- Reaksiyon puanı
- 114,545
- Puanı
- 1,060
Evet yine salıydı galibaGeçen hafta bayramda yine mi salı yarışmıştık kaldığımız yerden diye onu kastettim
Aman karıştı herşey klasik hafta diyelim ozaman
Evet yine salıydı galibaGeçen hafta bayramda yine mi salı yarışmıştık kaldığımız yerden diye onu kastettim
Milletin başını yakıyordu bugün bakalım kendisi ne yapacak?@cehennet bugün kurada sen çıktın. Sana hangi saat müsaitse bizede uygunsa başlığa ekleyip duyuruyu yapayım 😊
Yaktığı kişiler intikamını alsın ama Hamdi sever onu. Memnun ayrılırMilletin başını yakıyordu bugün bakalım kendisi ne yapacak?
Aaa ben şok.😱
Hic beklemiyordum. Var mısın Yok musun Kemal gibi olacağım sanıyordum. 3 sezon ismi çıkmamıştı galiba onun
6 gibi olur bence. Herkes burada olmalı ama @xdragxx
Biraz sıkıntı benim için arkadaşımın çocuğuna bakacağım bir kaç saat ve o civarda gelir annesi. Yemeğe kalır mı bilmem. 7-8 olursa klâsik ara ara yazmalarım olur ama 6 zor gibi6 bana uyar @Dosi'ye de uyuyorsa
Yok ona göre hareket etmeyeceğimizi daha önce de söylemiştim. Üstelik kendisi dün açacakken bugüne bırakırsa o kendi bileceği iş çakışırsa da bizlik bir sıkıntı yok.@kerem 'in sonuçlar bugün açıklanacaksa ona göre de hareket ederiz. Erken başlayabiliriz. Ama 5'de evde oluyorum genelde. 5.50 6 arası başlayabiliriz.
O zaman 7-8 diyelim @cehennet sana da uygunsa?Biraz sıkıntı benim için arkadaşımın çocuğuna bakacağım bir kaç saat ve o civarda gelir annesi. Yemeğe kalır mı bilmem. 7-8 olursa klâsik ara ara yazmalarım olur ama 6 zor gibi
Yok ona göre hareket etmeyeceğimizi daha önce de söylemiştim. Üstelik kendisi dün açacakken bugüne bırakırsa o kendi bileceği iş çakışırsa da bizlik bir sıkıntı yok.
Biraz sıkıntı benim için arkadaşımın çocuğuna bakacağım bir kaç saat ve o civarda gelir annesi. Yemeğe kalır mı bilmem. 7-8 olursa klâsik ara ara yazmalarım olur ama 6 zor gibi
Yok ona göre hareket etmeyeceğimizi daha önce de söylemiştim. Üstelik kendisi dün açacakken bugüne bırakırsa o kendi bileceği iş çakışırsa da bizlik bir sıkıntı yok.
------
O zaman 7-8 diyelim @cehennet sana da uygunsa?
Başına çorap mu ördükte yaktı seniBiliyorum. Ben uzlaşma vs açısından dedim. Iyi niyetim yine başımı yaktı.
Zaten 6da olmayacakmış.
O zaman sana göre ayarlayalım saati
------
Dosi 7-8 arası ara ara yazarım dedi. Teklifi kim verecek? Nasıl olacak ki?
Yok yahu senin niye başını yaksın ki Uzlaşmalık bir durum da yok ayrıca biz ayrı bir yarışmayız onun sunduğu ayrı bir yarışma çok bir ortak kitle de yok televizyonda yok mu sanki aynı anda yayınlanan yarışmaBiliyorum. Ben uzlaşma vs açısından dedim. Iyi niyetim yine başımı yaktı.
Zaten 6da olmayacakmış.
O zaman sana göre ayarlayalım saati
Ben direk şu saat bu saat olsun diyemem arkadaşımın kalıp kalmaacağına bağlı ama 21 gibi müsait olurum fakat 1 saat önceside aktif olurum tabiki. Arada bakarım hiç olmazsa
Yok yahu senin niye başını yaksın ki Uzlaşmalık bir durum da yok ayrıca biz ayrı bir yarışmayız onun sunduğu ayrı bir yarışma çok bir ortak kitle de yok televizyonda yok mu sanki aynı anda yayınlanan yarışma
Tamam sen müsaitsen 7-8 arası başlarız o zaman
9.30 da olsunnnnnn
Yok tartışma olacak bir ortam yok geçenki konuşmada o konu açılmamak üzere kapandı Ki bu sefer eğer onlar çakışmak istemezse çarşambaya alırlar çünkü biz her zaman salı yapıyoruz yarışmayıVarda geçen sefer ki gibi olmasın diye önlem amaçlı dedim. Dediklerine katılıyorum ama yeni bir tartışma olmasın diye dedim. Yine de bana farketmez.
Dosi teklif vermiyor mu? Hamdi olarak ikiniz ortaklaşa karar veriyorsunuz diye düşünüyordum
Ben direk şu saat bu saat olsun diyemem arkadaşımın kalıp kalmaacapuna bağlı ama 21 gibi müsait olurum fakat 1 saat önceside aktif olurum tabiki. Arada bakarım hiç olmazsa
9.30 da olsunnnnnn
Hamdi değilim ki kim olduğunu da bana demiyor :SVarda geçen sefer ki gibi olmasın diye önlem amaçlı dedim. Dediklerine katılıyorum ama yeni bir tartışma olmasın diye dedim. Yine de bana farketmez.
Dosi teklif vermiyor mu? Hamdi olarak ikiniz ortaklaşa karar veriyorsunuz diye düşünüyordum