Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Bende şakasına kullanıyorum zaten. @serhatt ile samimiyiz diye kullandım:bhr:

Bilmiyorum ki? Dün akşam @denizz19 'un durumları silindiğine göre sorun halledildi diye düşündüm.:bilmem:
Ama sen bu akşam 21 deyip garanti konuştun :A belki bir kaç gün ertelendi :A @xdragxx

@cehennet araştırıp sorup duyum almış demek ki :A garanti saat verdi çünkü :A
------

Ben anladım :A

Şarkı etkinliği 8-9 gi i başlıyor işte o yüzden dedim. Yoksa nerden bileyim. Gecem haftalardan çıkarım yaptim.:(

Sen öyle sanmaya devam et. :A

Beni beni bihterini..
------

@cehennet araştırıp sorup duyum almış demek ki :A garanti saat verdi çünkü :A
------

Ben anladım :A
------

Bilemeyiz. Sistem sana ne kadar para verdiyse artık :A
Seni sona bırakıp kutunu alırsa bu kez düşük para olsun diye dua edersin :A

Ne anladın yine bee.😱

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Saatini değil, gününü bilmene dedim :A

Günü içinde dedim yaa. Deniz silmiş diye. Halloldu her halde diye düşündüm. Varsa diye dedim. Var demedim ki?
@xdragxx 'e de varsa çakışmasın dedim. Geçen olan sıkıntı olmasın. Draq bu konuyu açmak istemiyor ama sen irdeleyince tekrar açıklamak istedim. Anlamadım nereye varmak istediğini de?
------

@kerem 'in sonuçlar bugün açıklanacaksa ona göre de hareket ederiz. Erken başlayabiliriz. Ama 5'de evde oluyorum genelde. 5.50 6 arası başlayabiliriz.:Z

Ban burada demişim @Dosi @
açıklanacaksa demişim. Şart cümlesi. Olacak dememişim.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Günü içinde dedim yaa. Deniz silmiş diye. Halloldu her halde diye düşündüm. Varsa diye dedim. Var demedim ki?
@xdragxx 'e de varsa çakışmasın dedim. Geçen olan sıkıntı olmasın. Draq bu konuyu açmak istemiyor ama sen irdeleyince tekrar açıklamak istedim. Anlamadım nereye varmak istediğini de?
Tamam bugün yarışma var dedin diye sandım. Varsa demişsen o ayrı. Ben de merak ediyordum var mı diye o yüzden sordum nerden öğrendin diye. Tols'da henüz bilmiyor. @denizz19 'a sil yarın var denmiş demek.
------

Evet gördüm @cehennet

• Beğendim
Reactions: cehennet
Tamam bugün yarışma var dedin diye sandım. Varsa demişsen o ayrı. Ben de merak ediyordum var mı diye o yüzden sordum nerden öğrendin diye. Tols'da henüz bilmiyor. @denizz19 'a sil yarın var denmiş demek.
------

Evet gördüm @cehennet

Beni böyle sıkıştırmış gibi hissettim. Gerildim. Kusura bakma.:D

• Beğendim
Reactions: Dosi