakalım.
Neyse biz %100 memnuniyetle devam edelim de 1 kişinin bile aklında soru işareti kalmasını istemiyorum açıkçasıEvet sen 1 kere sorman gereken soruyu sormuşsun. Üstüne 2. kez sorman kutu hakkında fikir veriyormuşsun gibi olurdu.
Demek ki bundan sonra "son kararın mı, kutuyu açalım mı?" sorusuna yarışmacı "evet" , "açalım" gibi cevaplar verse bile açmamak lazım galiba. Şaşırdım kaldım ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Ancak dediğim gibi bana göre kesinlikle yarışmanın tekrarlanmaması gerekirdi. Ortada şaibeli bir durum veya özür dilemeyi gerektiren bir hata yok.
------
Olan yine size olmuş ve yarışma bittiği halde o kadar dil dökmüşsünüz. @xdragxx ise akşam sporundan olmuş.
Bugün yeterince yorulmuşunuz birde ben çenemle yormayayım. Yarın için dinlenin. Hadi Allah rahatlık versin. @DosiNeyse biz %100 memnuniyetle devam edelim de 1 kişinin bile aklında soru işareti kalmasını istemiyorum açıkçası
Aynen bundan sonra yarışma öncesi diyecem zaten..