Çatla Burak Sevinç benim oldu.Daha betersin. 7 kocalı Hürmüz gibisin.
Çatla Burak Sevinç benim oldu.Daha betersin. 7 kocalı Hürmüz gibisin.
2000'i rüyasında görür o, hata etmiş.2.000 TL verdi bile yokum dedi yarışmacı
İşte bilinçli birisi Kutunuzda kırmızı olabilir bu yüzden hiçbir zaman umutsuz olmayınKötü gidildi mi sonu iyi bitiyor ama ilk çok berbattı kutusu kırmızı ise hâlâ iyi bitme şansı var
Sana münasip bir yorum yazmak için kafa patlatıyordum.@12.Adam ne yazıyon destan mı?
@cehennet @phoebebuffay öneri sunmuş iki kez üst üste yakar mı sence?
Aferin yola gel böyleSana münasip bir yorum yazmak için kafa patlatıyordum.
Çatla Burak Sevinç benim oldu.
Canım Bu Irmakdan bugün para çıkmaz...yavaş yavaş yan stüdyoya gidelimde önden yer kapalım2000'i rüyasında görür o, hata etmiş.
Nihayet dilimde tüy bitti onu de demekten son karar mı?@serhatt 'ı stüdyodan gönderme vakti geldi. 2 numara diyorum @xdragxx
@serhatt 'in son durumu ektedir
Ekli dosyayı görüntüle 106243
@serhatt sana neler diyor görüyor musun, bir de bana karşı onu savunuyordun.@serhatt 'ı stüdyodan gönderme vakti geldi. 2 numara diyorum @xdragxx
@serhatt 'in son durumu ektedir
Ekli dosyayı görüntüle 106243
Durun yav serhatt yorum yapmazsa kızar bizeNihayet dilimde tüy bitti onu de demekten son karar mı?
Geçen benle çok uğraştı ama intikamımı aldım. Sinirden her mesajıma diss atıyor zaten. Ama ben ona benle uğraşma demiştim.Canım Bu Irmakdan bugün para çıkmaz...yavaş yavaş yan stüdyoya gidelimde önden yer kapalım
Güzeeel @serhatt'ın kutusunda 50 TL vardı
Güzel. Ben sana bugün 3 kere kutusunda mavi olduğu ile alakalı tüyo vermiştim
Güzeeel @serhatt'ın kutusunda 50 TL vardı
Yavaş yavaş formunu bulmaya başladın. 5 kutu daha açacağız...
Ben erkeğin kralıyım
Halaaaa @phoebebuffay'a güveniyorsun yani gözlerim yaşardı@phoebebuffay 11 numarayı söylediği için pişman olsun diyorum ve 11 numara diyorum
Güzel. Ben sana bugün 3 kere kutusunda mavi olduğu ile alakalı tüyo vermiştim
Ben erkeğin kralıyım
------
Halaaaa @phoebebuffay'a güveniyorsun yani gözlerim yaşardı
@slhttnmtl buralarda mı peki fikrini alalım onun da
Hadi şimdi odaklanTeşekkürler öneri için
------
Sende aç dedin üstü kapalı