Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

@cehennet bugün kurada sen çıktın. Sana hangi saat müsaitse bizede uygunsa başlığa ekleyip duyuruyu yapayım 😊

Aaa ben şok.😱
Hic beklemiyordum. Var mısın Yok musun Kemal gibi olacağım sanıyordum. 3 sezon ismi çıkmamıştı galiba onun:F

6 gibi olur bence. Herkes burada olmalı ama:A @xdragxx

Aaa ben şok.😱
Hic beklemiyordum. Var mısın Yok musun Kemal gibi olacağım sanıyordum. 3 sezon ismi çıkmamıştı galiba onun:F

6 gibi olur bence. Herkes burada olmalı ama:A @xdragxx

6 bana uyar @Dosi'ye de uyuyorsa :A
Biraz sıkıntı benim için :A arkadaşımın çocuğuna bakacağım bir kaç saat ve o civarda gelir annesi. Yemeğe kalır mı bilmem. 7-8 olursa klâsik ara ara yazmalarım olur ama 6 zor gibi :A

@kerem 'in sonuçlar bugün açıklanacaksa ona göre de hareket ederiz. Erken başlayabiliriz. Ama 5'de evde oluyorum genelde. 5.50 6 arası başlayabiliriz.:Z
Yok ona göre hareket etmeyeceğimizi daha önce de söylemiştim. Üstelik kendisi dün açacakken bugüne bırakırsa o kendi bileceği iş çakışırsa da bizlik bir sıkıntı yok.
------

Biraz sıkıntı benim için :A arkadaşımın çocuğuna bakacağım bir kaç saat ve o civarda gelir annesi. Yemeğe kalır mı bilmem. 7-8 olursa klâsik ara ara yazmalarım olur ama 6 zor gibi :A
O zaman 7-8 diyelim @cehennet sana da uygunsa?

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: Dosi and cehennet
Yok ona göre hareket etmeyeceğimizi daha önce de söylemiştim. Üstelik kendisi dün açacakken bugüne bırakırsa o kendi bileceği iş çakışırsa da bizlik bir sıkıntı yok.

Biliyorum. Ben uzlaşma vs açısından dedim. Iyi niyetim yine başımı yaktı.:(
Zaten 6da olmayacakmış.

O zaman sana göre ayarlayalım saati:A
------

------

O zaman 7-8 diyelim @cehennet sana da uygunsa?

Dosi 7-8 arası ara ara yazarım dedi. Teklifi kim verecek? Nasıl olacak ki?

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Zaten 6da olmayacakmış.

------

Dosi 7-8 arası ara ara yazarım dedi. Teklifi kim verecek? Nasıl olacak ki?
Başına çorap mu ördükte yaktı seni :A

• Sinir Bozucu
Reactions: cehennet
Zaten 6da olmayacakmış.

Yok yahu senin niye başını yaksın ki :A Uzlaşmalık bir durum da yok ayrıca biz ayrı bir yarışmayız onun sunduğu ayrı bir yarışma çok bir ortak kitle de yok televizyonda yok mu sanki aynı anda yayınlanan yarışma :A

Tamam sen müsaitsen 7-8 arası başlarız o zaman :Z

• Beğendim
Yok yahu senin niye başını yaksın ki :A Uzlaşmalık bir durum da yok ayrıca biz ayrı bir yarışmayız onun sunduğu ayrı bir yarışma çok bir ortak kitle de yok televizyonda yok mu sanki aynı anda yayınlanan yarışma :A

Tamam sen müsaitsen 7-8 arası başlarız o zaman :Z

Varda geçen sefer ki gibi olmasın diye önlem amaçlı dedim. Dediklerine katılıyorum ama yeni bir tartışma olmasın diye dedim. Yine de bana farketmez.:Z

Dosi teklif vermiyor mu? Hamdi olarak ikiniz ortaklaşa karar veriyorsunuz diye düşünüyordum:A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and xdragxx
Varda geçen sefer ki gibi olmasın diye önlem amaçlı dedim. Dediklerine katılıyorum ama yeni bir tartışma olmasın diye dedim. Yine de bana farketmez.:Z

Dosi teklif vermiyor mu? Hamdi olarak ikiniz ortaklaşa karar veriyorsunuz diye düşünüyordum:A
Yok tartışma olacak bir ortam yok geçenki konuşmada o konu açılmamak üzere kapandı :A Ki bu sefer eğer onlar çakışmak istemezse çarşambaya alırlar çünkü biz her zaman salı yapıyoruz yarışmayı :A

Yok teklifi ne ben ne de Dosi veriyor. Hamdi Bey farklı bir kişilik...

• İlginç
Ben direk şu saat bu saat olsun diyemem arkadaşımın kalıp kalmaacapuna bağlı ama 21 gibi müsait olurum fakat 1 saat önceside aktif olurum tabiki. Arada bakarım hiç olmazsa

21 gibi de olur. Bana uyar.:Z
Yada 8 gibi başlarız teklif vermesi falan anca 9 olur. Ben biraz yavaş karar veriyorum biliyorsunuz :A
9.30 da olsunnnnnn

Bir saat teklifi daha geldi. Var mi arttıran.:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Hamdi değilim ki :A kim olduğunu da bana demiyor :S