- Reaksiyon puanı
- 114,540
- Puanı
- 1,060
Hiç öyle bir umut yok.1 TL kutundaysa ne gülerim @cehennet
Bu yarışma ne ?Bu yarışma
Evet sonuçlar bu akşam
O ekli kalmıştır MS bu akşamBu yarışma ne ?
Ben anladımGerekli açıklama Denizden gelmiş. Ben dağdan gelmesini bekliyordum @EmreCan gel gül
Bilemeyiz. Sistem sana ne kadar para verdiyse artıkHiç öyle bir umut yok.
Sen öyle sanmaya devam et.
@cehennet araştırıp sorup duyum almış demek ki garanti saat verdi çünkü
------
Ben anladım
------
Bilemeyiz. Sistem sana ne kadar para verdiyse artık
Seni sona bırakıp kutunu alırsa bu kez düşük para olsun diye dua edersin
Saatini değil, gününü bilmene dedimŞarkı etkinliği 8-9 gi i başlıyor işte o yüzden dedim. Yoksa nerden bileyim. Gecem haftalardan çıkarım yaptim.
Beni beni bihterini..
Saatini değil, gününü bilmene dedim
@kerem 'in sonuçlar bugün açıklanacaksa ona göre de hareket ederiz. Erken başlayabiliriz. Ama 5'de evde oluyorum genelde. 5.50 6 arası başlayabiliriz.
Tamam bugün yarışma var dedin diye sandım. Varsa demişsen o ayrı. Ben de merak ediyordum var mı diye o yüzden sordum nerden öğrendin diye. Tols'da henüz bilmiyor. @denizz19 'a sil yarın var denmiş demek.Günü içinde dedim yaa. Deniz silmiş diye. Halloldu her halde diye düşündüm. Varsa diye dedim. Var demedim ki?
@xdragxx 'e de varsa çakışmasın dedim. Geçen olan sıkıntı olmasın. Draq bu konuyu açmak istemiyor ama sen irdeleyince tekrar açıklamak istedim. Anlamadım nereye varmak istediğini de?
Tamam daha dikkatli olurum. Sen kusura bakma. Benim konuşma tarzım böyle genelde. Daha dikkatli olurum 😊Beni böyle sıkıştırmış gibi hissettim. Gerildim. Kusura bakma.
Tamam daha dikkatli olurum. Sen kusura bakma. Benim konuşma tarzım böyle genelde. Daha dikkatli olurum 😊
Aynen öyle düzen (planlama) ve kuralcı yanımda varÖğretmendin galiba. Mesleğinin verdiği alışkanlık olabilir. Ogretme ve düzeltme meyilli olmuş olabilirsin.
Aynen öyle düzen (planlama) ve kuralcı yanımda var
Bugün gelmeye bak. Ben yarışırken olmanı isterdim ama kısmet olmadı