Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Nein 22.15 gibi önemli bir işim var forumda olamam o saatlerde neyse görüşürüz :A
O saate kadar daha bitmezse uzun reklam verip 12 gibi son kısmı yaparız :A @cehennet
------

Eğer dediğimi yapmazsanız Hamdi'nin kim olduğunu ortaya çikaririm @Tolstoyevski @xdragxx @Cervantes @cehennet
Buna bende sevinirim :Z
------

Sayende kanalın kasası biraz rahat etti :A Thnx
Darısı başına :A

1 sene önce kanalda iş bulmak için can çekişiyordun. Şimdiki haline bak :A
Elimde bir kağıt bir kalem bir de mütevazi bir CV’si olan fakir ama gururlu bir genç idim... Şimdi ise dev bir kanalın yarısının sahibi... Hayat işte... 🚬🚭

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Bu akşam ilk @serhatt 'ı açayımda çıksın aradan fitne:A
Yarışma psikolojisi farklı oluyor :A ya 500 binse :A gerçi şuan hiç birinizin kutusu aklımda değil. Akşam zamanı gelince bakarım. Heyecan olsun :Z
Ben bugün ve sonraki bölüm kutularını çektim ama bakmadım detaylı.

• Güldürdün
Reactions: cehennet
@Tolstoyevski sadece benim yarışma zamanı kutu değerlerini gördü sunucu olduğu için. O yarışmacı olduğu için ve siz onun kutusunu açacağınız zaman fikir sorduğunuz için bilmesi doğru değil.
Ben ve @xdragxx yalnız biliyoruz kutuları :A

Pardon. O zamab niye olmamış attı. Yine açıklamaya muhtaç konular doğuyor burada.:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fitne kötü bir kelime mi? Ama sen yakmaya çalışacak dedin. Yakmaya çalışan fitne yapar. @serhatt 'a yakışan bir tabir oldu bence. :bhr:

Bence o alıştı olmamış atmaya. Geçen gün olmamışını iptal ettirdim diye intikam alıyor:A
Ben böyle kelimeler hiç kullanmadım hayatımda. En fazla gıcık pis gibi şeyler yazarım :A
Yakma kısmını herkes için kullanıyoruz :A @Cervantes piyasada yok, umarım o yakar :A ama o genelde iyilik meleği rolünü seviyor. Tabi sana karşı nasıl olur bilemem :A

Ben böyle kelimeler hiç kullanmadım hayatımda. En fazla gıcık pis gibi şeyler yazarım :A
Yakma kısmını herkes için kullanıyoruz :A @Cervantes piyasada yok, umarım o yakar :A ama o genelde iyilik meleği rolünü seviyor. Tabi sana karşı nasıl olur bilemem :A

Fitne işte yaa. Huzursuzluk, kargaşa çıkan demek. Büyük açan huzursuzluk çıkartır. O sebeple çok doğru bir tabir kullandım. @Tolstoyevski üzerine alınmış.:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu arada Ms'nin bu akşam olacağı garantimi? Kimden öğrendin? Henüz bir açıklama görmedim ben :A
@Tolstoyevski siz yarışmacılara yazıldı mı?
------

Fitne işte yaa. Huzursuzluk, kargaşa çıkan demek. Büyük açan huzursuzluk çıkartır. O sebeple çok doğru bir tabir kullandım. @Tolstoyevski üzerine alınmış.:A
Herkesi en çok yakan kişiler sen ve @12.Adam ama buna o kelimeyi kullanmam. Yarışmanın tadı tuzu bu :A

@serhatt sen @cehennet 'i yakmaya hazır mısın :A
Her zaman. :A @cehennet

tumblr_f7258ad430cb14c7a7bf53dc04195d6e_2099169d_1280.jpg

------

Bu akşam ilk @serhatt 'ı açayımda çıksın aradan fitne:A
Açtır da al boyunun ölçüsünü. :Z

Bu arada Ms'nin bu akşam olacağı garantimi? Kimden öğrendin? Henüz bir açıklama görmedim ben :A
@Tolstoyevski siz yarışmacılara yazıldı mı?
------

Herkesi en çok yakan kişiler sen ve @12.Adam ama buna o kelimeyi kullanmam. Yarışmanın tadı tuzu bu :A

Bende şakasına kullanıyorum zaten. @serhatt ile samimiyiz diye kullandım:bhr:

Bilmiyorum ki? Dün akşam @denizz19 'un durumları silindiğine göre sorun halledildi diye düşündüm.:bilmem:
------

1 TL kutundaysa ne gülerim :A @cehennet

@serhatt 'ım beni yakmaz.:bhr: