- Reaksiyon puanı
- 114,513
- Puanı
- 1,060
Başladı. O yüzden yetişiriz sana dedikYarışma başladı mı? 😱
Başladı. O yüzden yetişiriz sana dedikYarışma başladı mı? 😱
Kötü bir açılış olmuş @cehennetİlk kutuda 500.000 TL bulduk bile..
Ben 21.00'de başlar, hızlı gidersiniz diye düşünmüştüm.Başladı. O yüzden yetişiriz sana dedik
24 kutudan hemen onu bulmak başarıKötü bir açılış olmuş @cehennet
Umarım küçükleri açarsın ya.Bu gidişle senin programa bitireceğim ben. Büyükler açıldıktan sonra küçükler ne ise yarar
------
Son kararım.
Umarım küçükleri açarsın ya.
Yani, neyse moral bozmak yok. Bol şans tekrardan @cehennet24 kutudan hemen onu bulmak başarı
Yıllardır bu programı sunuyorum ve yemin ederim başıma böyle bir iş geliyor...Bu gidişle senin programa bitireceğim ben. Büyükler açıldıktan sonra küçükler ne ise yarar
------
Son kararım.
Ay yok artık. 😱 Binde bir yanılırım dedim, o da sana denk geldi @cehennet Üzgünüm.Yıllardır bu programı sunuyorum ve yemin ederim başıma böyle bir iş geliyor...
@Emre Ozansoy kutusunda
500.000 TL
Cehennet kendine gel bu kadar şanssız olamazsın...
Dinleme yorumları en iyisi.Yorumlari dinledim tutmadı, dinlemedim tutmadı. Bu akşam ne yapacağım ben yaa(
Biraz nefes al çok hızlı gittin... Ben ilk defa böyle bir tabloyla karşı karşıyayım ben bile şaşkınım...Yorumlari dinledim tutmadı, dinlemedim tutmadı. Bu akşam ne yapacağım ben yaa(
Hem de 2 tane.@cehennet Nefes almadan 500bin mi açtın kuzum?
Beni dinle ve mavi aç, geçen haftaki şanssızlığı kırdığımı hissediyorumYorumlari dinledim tutmadı, dinlemedim tutmadı. Bu akşam ne yapacağım ben yaa(
Dinleme yorumları en iyisi.