14 aklında olsun o zaman14ü
Ama aklımda şey var. Bu hafta rengini mavi renge çeviren @Tolstoyevski bana mavi açacak diye düşünüyorum. Bekliyorum yorumunu
@Tolstoyevski sendeyiz o zaman.
14 aklında olsun o zaman14ü
Ama aklımda şey var. Bu hafta rengini mavi renge çeviren @Tolstoyevski bana mavi açacak diye düşünüyorum. Bekliyorum yorumunu
Kalitelisinden alır herhalde...3 kutu mu ediyor sadece
Kız 100 tl falan kazanda 3 kutu pişmaniye alırsında yeriz @cehennet
Her şeyin bir bedeli oluyor işte.
İlk 2 kutundan da 500.000 açarak yiyeceğin en büyük tekmeyi yemişsin zaten. Bana gerek kalmadı.
Birisi ben 500 bin hissediyorum demesine rağmen ilk onu açtıBedel medel yine de ilk 2 kutuda 500.000'i açmayı nasıl başardı, çok ilginç.
15 numarayı aç.Tamam fikrini söyle
Uğursuzluğunu ona da mı bulaştıracaksın hoşt.Senin yanından alıp benim yanıma alalım o zaman
Vay be görülmemiş birşey. 24 kutuda 2 tane 500 bini buldu @cehennet daha ilk 2 kutuda 😱 bu bir rekor @Angelica @EmreCan @Tolstoyevski @slhttnmtl @Emre Ozansoy @eskici @serhatt @Araf @phoebebuffay
Dur tanımadın mı onu uzun bir yorum yapacak bekleyelim burda@Tolstoyevski yorum yapmayacak galiba. Açalım gitsin @xdragxx
Onun adamı zaten. Böyle 500 bin açarsa Hamdi fazla teklif veremez. Yasta
Abuu @cehennet ne yaptın kuzum
Yorum yazdım aslında az önce ama önceki sayfada kaldı @Dosi@Tolstoyevski yorum yapmayacak galiba. Açalım gitsin @xdragxx
Yahu sıcak hissediyorum falan ne açın şu yorumları arkadaşım yarışmacıların kafasını karıştırmayalımYorum yazdım aslında az önce ama önceki sayfada kaldı @Dosi
Umarım seni sevindirmem Canımı yakar bu...