Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ayagım çarptı yazarken kusura bakmaSeni savunuyorum sen de boşver onu diyorsun 😱
HAHAHAHAHAHA @Dosi üzülme ben senin arkandayım
Ben tek başıma herkesin üstesinden gelirim @Tolstoyevski
Ben olmadan gelemezsinBen tek başıma herkesin üstesinden gelirim @Tolstoyevski
Gelir. Hepimizi yok eder üstüne de keyif ayranını içer @DosiBen olmadan gelemezsin
Hayır, Mhk, TFF nin organlarından biri @xdragxx > @DosiMhk umarım tff'den çok üstün bir şeydir
------
Herzaman ki halin
Tuttuğun takımı da öğrenmiş oldum.@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savun çok teşekkür ederim canım bende senin değerini biliyorum mahçup olmadım sevindim değerimin bilinmesi güzel bişi
------
Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski
------
Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisiniz @12.Adam @Tolstoyevski
------
Demiştim ben sana zaten
Keyif kahvesi de içsinnGelir. Hepimizi yok eder üstüne de keyif ayranını içer @Dosi
Demek ki unutmuşum.Demiştim ben sana zaten
------
Keyif kahvesi de içsinn
Alzheimer (Allah korusun)Demek ki unutmuşum.
Fenasın 2 dilim kaldı sadece
İyi bizi de düşünmüş hiç değilse :/Fenasın 2 dilim kaldı sadece
Fenasın 2 dilim kaldı sadece
Kalan iki dilimi yoldaşım yesin peynire alerjim olduğunu bildiğini düşünüyorum.İyi bizi de düşünmüş hiç değilse :/
Ben yedim zaten hiç ona bırakır mıyım tüm kutuyu Sana da sucuklu ayırdık?Kalan iki dilimi yoldaşım yesin peynire alerjim olduğunu bildiğini düşünüyorum.
Yasaklı videoyu attığımı varsay...Ben yedim zaten hiç ona bırakır mıyım tüm kutuyu Sana da sucuklu ayırdık?
Aynen kaldığımız yerden devamAşırı yoğunluktan bugün yarışmacıyı duyurmadık ama düzen bozulmayacak. Yarın yeni bölüm var. Gündüz yarışmacıyı duyururuz. @xdragxx
Biz zaten durmadık ki kaldığımız yerden devam olsun her hafta pazartesi konu açılıp salı ilk yarışma oluyorAynen kaldığımız yerden devam
Geçen hafta bayramda yine mi salı yarışmıştık kaldığımız yerden diye onu kastettimBiz zaten durmadık ki kaldığımız yerden devam olsun her hafta pazartesi konu açılıp salı ilk yarışma oluyor