Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Kuyu kazma ile asla işim olmadı. Aksine kuyumu kazmaya çalışanlar o kuyuya düştüler :A dikkat et sende düşme :A
Sen düşersen ben de birlikte düşerim ve geri çıkarız zira anca beraber kanca beraber daimi yoldaş olarak :bhr: (en azından toparladım demi durumu :A )

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Olay ne :A
Şuan torpilli kutu açanımız sensin :A @12.Adam 'i yarıştıktan sonra göreceğiz :A
ya şimdi @12.Adam ı etiketliyorsunuz ya o anlamadı yanlışlık olduğunu beni etiketleyeceğinize eliniz oraya gidiyor ya yanlışlıkla o da gariban mutlu oluyor bana övgüler atıyorlar diye boşuna sevinmesin diye izah edin diyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and EmreCan
Ben her daim senin değerini biliyorum ama mahçup etmeyeyim diye pek şey etmiyordum bir de @Dosi fırça atmasın diye torpilli olduğunu öğrenince :bilmem: :A
@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savun :A çok teşekkür ederim canım bende senin değerini biliyorum mahçup olmadım sevindim değerimin bilinmesi güzel bişi :A
------

@Tolstoyevski olay tam anlamıyla şu şekilde; @xdragxx Tff , @Dosi Mhk , @EmreCan 'da Gs-Bjk- Ts yi temsil ediyor. :A
Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski
------

Mhk umarım tff'den çok üstün bir şeydir :A
------

Herzaman ki halin :bhr:
Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisiniz :A @12.Adam @Tolstoyevski
------

@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savun :A çok teşekkür ederim canım bende senin değerini biliyorum mahçup olmadım sevindim değerimin bilinmesi güzel bişi :A
------

Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski
------

Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisiniz :A @12.Adam @Tolstoyevski
------
Seni savunuyorum sen de boşver onu diyorsun 😱