Sen yarışırken @xdragxx sana işkence yapacakmışbana sen seyirci ol o gün dedi
@Tolstoyevski seni korumak için hazırda olacak merak etme
![]()
Ben seni öveyim sen kuyumu kaz @12.Adam@Dosi den alamadığın bonkörlüğü onun kanal ortağından her daim alıyorsun çünkü![]()
Yine beni kastetti ancak yanliş etiket atti @12.Adam
Sen zaten benim torpilli müşterilerimdensin kanal adınaYine beni kastetti ancak yanliş etiket atti @12.Adam
Bende diyordum ki değerimi ne zaman anlayacak Tols bugüne kısmetmiş meğerSen zaten benim torpilli müşterilerimdensin kanal adına![]()
Kuyu kazma ile asla işim olmadı. Aksine kuyumu kazmaya çalışanlar o kuyuya düştüler
Sen düşersen ben de birlikte düşerim ve geri çıkarız zira anca beraber kanca beraber daimi yoldaş olarakKuyu kazma ile asla işim olmadı. Aksine kuyumu kazmaya çalışanlar o kuyuya düştülerdikkat et sende düşme
![]()
Ben her daim senin değerini biliyorum ama mahçup etmeyeyim diye pek şey etmiyordum bir de @Dosi fırça atmasın diye torpilli olduğunu öğreninceBende diyordum ki değerimi ne zaman anlayacak Tols bugüne kısmetmiş meğer![]()
Evet de işte bırak şu hayırı
ya şimdi @12.Adam ı etiketliyorsunuz ya o anlamadı yanlışlık olduğunu beni etiketleyeceğinize eliniz oraya gidiyor ya yanlışlıkla o da gariban mutlu oluyor bana övgüler atıyorlar diye boşuna sevinmesin diye izah edin diyorumOlay ne
Şuan torpilli kutu açanımız sensin@12.Adam 'i yarıştıktan sonra göreceğiz
![]()
Bırak o da sevinsinya şimdi @12.Adam ı etiketliyorsunuz ya o anlamadı yanlışlık olduğunu beni etiketleyeceğinize eliniz oraya gidiyor ya yanlışlıkla o da gariban mutlu oluyor bana övgüler atıyorlar diye boşuna sevinmesin diye izah edin diyorum![]()
Değil mi yaa övgüleri ona atıyonuz sansın ne kadar da merhametliyimBırak o da sevinsin![]()
Mhk umarım tff'den çok üstün bir şeydir@Tolstoyevski olay tam anlamıyla şu şekilde; @xdragxx Tff , @Dosi Mhk , @EmreCan 'da Gs-Bjk- Ts yi temsil ediyor.![]()
Herzaman ki halinDeğil mi yaa övgüleri ona atıyonuz sansın ne kadar da merhametliyim![]()
@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savunBen her daim senin değerini biliyorum ama mahçup etmeyeyim diye pek şey etmiyordum bir de @Dosi fırça atmasın diye torpilli olduğunu öğrenince![]()
![]()
Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski@Tolstoyevski olay tam anlamıyla şu şekilde; @xdragxx Tff , @Dosi Mhk , @EmreCan 'da Gs-Bjk- Ts yi temsil ediyor.![]()
Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisinizMhk umarım tff'den çok üstün bir şeydir
------
Herzaman ki halin![]()
Seni savunuyorum sen de boşver onu diyorsun 😱@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savunçok teşekkür ederim canım bende senin değerini biliyorum mahçup olmadım sevindim değerimin bilinmesi güzel bişi
------
Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski
------
Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisiniz@12.Adam @Tolstoyevski
------