Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Merhaba arkadaşlar. Adım Irmak. Kocaeli Kartepede yaşıyorum. 24 yaşında olacağım kısa zaman sonra. Bu açıklamayı sunucu baskısıyla yapıyorum. Bana mavi alacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Kırmızı açacaklara ise Allaha havale ediyorum.:A

Merhaba arkadaşlar. Adım Irmak. Kocaeli Kartepede yaşıyorum. 24 yaşında olacağım kısa zaman sonra. Bu açıklamayı sunucu baskısıyla yapıyorum. Bana mavi alacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Kırmızı açacaklara ise Allaha havale ediyorum.:A
Yahu yılların kanal sahibi @Dosi bile kendini tanıtmadan başlamadı :A
Öncelikle hoşgeldin Irmak bugün 23 numaralı kutuyla yarışacaksın. Şimdi ilk etapta 8 kutu açacağız ilk kutuyla başlayabilirsin.

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi

Başarılar diliyorum Irmakcım :A

• Beğendim
Reactions: cehennet
Ben seni Allah'a havale ediyorum hain😡😡😡😡

Yahu yılların kanal sahibi @Dosi bile kendini tanıtmadan başlamadı :A
Öncelikle hoşgeldin Irmak bugün 23 numaralı kutuyla yarışacaksın. Şimdi ilk etapta 8 kutu açacağız ilk kutuyla başlayabilirsin.
Çok bıkmışsa yalan bir profil bulup tanıtabilir :A @EmreCan sıradışı bir tanıtım yapmıştı :A