Yahu bırak yılların sunucusuna kendini Tanıt dedim yukarıda tanıtarak başlıyoruz yarışmaya
------
Ziyanı mı var belki konuya girmeyenler var Kısa tanıtım yeterli zatenYeni konu açtım zaten. Bit daha mı tanısalım
Yahu bırak yılların sunucusuna kendini Tanıt dedim yukarıda tanıtarak başlıyoruz yarışmaya
Ziyanı mı var belki konuya girmeyenler var Kısa tanıtım yeterli zatenYeni konu açtım zaten. Bit daha mı tanısalım
Aman kim olcak izmitin kartepe köyünden pişmaniye güzeli @cehennetDur bir yaaaav herkese sorma şimdiden Başlayalım yarışmaya sorarsın
Öncelikle biraz kendinden bahsederek başla yarışmaya. Tanıt bakalım kimdir bu cehennet?
Pişmaniye güzelini pişman edelim bakalım bugünAman kim olcak izmitin kartepe köyünden pişmaniye güzeli @cehennet
Çok fena haaaa...dikkat et vallaaa...Pişmaniye güzelini pişman edelim bakalım bugün
Aman kim olcak izmitin kartepe köyünden pişmaniye güzeli @cehennet
Yahu yılların kanal sahibi @Dosi bile kendini tanıtmadan başlamadıMerhaba arkadaşlar. Adım Irmak. Kocaeli Kartepede yaşıyorum. 24 yaşında olacağım kısa zaman sonra. Bu açıklamayı sunucu baskısıyla yapıyorum. Bana mavi alacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Kırmızı açacaklara ise Allaha havale ediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Adım Irmak. Kocaeli Kartepede yaşıyorum. 24 yaşında olacağım kısa zaman sonra. Bu açıklamayı sunucu baskısıyla yapıyorum. Bana mavi alacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Kırmızı açacaklara ise Allaha havale ediyorum.
Olmadı buKendi ayagima sıktım resmen. Burakcımla vedalaşamam artık
------
10 dakikaya düştü.
@cehennet başarılar şimdiden. Kutumda mavi hissediyorum, rakam olarak bir şey diyemem şu an.
Başarılar diliyorum Irmakcım
Ben seni Allah'a havale ediyorum hain😡😡😡😡Merhaba arkadaşlar. Adım Irmak. Kocaeli Kartepede yaşıyorum. 24 yaşında olacağım kısa zaman sonra. Bu açıklamayı sunucu baskısıyla yapıyorum. Bana mavi alacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Kırmızı açacaklara ise Allaha havale ediyorum.
Benim yanılma ihtimalim binde bir, sana denk gelmez umarım.2 seferdir tutturuyorsun ama bu sefer yanılma ihtimalin var mı yaa bilemedim.
------
Teşekkürler abla daha başlamadım. Senden mi başlasak
Benim yanılma ihtimalim binde bir, sana denk gelmez umarım.
Sen kaybedersin.Açıkçası korkuyorum bugün senden. Bekleyeceğim
Sizin yarışma hangi saat?Benim yanılma ihtimalim binde bir, sana denk gelmez umarım.