Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ayagım çarptı yazarken kusura bakmaSeni savunuyorum sen de boşver onu diyorsun 😱
HAHAHAHAHAHA @Dosi üzülme ben senin arkandayım
Ben olmadan gelemezsinBen tek başıma herkesin üstesinden gelirim@Tolstoyevski
Hayır, Mhk, TFF nin organlarından biri @xdragxx > @DosiMhk umarım tff'den çok üstün bir şeydir
------
Herzaman ki halin![]()
Tuttuğun takımı da öğrenmiş oldum.@Dosi yi boşver sen her zaman doğruyu savunçok teşekkür ederim canım bende senin değerini biliyorum mahçup olmadım sevindim değerimin bilinmesi güzel bişi
------
Sadece BJK yi temsil etsem de yeterdi @Dosi @Tolstoyevski
------
Yorumları yazarken de okurken de ben ciddi olamıyorum gülmeden duramıyorum sizler de öylemisiniz@12.Adam @Tolstoyevski
------
Demiştim ben sana zaten
Keyif kahvesi de içsinnGelir. Hepimizi yok eder üstüne de keyif ayranını içer@Dosi
Demek ki unutmuşum.Demiştim ben sana zaten
------
Keyif kahvesi de içsinn![]()
Alzheimer (Allah korusun)Demek ki unutmuşum.![]()
Fenasın
İyi bizi de düşünmüş hiç değilseFenasın2 dilim kaldı sadece
![]()
Fenasın2 dilim kaldı sadece
![]()
Kalan iki dilimi yoldaşım yesin peynire alerjim olduğunu bildiğini düşünüyorum.İyi bizi de düşünmüş hiç değilse:/
![]()
Ben yedim zaten hiç ona bırakır mıyım tüm kutuyuKalan iki dilimi yoldaşım yesin peynire alerjim olduğunu bildiğini düşünüyorum.![]()
Yasaklı videoyu attığımı varsay...Ben yedim zaten hiç ona bırakır mıyım tüm kutuyuSana da sucuklu ayırdık?
![]()
Aynen kaldığımız yerden devamAşırı yoğunluktan bugün yarışmacıyı duyurmadık ama düzen bozulmayacak. Yarın yeni bölüm var. Gündüz yarışmacıyı duyururuz. @xdragxx
Biz zaten durmadık ki kaldığımız yerden devam olsunAynen kaldığımız yerden devam![]()
Geçen hafta bayramda yine mi salı yarışmıştık kaldığımız yerden diye onu kastettimBiz zaten durmadık ki kaldığımız yerden devam olsunher hafta pazartesi konu açılıp salı ilk yarışma oluyor
![]()