Sen yarışırken @xdragxx sana işkence yapacakmış bana sen seyirci ol o gün dedi @Tolstoyevski seni korumak için hazırda olacak merak etme
Ben seni öveyim sen kuyumu kaz @12.Adam@Dosi den alamadığın bonkörlüğü onun kanal ortağından her daim alıyorsun çünkü
Sen zaten benim torpilli müşterilerimdensin kanal adınaYine beni kastetti ancak yanliş etiket atti @12.Adam
Bende diyordum ki değerimi ne zaman anlayacak Tols bugüne kısmetmiş meğerSen zaten benim torpilli müşterilerimdensin kanal adına
Kuyu kazma ile asla işim olmadı. Aksine kuyumu kazmaya çalışanlar o kuyuya düştüler dikkat et sende düşmeSana baka baka karardım üzüm üzüme misali @12.Adam
Sen düşersen ben de birlikte düşerim ve geri çıkarız zira anca beraber kanca beraber daimi yoldaş olarak (en azından toparladım demi durumu )Kuyu kazma ile asla işim olmadı. Aksine kuyumu kazmaya çalışanlar o kuyuya düştüler dikkat et sende düşme
Ben her daim senin değerini biliyorum ama mahçup etmeyeyim diye pek şey etmiyordum bir de @Dosi fırça atmasın diye torpilli olduğunu öğreninceBende diyordum ki değerimi ne zaman anlayacak Tols bugüne kısmetmiş meğer
Evet de işte bırak şu hayırı
ya şimdi @12.Adam ı etiketliyorsunuz ya o anlamadı yanlışlık olduğunu beni etiketleyeceğinize eliniz oraya gidiyor ya yanlışlıkla o da gariban mutlu oluyor bana övgüler atıyorlar diye boşuna sevinmesin diye izah edin diyorumOlay ne
Şuan torpilli kutu açanımız sensin @12.Adam 'i yarıştıktan sonra göreceğiz
Bırak o da sevinsinya şimdi @12.Adam ı etiketliyorsunuz ya o anlamadı yanlışlık olduğunu beni etiketleyeceğinize eliniz oraya gidiyor ya yanlışlıkla o da gariban mutlu oluyor bana övgüler atıyorlar diye boşuna sevinmesin diye izah edin diyorum
Değil mi yaa övgüleri ona atıyonuz sansın ne kadar da merhametliyimBırak o da sevinsin
Mhk umarım tff'den çok üstün bir şeydir@Tolstoyevski olay tam anlamıyla şu şekilde; @xdragxx Tff , @Dosi Mhk , @EmreCan 'da Gs-Bjk- Ts yi temsil ediyor.
Herzaman ki halinDeğil mi yaa övgüleri ona atıyonuz sansın ne kadar da merhametliyim
@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savun çok teşekkür ederim canım bende senin değerini biliyorum mahçup olmadım sevindim değerimin bilinmesi güzel bişiBen her daim senin değerini biliyorum ama mahçup etmeyeyim diye pek şey etmiyordum bir de @Dosi fırça atmasın diye torpilli olduğunu öğrenince
Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski@Tolstoyevski olay tam anlamıyla şu şekilde; @xdragxx Tff , @Dosi Mhk , @EmreCan 'da Gs-Bjk- Ts yi temsil ediyor.
Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisiniz @12.Adam @TolstoyevskiMhk umarım tff'den çok üstün bir şeydir
------
Herzaman ki halin
Seni savunuyorum sen de boşver onu diyorsun 😱@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savun çok teşekkür ederim canım bende senin değerini biliyorum mahçup olmadım sevindim değerimin bilinmesi güzel bişi
------
Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski
------
Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisiniz @12.Adam @Tolstoyevski
------